Inlägg

Inlägg som Capitan har skrivit i forumet
Av Capitan
Skrivet av MartenKL:

Den där lösningen är vanligt förekommande och väl beprövad och drfitsäker. Nästan alla vattenblockbaserade kylsystem drivs av en centrifugalpump som pumpar runt vattnet i systemet och ska du ha en fläkt med större kapacitet är det också av centrifugaltyp. Problemet är att man vill ha ut värmen ifrån chassit så då vinner ändå vattenblockbaserade kylsystem.

Men som sagt, idéen är jäkla smart och funkar.

/Capi

Av Capitan

Med specen så duger den gott till att surfa med, lira flashbaserade spel på hemsidor etc men om du försöker lira de senaste spelen så får du räkna med att ha precis allt på minimum. Så med andra ord, jag skulle ha den där riggen som surfdator.

Varför inte ha den i garaget tillsammans med ett par högtalare och ha tillgänglig när du är ute och meckar där? Det är extremt smutt när man undrar över något alternativt vill lyssna på musik.

Av Capitan

Att nya wolfenstein inte får MP är för mig ett praktskott i foten. RtCW och ET är ju synonymt med det, så jag hoppas (för deras egen skull) att de har ett ess i rockärmen som vi inte vet om. Men och andra sidan, är de inte kapabla att kopiera de två spelens MP så kvittar det. Dessutom bevare mig för MP som är f2p och har microtransaktioner!

Av Capitan
Skrivet av Aleshi:

HUD anses ju som det säkraste sättet att visa information på under dylika former. Gissa varför stridsflygplan har det.
Man ser vad som händer bakom GPS:en om den är en transparent liten del av ditt vanliga synfält med ena ögat. Ska du glutta på en GPS någon annanstans ser du inte vägen längre.

GPS är en sak men hur ofta kommer inte folk sitta med dem på och surfa medans de kör? Man lär få lägga fokuset på något som händer då och då i glasögonen.

Nä, jag är skeptisk...

Av Capitan

Hoppas de blir förbjudna när man kör bil. Snacka att sms eller babbla i telefonen medan man kör är korkat, men hur fan kommer det här bli när bilisten susar fram efter vägen och surfar på internet samtidgt...söker pr0n kanske...?

Av Capitan

Pröva att smälla dit 2st "skräpfläktar" (som du säkert har liggandes nångonstans?) där bak i chassit. Om det är dålig cirkulation inne i det så märks det direkt. Löste detta problemet så är det ju bara köpa ett par nya tysta fläktar någonstans.

/Capi

Av Capitan

Hur gick det med att få loss heat pipes:en från 680-chipet? Svårt eller?

Du får gärna lägga upp bilder på resultatet! Är nyfiken som attans...

/Capi

Av Capitan

Vilken arbetstemp ska nForce 680i ha egentligen?

Hejsan!

Har ett ASUS P5N32E-SLI och när man känner på flänsarna som sitter på heatpipsen så är dom verkligen varma. Är det något att egentligen oroa sig över?

Sen undrar jag vilken arbetstemp har nVidia sagt att chipet ska ha? Tycker mig ha läst att med Striker Extreme följer det med en kylare för chipsetet. Finns den att köpa löst? Eller har någon av er någon fiffig lösning? Är ju ganska trångt runt CPU:n så det är ju inte bara att smälla dit en vanlig fläkt precis...

All hjälp och info är välkommen!

/Capi

Av Capitan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av rezuth
Spelet går otroligt segt. Någon som vet vad kommandot för att använda DX8 istället för DX9 är?

Gå in i "Options" och kolla under "Video->Render" och sätt den på "Static lightning" så använder motorn DX8 istället för DX9.

I manualen står det så här
RENDER:
Static lightning - Uses DX8 render
Objects dynamic lightning - Uses DX9 with static lightning (light-mapping)
Full dynamic lightning - Uses DX9 with full dynamic lightning

Av Capitan

Vilken CPU-kylare till Asus P5N32-E SLI?

Hej!
Tänkte köpa ett Asus P5N32-E SLI och funderade på att använda en annan CPU-kylare än den som följer med processorn. Vilka kylare passar på det där moderkortet? Tycker det verkar vara ganska ont om plats innanför "heatpipsen" och antar alla kylare lär inte passa. Har haft Zalman förut och gillar dom. Kollade tex in Zalman CNPS9700-familjen och höll dock på få slag av storleken på dom så en något mindre variant på kylare vore fint...

Alla tips och förslag är välkomna!

Har mailat både Asus och Zalman utan att få svar (än) så nu ligger hoppet på er...

Processorn jag tänkt använda är Core 2 Extreme X6800.