MSI RTX 3070 GAMING Z TRIO (LHR)

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2023-04-29

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Schytheron
Annonsör
Schytheron (dolt)
Medlem sedan
Feb 2019
Foruminlägg
116
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Slutpris: 3 780 kr
Antal bud: 2 st
OBS! Bud är inte bindande
7
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns

Ej upphämtning, endast frakt. Paket fraktas helst med PostNord. Köpare står för fraktkostnad.

Vill sälja detta RTX 3070 då jag nyligen uppgraderat till ett RTX 4080. Originalförpackning och alla tillbehör, inklusive Anti-sag bracket, medföljer (bracketen saknar en extra valfri separat "gummiplupp" som man kan limma fast på den, men den är absolut inte nödvändig och jag förstår inte ens poängen med den ärligt talat. Det finns redan en fastklistrad på den från fabrik, men detta är om du vill ha 2 st på ditt bracket istället av någon anledning??).

Detta är en av MSI's dyraste RTX 3070 modeller och har mycket fin RGB belysning om man är intresserad av det.

För full transparens så har jag köpt detta kort på Tradera från tidigare ägare som köpt den ny från CDON (via ComputerSalg), men kortet var i mycket fint skick då och är i mycket fint skick än idag. Nästan nyskick ärligt talat (se bilder och döm själv) då det varigt väldigt sparsamt använt (har legat i ett luftigt och dammfritt chassi, endast spelat spel med det) och bra omhändertaget.

Kortet är en LHR (low-hash rate) modell och kan därför inte användas för mining (har aldrig heller använts för det).

OBS: Kvitto finns, men är i förra ägarens namn. Kortet var nyköpt 2021-12-28 från CDON/ComputerSalg. Har tyvärr ingen aning hur det kommer funka med garanti hos dessa återförsäljare/tillverkare om kvittot inte står i mitt namn. Produkten är dock registerad i mitt namn på tillverkarens hemsida (garantin hos MSI finns kvar till 2024-12-28 [3 år] om jag förstått rätt). Har googlat men info verkar saknas gällande denna situation (när kvittot inte är i mitt namn). Om du själv vet bättre och är bättre på att googla än vad jag är så rekommenderar jag att du googlar och tar reda på detta själv med den givna informationen. Jag har själv inte någon erfarenhet av CDON's, ComputerSalg's eller MSI's garantiärenden och vad som gäller. Kvitto kommer skickas i alla fall. KÖP DÄRFÖR INTE DETTA KORT MED ETT BLINT ANTAGANDE OM ATT GARANTI KOMMER GÄLLA FÖR DIG.

Å andra sidan har kortet fungerat helt felfritt under tiden jag haft det. Tyst, svalt, ingen coil-whine som jag märkt av etc.

Betalning sker helst via Swish.

SC Marknadsreferens: #20017657

https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3070-GAMING-Z-T...

Jag reserverar mig att sälja till vem jag vill utav godtycklig anledning.