Inlägg

Inlägg som ma3389 har skrivit i forumet
Av ma3389

Tusen tack Harware Guy! Då var det ju en logik bakom hårdvarunumret och inte bara en massa siffror. Det kanske man borde fattat... men men. Har du något tips på hur jag kan kolla vad minnesmodulerna stödjer maximalt. Kan man få ut det också av CPU-Z?

Tack än en gång, nu kan jag beställa!

Av ma3389

Hlälp med att hitta rätt utökningsminne

Hej!
Jag är tyvärr grymt okunnig när det gäller RAM-minnen och ska försöka hjälpa min pappa att utöka RAM-minnet i hans gamla burk (Fujitsu Scaleo EPC). Jag har sökt i Kingstons konfigurationsguide men inte hittat den datormodellen. Har läst att man ska ladda ner CPU-Z för att kolla vad man har och det har jag gjort. Problemet är att jag inte fattar hur man ska tolka all information man fick ut??? Jag är på jakt efter ett 512 MB SDRAM och det jag vet är att det ska vara "3-delat" (d.v.s. det finns 2 hack i den delen man trycker i datorn), det finns säkert en benämning för det men jag har inte fattat vilken.

Kan någon vänlig själ hjälpa mig att hitta ett minne som passar till det som redan finns så vore jag grymt tacksam. Ännu bättre om det är ett som finns på Dustinhome eftersom jag ska lämna tillbaka ett felköpt där ;-).

Detta är infon jag fick från CPU-Z:

Max bandwith: 133 MHz
Manufacturer: Kingston
Part number: 32MX64PC133CL3168
Serial Number: 1A08B600

Tack på förhand!

//Martin