Inlägg

Inlägg som Jönas har skrivit i forumet
Av Jönas

Ser lockande ut men det lär väl kosta en 80 papp också.....

Av Jönas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yttox
Intel Pentium III Xeon-processor

Ööh.... va? Är det en bugg i spelet eller har du en P-trea?

Av Jönas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av _Segas+
GTX 260, det har jag hört lite om, verkar lovande. Men...hur vet jag om det är det nya? Framgår det i nån speciell information? Te.x GT, GTX och dylikt? Läste här på Sweclockers att det bytas namn på nVidia's kort ganska rejält...

Jag tror att namnbytena bara angår de äldre korten (8800GT, 9600GT, 9800GTX+ osv). Om du går in på prisjakt.nu t.ex så kommer grafikprocessorn att heta "GeForce GTX 260 (216SP)". Men om det inte framgår på dustinhomes sida så kan du ju alltid ringa och fråga.

Av Jönas

Har själv kollat på ett GTX 260, den "nya" sorten med 216 streamprocessorer. Vet inte vad dem kostar på Dustinhome direkt men dem ligger runt 2500 - 3000 spänn på lite olika ställen. Det kortet lär slå ditt gamla rejält på fingrarna.

Av Jönas

Lånar tråden lite, jag behöver hjälp angående den där "Can you run it?" sidan. Ja jag vet att det är helt fel tråd, men orka inte skapa en ny.

Den fastnar alltid när den ska analysera min dator. Det står att jag måste ha nått Java plug-in. Det ska den tydligen tanka ner automatiskt men den måste ha min tillåtelse först. Men hur fan ger man den tillåtelse?! Jag fattar verkligen inte det.

Av Jönas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av edgren
http://erik.edgren.nu/uploaded/hl_blood.jpg

Mens eller?

När jag läste att du hade börjat spela HL1 igen, edgren, så förstod jag med en gång att jag skulle få se en och annan bild denna tråden.

Förresten finns det någon chans att få till widescreen läge till detta gamla spelet? Letade runt lite på nätet, men det ända jag hittade var lösningar till Steamversionen av spelet, men jag köpte mitt HL på den tiden Jesus gick i kortbyxor, och Steam var nog inte ens påtänkt då.

Av Jönas

Ja jävlar ja! Va grymt, är ganska mållös faktiskt... Fick såna rysligt goa minnen från tiden man spelade Half-Life. Blev skitsugen på att spela igenom hela spelet igen.

Av Jönas

Jag kommer direkt att tänka på ett spel som jag och en polare lirade lite ett tag. Jag tror att det hette Nosferatu. Det var i alla fall jävligt läskigt.

Av Jönas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av razor1394
Tänk vad skön den här tråden hade varit om folk hade fotat sina saker själva

Ska se om jag kan slänga upp lite bilder på mina grejer sen, så fort jag får hem dom. Satan vad man längtar nu.

Av Jönas

Blev lite göttiga inköp igår kväll.

http://i158.photobucket.com/albums/t103/Volvo_Jonas/img_5204_fat...

http://i158.photobucket.com/albums/t103/Volvo_Jonas/G50v.jpg

En styck ASUS G50, och ett Creative HS1000 Fatality headset. Kalaset hamnade på totalt 13800:- med frakt och allt. Paketet är tänkt att användas när jag är på LAN och dylikt. Hoppas jag blir nöjd.

Av Jönas
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kniffarn_
funkar detta på 1440x900?

Jag antar det eftersom 1440x900 också är 16:10.

Av Jönas

Soulis: Jag håller med dig där faktiskt, hatar att regga mig på sidor jag inte känner igen så bra. Kändes ju sådär att man behövde skriva namn, land och adress nummer. Men det var ju gratis, och demot var lätt värt det.

Av Jönas
Av Jönas

Testade demot idag, och jag måste säga att jag blev riktigt överraskad. Gillade det grymt mycket, speciellt fysikmotorn. Så jäkla kul att bara åka runt och bestiga berg, sladda runt i sand eller köra igenom klippiga passager. Jag kan inte säga att grafiken suger heller. Däremot bör de jobba på ljudet och vissa småbuggar, annars är det bra. Jag lär köpa det när det kommer ut.

Av Jönas

1,250.00 USD = 8,293.06 SEK

Och låter det för bra för att vara sant, så är det det också.

Av Jönas

Är det någon av er som beställt en Nox A15 med 9650GT kortet istället för 9600GT? Någon som testat båda och märkte skillnad i spel? Enligt notebookcheck så är det rätt stora skillnader mellan dom båda, 65nm - 55nm, klockfrekvenser osv. Värt att betala 500 spänn till för ett sådant?

Av Jönas

Det händer en del pinsamma grejer i LFS ibland när man kör online på någon server. Till exempel när jag kom in på en rallycrosserver en gång, och alla andra körde framhjulsdrivet och jag tänkte jag skulle sätta dit dom med en bakhjulsdriven sladdare för jag såg att dom körde ungefär lika bra tider som jag. Laddar på alldeles för mycket i första kurvan och vänder mig själv, sånt händer ibland.

Eller när man ligger tvåa på sista varvet i ett race, bromsar alldeles för sent i sista kurvan och smackar rakt in i häcken på killen som leder. Då kan man bli lite röd om kinderna, och oftast blir han som ledde racet skitförbannad.

Av Jönas

Kan någon snälla säga vad ni tyckte om det nya Stalker spelet? Var det bra eller dåligt? Jag spelade det första Stalker, men jag fattade typ inget i början och jag dog hela tiden på grund av att min pistol var obegripligt dålig. Man kan kanske säga att jag inte gav det en ärlig chans.

Är det samma sak med Clear Sky? Värt att testa?

Av Jönas

Vad massa onödigt tjöt. Less talk more pics.

Några gamla jag har kvar ifrån min gamla dator.

Flatout

http://i158.photobucket.com/albums/t103/Volvo_Jonas/Flatout16.jp...

http://i158.photobucket.com/albums/t103/Volvo_Jonas/Flatout18.jp...

http://i158.photobucket.com/albums/t103/Volvo_Jonas/Flatout19.jp...

Flatout 2

Lite nybörjar editad, men jag gillar den faktiskt ändå.

http://i158.photobucket.com/albums/t103/Volvo_Jonas/Flatout207Ba...

CounterStrike Source. Körde på ett LAN mot lite bottar för skojs skull och en död terrorist råkade dratta på huvet, ingen annan hade CSS på det lanet tyvärr.

http://i158.photobucket.com/albums/t103/Volvo_Jonas/CSSRoligtFal...

Av Jönas

Sweet. Där du köpte den, fanns det andra modeller också? En sån skulle passa prima i min lilla samling.