Lenovo Legion 7 + VR Utrustning ev bytes mot Oculus Quest 2

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Bärbara datorer Publicerad 2022-12-02

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Dryad
Annonsör
Dryad (dolt)
Medlem sedan
Jan 2006
Foruminlägg
741
Annonser
63
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  12 345 kr
19
Uppsala, Knivsta
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns

Hej på er!

Har lite grejer som inte alls får den användning och kärleken de förtjänar här hemma, så tänkte kolla om det finns intresse och ett bättre hem därute någonstans.

Först ut en fin gamingdator, Lenovo Legion 7 modell 82N6004VMX.
Kort summerad:
- Ryzen 9 5900HX
- 32 GB DDR4 3200Mhz
- 1 TB NVMe SSD
- GeForce RTX 3080
- 16" med 165Hz

Datorn är i utmärkt skick och har premium care garanti kvar till juni 2023. Verkar som att det går att förlänga den, när jag söker på datorns serienummer. Kommer komplett med kartongen och alla tillbehör. Kvittot verkar jag tyvärr ha slarvat bort, garantin gäller dock via serienumret om jag förstod rätt.

Datorn köptes delvis som tänkt underhållning på jobbresor (men jag tar aldrig med mig den...), delvis för att driva VR-utrustningen här hemma:

* Pimax Vision 8K Plus VR Headset med HTC Vive komfort kit och lite blandad tillbehör/foampads
* 2st HTC Vive basestation 2.0
* Valve Index controllers

Headset och tillbehör sparsamt använda och i mycket fint skick, extra anslutningskabel ingår. Originalkartonger finns till det mesta om inte allt gällande VR, och kvitton finns till Pimax headsetet och ena base station iaf.

Nu är det så att vi tycker VR är rätt kul, men upplägget med Pimax och datorn och så en icke-permanent lösning gör att det används alldeles för sällan. Det skulle dock kunna vara av intresse med ett delbyte mot Oculus Quest 2 eller dylikt, som kan köras standalone (framförallt mycket mer lämpligt för barnen). Ifall någon sitter på en förbeställd PS2 VR kan det vara intressant med.

Trots dagens ekonomi har vi ingen akut behov av pengar så skambud undanbedes vänligen men bestämd. Jag lägger ut annonsen först och främst som en intressekoll, kan fixa med fler bilder osv om intresse finns.