*DEFEKT* 1080ti MSI gamling x med block.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2020-12-24

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av aines
Annonsör
aines (dolt)
Medlem sedan
Mar 2007
Foruminlägg
322
Annonser
13
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 234 567 kr
18
Skickas & Avhämtas

Hej!

Ett defekt 1080ti säljes. Kortet har haft två ägare och är ca 4 år gammalt. Har provat att klocka den men detta i korta sekvenser. Större delen av tiden har kortet kylts med vattenkylning och den har rullat på svalt.

Problemet med den började ca 6 månader sedan där vissa spel plötsligt crashade tex PUBG. Körde 3dmark och inga problem där. La inte större vikt på detta och tänkte att det var spelet som är problemet. Sedan började få artefacts på andra kvävande spel, dessa artefacts påminde mig om de man får när kortet blir instabil vid överklockning så jag prövade att dra ner frekvensen i gpun men det funkade bara i några veckor för att sedan få samma problem igen. Efter detta provade jag att dra ner hastigheten på minnet men detta resulterade i samma problem som ovan. Nu det senaste så har den inte klarat av att ta sig genom 3dmark. Av grafen ser det ut som att både varm och gpun lägger ner en för att sedan starta upp sig igen när applikationen har kraschat.

Jag har prövat att byta kylpasta, kuddar drivrutiner och allt basic som jag kan. Det ända jag inte har prövat är att "baka" den i ugnen.

Har orginalkylaren för den som vill ha det.

Är vid Göteborg fram tills den 5e januari och kan hämtas då. Kan eventuellt gå med på att skicka kortet.

Vi kör en budgivning här i kommentaren.

Mvh