Dell UltraSharp 34 Curved Ultrawide Monitor - U3415W

Säljes Skärmar Publicerad 2017-11-02

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av stormfrog
Annonsör
stormfrog (dolt)
Medlem sedan
Mar 2009
Foruminlägg
43
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  6 000 kr
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej!

Tänkte kolla intresset för att hitta en ny ägare till min fina skärm då jag bestämt mig för att lägga tid på annat. Som Sweclockare har du säkert redan stenkoll på denna och är kompetent på Googlesökning så tror inte skärmen behöver någon närmare presentation.

Det jag kan säga om denna skärm är att den är pedantiskt skött efter ordets alla betydelser. Jag har sparat allt. Och då menar jag ALLT.

Skärmen kommer levereras i orginalkartong, med skyddsplast på, paketerad exakt som vid orginal. Varenda liten meningslös kabel, cd-skiva och manualer på diverse språk medföljer givetvis. Jag garanterar att skärmen kommer lukta härlig nyköpskänsla av cellplast och wellpapp. Till det är skärmen ett år gammal, inköpt på komplett. Det är alltså två års garanti kvar. Skärmen är fri från döda pixlar.

Enda problemet med den här skärmen är att du aldrig kommer kunna använda en vanlig skärm igen efter att vant dig vid en stor Ultrawide skärm. Jag längtar hem varje gång jag sitter på jobbet med min fjuttiga 16:9 4K 30" skärm. U3415W är en STOR skärm. Men tack vare att det är Ultrawide så upplevs den ändå som rimlig till skillnad från en 16:9 skärm. Alltså, man kan tillgodose sitt skärmstorlekskomplex utan spydiga kommentarer från sina vänner.

Att spela Witcher 3 Wild Hunt på en sån här skärm med max allt i grafikinställningarna är ungefär så bra det blir.

Skärmen finns i Göteborg. Kan skickas med bud om du betalar frakt.

Är du intresserad av den eller har frågor är det bara att skicka ett mess!

https://www.dell.com/en-us/shop/dell-ultrasharp-34-curved-ultrawide-monitor-u3415w/apd/210-adtr/monitors-monitor-accessories