Inlägg

Inlägg som Lordmax har skrivit i forumet
Av Lordmax

QD-Oled är det inte var Rtings testar just nu i deras lång-test? Facit har väl inte varit så smickrande även om dom pressar utöver det vanliga. Nah jag är faktiskt nöjd med LCD ännu så det känns både rätt och bäst för egen del.

Av Lordmax

Om man leker med att köpet inte går igenom, vad kommer Microsoft köpa då? För dom är uppenbarligen på jakt efter något. Men iom att cod och annat erbjuds till Nintendo och Nvidia är dom ju för köpet och CMA's funderingar utraderade för tillfället. FTC kommer nog ingenstans med sin stämning. Dels byggde den på fakta som EU inte hade sagt och Sony's motvilja att släppa "bevis." För egen del hoppas jag köpet går igenom, känns som det gynnar oss spelare mer än om Sony eller Tencent köpt det. I slutändan är det bara 2 olika plastbitar som får folk att gå bananas för ingenting.

Av Lordmax

Jag hoppas köpet går igenom och av det jag har sett tyder det mesta på att det kommer att göra det. Denna vecka skulle väl Sony dessutom lämna in sina bevis dom säger sig ha, bl,a hur beroende dom är av Call of Duty och hur mycket det drar in årligen för dom. Jag tycker detta köpet gynnar oss spelare.

Av Lordmax

Precis, MS support direkt så fick jag ny kontroll. Skickade sen in den gamla.

Sen köpte jag en PowerA kontroller, där fick jag en ny direkt med en "önskan om jag vill kassera den efter den nya har kommit"

Av Lordmax

Blir väl 179kr/mån med reklam snart iaf

Av Lordmax

Produkt: Xbox series X
https://www.inet.se/produkt/6335950/microsoft-xbox-series-x

5695kr

Vet inte om det är ett tips på så vis, men fanns 15 i webblager sist jag kollade.

Av Lordmax
Nytt bud: 150 kr + Frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Lordmax

Har en hustru

Av Lordmax
Av Lordmax
Nytt bud: 40 kr cmore
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Lordmax

Låter som ett tidskrävande och "segt" jobb men till rätt lön/intresse från någon så kan det säkert locka. Lycka till.

Av Lordmax

Priserna kommer nog alltid att höjas till och från, och det är väl klart att någonstans går gränsen för vad det är värt. Själv ser jag knappt på serier överhuvudtaget, blir ett par filmer i månaden på sin höjd för min del. Blir billigare att hyra filmerna jag vill se.

Xbox gamepass kommer säkerligen också att höja priserna mer och mer tills kunderna börjar droppa månad för månad. Övriga streamtjänster kommer även dom höja till Netflix-nivå över tid.

Av Lordmax

Köper alltid en modell från året innan när dom reas ut och om jag är i behov av en. Ångest att köpa en ny för att månader senare rasat i pris

Av Lordmax
Nytt bud: 450 kr Nätagg
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Lordmax
Nytt bud: 1 000 kr headsetet
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Lordmax

Hur blir världen utan Facebook? Det som inte står/finns där existerar inte. Kommer vi i EU gå under? Hur blir det med nyheter o sådant? O allt skvaller om allt och alla, vill vi ha det så? Går det att leva utan?

Av Lordmax

Nu vet jag inte om det finns någon sanning i det, men läste igår att Bungie gick till Microsoft först men dom sa nej till prislappen. Sony prutade ner det lite men fick Bungie att omvärdera värdet och att Sony är intresserad av deras nya spel dom arbetar på.

Av Lordmax

Nätagg

Söker åt en bekant efter ett så billigt nätagg som möjligt. Ska sitta i den bekantas dator som har gett upp. Budgeten är inte jättehög pga sjukpenning, 600w eller mer är önskvärt.

Pma gärna pris och vad ni har.

Tack på förhand

Läs hela annonsen här

Av Lordmax
Skrivet av maweric:

Är objekt 4 bara kylaren eller är det även processorn?

Kylaren om jag har fattat rätt

Av Lordmax
Nytt bud: 200 kr Objekt 4
Gå till annonsen för att lägga ett bud.