Inlägg

Inlägg som cyberg har skrivit i forumet
Av cyberg
Skrivet av anders.149:

Det framgår inte (för mig iallafall) huruvida du gjort men har du installerat rakt över CCC 10.5 eller avinstallerat, startat om och installerat CCC 10.6?

Installerat tvärs över 10.5, precis som alla tidigare gånger jag installerat Catalyst.

UPDATE: Testade att avinstallera 10.5 först och sedan installera 10.6 och detta fungerade utmärkt.

Av cyberg

Även jag får BSOD efter installation. Återställt till vanliga drivrutinerna (10.5) två gånger och då fungerar det, installerar nya 10.6 och då får man BSOD efter windows-loggan. Det är inte SBT och min kopia av windows är högst genuin. Testade även att boota efter att ha dragit ur varenda USB-grej jag har men får ändå samma problem. (kod 0x3B och SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION). Första gången jag har problem med en ATI drivrutinsinstallation i Windows 7. Kan det ha något att göra med att jag kör Crossfire? (2x4770).

Av cyberg

Jag får RSS-posts från sweclockers med saker jag redan läst (10-15 st per gång) lite då och då.

Av cyberg

När jag själv skulle köpa ett gamingtangentbord undersökte jag noga både Tarantula och G15 eftersom jag gillar både Logitechs och Razers produkter i övrigt. Vad jag kom fram till var att Logitechs lösning var betydligt mer genomtänkt ur ett faktiskt spelarperspektiv, vem sätter till exempel hälften av makroknapparna till höger om det numeriska tangentbordet? Tarantula verkade tyvärr vara gjort med formgivning i fokus snarare än funktionalitet, vilket är lite synd, men det ser säkert tufft ut. Iden att ha en liten lampa att sätta ovanför tangenterna snarare än att lysa upp själva tangenterna var ett av de konstigare designbesluten jag sett. Jag ser fram emot att se Razer släppa ett tangentbord som går förbi och om G15 både i funktionalitet och formgivning.

Gällande detta tangentbord, det finns alltså en WASD-backlighting funktion på tangentbordet, vad är egentligen poängen med detta? Borde inte det vara de tangenter som man har allra lättast att hitta till? Borde man inte kunnat göra detta till en programmerbar funktion där man kan välja exakt vilka tangenter som ska lysas upp i det "selektiva" upplysningsläget eftersom en hel del spelare flyttat bort från WASD som bas för sitt spelande?

Av cyberg

Jag äger själv Tamronet och är väldigt imponerad av hur skarpa kort det blir. Ska lägga upp lite bilder här när jag lärt mig lite mer och dessutom lärt mig att bildbehandla ordentligt. I vilket fall tror jag inte att du skulle bli missnöjd med det. Sigmat är ju ett EX, men jag har inte ägt båda objektiven så lite svårt att uttala sig. Bästa är väl att kolla upp lite recensioner och så som innehåller båda objektiven.