Keychron K4, Lamzu Atlantis, Pulsar X2, Geforce GTX 1070 m.m.

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2023-03-19

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av knewt
Annonsör
knewt (dolt)
Medlem sedan
Okt 2003
Foruminlägg
750
Annonser
22
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 1 000 kr
Antal bud: 2 st
OBS! Bud är inte bindande
8
Skickas & Avhämtas

Säljer lite blandade prylar! Allt kan skickas alternativt hämtas runt Tibro/Skövde. Du står för frakten. Mer bilder finns på begäran. Buda på!

Gigabyte Geforce GTX 1070 GI Gaming 8GB (SÅLD)
Säljer ett Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB med en Accelero Xtreme III kylare monterad. Jag är enda ägaren. Jag har tidigare kört den med Accelero-kylaren "deshrouded" tillsammans med noctua-fläktar i ett ITX-chassi. Nu inför försäljning har jag monterat på fläktarna till Accelero-kylaren, men originalkylaren från Gigabyte ingår också omonterad (gissar att man behöver köpa kylplattor för att montera tillbaka ordentligt). Tyvärr ingen originalförpackning kvar.
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD-...
Köp nu 1000kr. Frakt 122kr (Postnord Medium)

Lamzu Atlantis (med unik färg)
Köpt från en användare här på Sweclockers för bara 2-3 veckor sen för 700kr. Han hade köpt två olika färger och kombinerat dem genom att byta skal, därav den unika färgkombinationen. Den är alltså bara 3-4 veckor gammal och har bara använts av mig (cirka 1 vecka totalt). Få tecken på användning, nyskick och rengjord. Levereras i originalkartong med samtliga tillbehör (inkl. oanvända grips). Det följer även med en uppsättning Corepads (utöver de som redan monterats på musen av mig).
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7150020
Köp nu 700kr. Frakt 69kr (Postnord Lätt)

Pulsar X2 Medium White
Populär symmetrisk mus från Pulsar. Vit modell, Size 2 dvs medium (alltså ej mini). Jag är andra ägaren. Skicket är bra, ganska få tecken på att den använts. Rengjord. Det följer med en uppsättning använda grips från förra ägaren. Levereras i originalkartong.
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=7150019
Köp nu 600kr. Frakt 69kr (Postnord Lätt)

Keychron K4v2 Gateron Red (K4C1)
Ett Keychron K4v2 med röda brytare. Ej hotswap. Har skruvat isär och utfört en "foam mod" på det. Använt skick, ordentligt rengjort. Den högra control-knappen är fel från fabrik så jag har fått använda Macintoch-knappen istället (se bild). Levereras i originalkartong med extratangenterna samt USB-C-kabel.
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5809626
Köp nu 500kr. Frakt 109kr (Postnord Small)

Ducky One RGB MX Blue (DKON1708ST)
Säljes som halvdefekt. Några dagar efter garantin gick ut så pajade knappen till vänster om Z (><|). Jag lödde dit en ny switch och det funkade initialt, men knappen slutar funka till och från. Min lödning var rätt dålig också så jag kan inte garantera något, men vid funktionstest precis nyss funkade den. Skicket är i övrigt OK, inte mycket att anmärka på. Ej noga rengjort. Ingår ingen MicroUSB-kabel. Skickas i originalförpackning utan emballage runt.
Köp nu 200kr. Frakt 109kr (Postnord Small)

Keychron Coiled Aviator Cable USB-C Grå
Enligt länken nedan. Bra skick, inget märkbart slitage. Inkluderar USB-C - USB-C kabel samt en USB-C till USB-A adapter.
https://www.maxgaming.se/sv/kabel-till-tangentbord/custom-coi...
Köp nu 100kr. Frakt 69kr (Postnord Lätt) eller 45kr (frimärkesfrakt brev, ej spårbart)