Rockit 88 LGA 1150 / 1151 DELID & Relid Kit

Säljes Kylning Publicerad 2017-10-07

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Joxaren
Annonsör
Joxaren (dolt)
Medlem sedan
Jun 2010
Foruminlägg
108
Annonser
3
Marknadsbetyg
-
Pris:  250 kr
8
Västra Götaland, Göteborg
-

För att få ut det lilla extra av din överklockade Skylake/kirby lake CPU kan du delida den, dvs. ta bort processorns IHS, ersätta intels något bedrövliga kylpasta direkt på processorn och sedan fästa den igen. Har läst om temperatur sänkningar mellan 10 till 30 grader.

Efter att ha fått en ny CPU genom intels Performance Tuning Protection Plan som klockade mycket bättre valde jag inte ta några risker så kan inte garantera dessa resultat. Testade den dock på en gammal CPU av rent intresse och IHS'en lossnar lätt från PCB'n med ett tillfredställande klick. Att montera ihop CPU'n igen gick lika smidigt efter att ha följt ett par guider online. Säljer nu den vidare till någon som ev. har användning för den då den ligger och samlar damm.

Vid frågor, skriv bara i dusskussionstråden så skall jag försöka svara så aktivt jag kan. Frakten är medränat i priset.

OBS. Detta är inget köp jag kan rekommendera för nybörjare utan riktat mot entusiaster som är medvetna om vad de gör. Detta är något som 100% gör att du förbrukar din garanti. Jag tar inget ansvar för ev. skada på som kan uppstå på er hårdvara genom användandet av produkten.

Mer information om produkten kan ni hitta på tillverkaren hemsida: https://rockitcool.myshopify.com/products/rockit-88