Inlägg

Inlägg som Rotnin har skrivit i forumet
Av Rotnin

Jag har mailat fram och åter med viaplays kundtjänst och de hänvisar enbart till de nya villkoren. Jag har begärt att då se orginalkontraktet men de vägrar att lämna ut det och hänvisar till ARN. Skulle någon av er kunna höra av er till viaplays kundtjänst och begära ut orginalkontraktet?

Av Rotnin
Skrivet av Petterk:

Det allmänna villkoren hittar du på archive.org. Det stod där när du tecknade att de får ändra villkoren och priserna.

Ändra ja men uppsägning nämns inte. De har ju uppenbarligen suttit fast i ett avtal de inte kunnat höja priset på genom åren så vad tyder på att de får säga upp det hur som helst?

Men att de säger att produkten utgått är enbart semantik.

Läser man intervjun i expressen så låter det som något slags rättvisebeslut men varför inte bara höja priset då?

Av Rotnin

Det jag vänder mig emot är att de påstår att produkten utgått. Produkten jag betalat för är film+serier+sport och vad jag förstår så är det fortfarande samma. Jag har mailat supporten och efterlyst mitt orginalavtal och en hänvisning till var det står att de har rätt att säga upp avtalet på detta vis. Har enbart fått svävande svar och hänvisning till uppdaterade villkor. Jag är dock inte intresserad av vad de avtalat med nya kunder utan vill veta vad som stod ursprungligen. En jeppe på kundtjänst sa t om att de inte hade skyldighet(?) att uppvisa något avtal. Tycker det är ett märkligt beteende och inte särskilt svårt att gå mig till mötes på min begäran.

Av Rotnin

Det skulle ju funka att bara slänga in en bilstereo istället för T-ampen som har aux/usb/sd ingång... men jag misstänker att en sådan inte är lika strömsnål.

Av Rotnin

Nästa 13.37 erbjudande?

ACE nätagg för 1:- ?

Av Rotnin

Reviews

Jag ser på ACE's hemsida att dom har tagit med Sweclockers recensioner ett flertal ggr... undrar om fallet blir så även denna gång?

Av Rotnin

Undrar...

Frågan är ju om kostnaden att spela online uppväger försäljningstappet dom kommer att få.

Av Rotnin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av IceDread
Läckra modeller tycker jag, MS tangentbordet ser grymt snyggt ut. Men.. jag vill ha ergonomiskt tangentbord så man inte behöver böja handlederna utåt.

Finns det ingen som tänkt på att göra ett ergonomiskt gaming keyboard?

Av Rotnin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zeagan
Har jag missat något, vem dyker med en extern hårddisk?

Vattenkylning?

Av Rotnin

Jag tycker att alla trollen som är missnöjda kan stoppa en kaka i kakhålet. Det var definitivt ett bra erbjudande för diskarna gick ju åt som smör i solsken. Komplett har gett två bra erbjudanden och att folk har alldeles för höga förväntningar och gnäller känns bara tråkigt.

Sen stod det klart och tydligt att det var max en per person så alla som beställt flera (på samma användare) kommer endast att få en även fast man betalt för fler för komplett krediterar bara ordern och sätter in pengarna igen.

P.S. Med tanke på kommentarerna måste vara många som upplevt julaftnar av besvikelse då dom inte fått allt dom önskat... D.S.

Av Rotnin

Jag tror Komplett skrattar ganska ordentligt åt allt detta spekulerande men myser åt allt intresse.

Av Rotnin

Samantha Fox Strip Poker...

Av Rotnin

Ännu en ny tråd om processorfläkt

Tjohopp...

Jag har spanat runt lite på forumet och inte riktigt hittat någon tråd som passar in på mitt dilemma. Mitt system kan ses nedan och jag har lite ont om utrymme i chassit så jag önskar en mindre kylning till min processor. Övriga önskemål förutom storlek är givetvis tyst, effektiv, billig, lättmonterad då jag inte vill brotta lös moderkortet och den får gärna klara av lite överklockning men jag kommer inte att försöka mig på några extrema hastigheter. Jag inser ju att det inte finns någon optimallösning utan kommer att få pruta på något av önskemålen.

http://www.inet.se/artikel/5321392 ser ut att passa mina önskemål hyggligt är det någon som har erfarenhet av den eller har andra förslag?

Tacksam för svar
Robert

Av Rotnin

Jag får först och främst tacka för svaren. Det jag tycker är lite intressant är att på AMD's hemsida så listar dom bara följande krav:

ATI Radeon™ HD 5850 System Requirements

* PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
* 500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power connectors recommended (600 Watt and four 6-pin connectors for ATI CrossFireX™ technology in dual mode)
* Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products
* Minimum 1GB of system memory
* Installation software requires CD-ROM drive
* DVD playback requires DVD drive
* Blu-ray™ playback requires Blu-ray drive
* For an ATI CrossFireX™ system, a second ATI Radeon™ HD 5850 graphics card, an ATI CrossFireX Ready motherboard and one ATI CrossFireX Bridge Interconnect cable per graphics card (included) are required

Men hittar inte någonstans någon rekommenderat vad gäller CPU.

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1456904 hittar jag en del svar men där verkar dom vara fast i Intel-träsket och där länkar dom vidare till ett rätt bra test dock med ett GTX 295 och det får man väl se som hyggligt jämförbart
http://www.legionhardware.com/document.php?id=807&p=5

Av Rotnin

System minimumkrav för att orka med ett 5850-grafikkort?

Hejsan.
Jag undrar vad för system som är absoluta minimum för att inte flaskhalsa t ex ett 5850 grafikkort?

Räcker t ex en AMD Athlon2 X2 250 3,0Ghz, AM3 processor med 4 Gb 800MHz, PC6400 DDR2 minnen på ett Asus M4A785D-M PRO moderkort?

Tacksam för svar
Robert

Av Rotnin

Men om man istället frågar som så att vad skulle vara absolut minimum att införskaffa för processor AMD respektive Intel?

Av Rotnin

Absoluta minimum

Hejsan.
Jag undrar vad för system som är absoluta minimum för att inte flaskhalsa t ex ett 5850 grafikkort?

Räcker t ex en AMD Athlon2 X2 250 3,0Ghz, AM3 processor med 4 Gb 800MHz, PC6400 DDR2 minnen på ett Asus M4A785D-M PRO moderkort?

Tacksam för svar
Robert

Av Rotnin

*bump*

Av Rotnin

Flaskhals?

Jag tänkte höra om det finns någon stjärna där ute som har koll ifall en "AMD Phenom2 X2 550 3,1Ghz, AM3 Black Edition" med eller utan upplåsta kärnor skulle vara en flaskhals ifall man köpte in ett HD5850 eller eventuellt framtida HD5830?

Tack på förhand.

Av Rotnin

Jag försökte först bara slänga in en ny windows över gamla men det blir att formatera hela disken och börja från scratch...