Julprojekt!

Annonsen är verifierad via IDkollen
Köpes Garderobsrensning Publicerad 2020-10-14

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Cozzan
Annonsör
Cozzan (dolt)
Medlem sedan
Jan 2014
Foruminlägg
86
Annonser
7
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 kr
16
Västra Götaland, Alingsås
Skickas & Avhämtas

Hej alla! Jag har dragit igång ett litet julprojekt där jag till en början tänkte plocka ihop lite komponenter jag har till övers för att försöka få ihop 1 till 2 gamingdatorer att skänka till ekonomiskt utsatta familjer med barn som normalt sett annars inte haft möjlighet att få en egen gamingdator.

Efter att ha startat detta initiativ på facebook visade det sig vara en hel del individer som var villiga att hjälpa till i detta och utsikten på 1 till 2 datorer har växt lite! Så jag har därför valt att också gå ut här och se om jag kan nå en ännu större publik som vill vara med och sätta guldkant på julen för lite barn och ungdommar!

Allt som inte bör ligga på en soptipp är av intresse. För tillfället saknad det mycket tillbehör dock i form utav möss/tangentbord och skärmar så dessa skulle uppskattas enormt! Även spelkoder och operativsystem är intressanta.

Jag kan personligen hämta eventuella gåvor i området runt Alingsås/Göteborg och betalar gärna porto om ni hellre vill eller måste posta eventuella gåvor.

Jag har även efter det stora intresset för detta försökt komma på något smakfullt sätt att ge erkännande till communityn för detta och tar mer än gärna emot förslag på det.

Mvh Christian.