Inlägg

Inlägg som PhippeH har skrivit i forumet
Av PhippeH

fixade det dirr när man fick widescreen för första gången, vilket var ett tag sedan

Av PhippeH

aa... fast nää..

Av PhippeH

hahaha, fan vilken go' bild... till synes så ler alla förutom en person

grattis Inet!

Av PhippeH

Rolig video, roligt att ni blev trollade av aMpari också xD

Av PhippeH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Crille90
Ursäkta legi dps spell? vilken? tar man hunger så förtjänar man att bli kickad.

http://img188.imageshack.us/img188/265/legionnaireartcopy.jpg

Det första jag tänkte på ;D

Av PhippeH

1. Hamachipolicyn
2. google?
3. Om du ska kolla upp något forum.. testa dem som ger ut programvaran? G_G

Av PhippeH

Bara (ramapge) är ju iaf ungefär lika bra som på dota, däremot har ju Silencer (vindicator) blivit buffad från dota... om ngn dör inom hans silence aura så får han int, d.v.s. han behöver inte få killen längre... dessutom är hans bonus damage true damage också -.-

Av PhippeH

Ibland måste man ju skratta på turen man har vad gäller SD picks
igår fick vi följande setup: SS - Tempest - Behe - Plague - Legio

.... Det var ganska GG så fort vi fick våra portal keys även om motståndet hade en rånice hellbringer med Refreshers.

Av PhippeH

Dungeon Siege? Som jag förstår det skulle väl Neverwinter Nights vara det närmsta.

Av PhippeH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zergling
Sand Wraith är i princip värdelös. Den har ingen heavy nuker attack, den har ingen stunn, den har ingen slow. Det enda heroen gör är base dmg.

Wait what?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av zergling
som du sa det finns bättre heroes. sand wraith är liksom...ja, långt ifrån oersättlig. Finns många heroes som kan ersätta heroen. :'/

Säg mig en carry som är oersättlig är du snäll

Sand wraith har ju sjuk AS och ganska bra base MS om jag kommer ihåg rätt, dessutom är ju heron sjukt bra på att lasthitta.

Tidig nullifier och du steker järnet. Synd bara att kopiorna från ultin är småbuggade vilket gör dem mindre effektiva än spectres kopior på DotA.

Av PhippeH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kazen
You are doing it wrong

Cool story bro

http://data.fuskbugg.se/skalman01/1245536009348.jpg

OnT:

Någon som testat Nomad i pubgames? Han är ju buggad men annars är ju några av hans skills ganska häftiga... dock är ultin lite sämre än den Ursa har på DotA (som inte ens är ulti heller), visst blir det mer damage i slutet men den enda gången man får slå så mycket är ju mer eller mindre på Rancor.

Av PhippeH

Annars fixar man ju Crit eftersom skadan på disarm inte är just crit, fungerar ju som på puppet master (om dem nu inte helt plötsligt skulle ha nerfat det, men det tror jag inte).

Hur som helst är ju fortfarande t.ex. chronos en bättre carry än scout.

Av PhippeH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zergling
BKB för djunglaren ^^
Ambushes ftw

spelet är väl inte obalancerat, däremot team-setups tackvare teamm8s kan göra det obalancerat. Vissa vill ju inte ens kommunicera därmed kan det bli konsekvenser såsom 5 strength heroes i ett och samma lag i ett SD game tex.

Har inte missuppfattat eller missat. Jag bara säger att allt som Maliken kan göra kan göras med tex Predator bättre förutom just slowen.

Det är en sak att ha en semi-tank stunner och en semi-tank slower. Magmus eller Pesti är ju ett bra exempel. Semi tank slowers känns bara så värdelöst av ngn anledning.
Maliken gör mkt dmg men risken då är att ju just att blir köttad....eller så gör han ingen dmg med lifesteal..det är som att välja mellan 2 plågsamma val..but that's just me

Om du spelat dota så vet du nog vem Huskar är, Maliken är mer eller mindre motsvarigheten i HoN, du fixar lifesteal så att du inte blir fistad av selfdmgn, sen så fixar man Symbol of rage så att när du går ner drar du bara igång den och reggar järnet (spec. då du har lågt hp och crittar ofta). Ultin används mitt ibland fienden för att interrupta eller skapa "kaos" (var av det andra mer eller mindre endast funkar bra i lowrat pubs, men endå), Det är mer eller mindre som en stun och dessutom får man bonusen att man blir ranged med splash vilket är ganska awsome.

Annars fungerar han alltid som harrasser eftersom han kan träffa många med svärdet som gör 360 (eller ngt i den stilen) magic dmg, ganska sick när man lägger till slowen också.

Armlet fungerar väl sisådär beroende på vem du möter, själv tycker Jag eftersom den är mest värd earlygame när man ska ganka etc (du drainar ju hpt ännu fortare än vanligt men gör sick damage).

Nog om Maliken, Jag lackar p*ng på alla som spelar supporters och skiter i wards, kyckling m.m. Visst är detta ingen självklarhet när man spelar runt 1500psr men fan, man förväntar ju sig något av sina medspelare när det är 1650-1750+.... Men detta är säkerligen något jag inte är speciellt ensam att lacka på

Av PhippeH

HoN (heroes of newerth) vore fränt, är ju mer eller mindre DotA fast nyare... och mindre känt då ...

Jag skulle nog tagga dirr om det var en HoN turnering iaf :]

Av PhippeH

Jag har fått ett mail av EVE där man kan omaktivera kontot genom att köpa plex ni vet, men jag tror nog att infon på mailet buggade, jag kan omöjligt ha sådär mycket pengar

http://data.fuskbugg.se/skalman01/LoLwutEve2.jpg

Händer det ofta eller?

Av PhippeH

Alcazaar, det tar sisådär ett 4-5 games innan du kommer in i det och ser skillnad på allting...

Bara jag som gillar Maliken något oerhört?

Av PhippeH

? Det är ju inte direkt någon nyhet att dem flesta inom DotA-communityn ser ner på dem som inte är lika "bra" som dem själva (och gillar att uttrycka sig på ett ganska aggressivt vis=, inte för att jag själv brukar göra det om jag nu inte sitter i ett highrat game och någon är übertard.

Och ja, HoN-communityn är nästan densamma som DotA-communityn, skillnaden är att det inte är massa personer som spelar DotA för att det är gratis.

Av PhippeH

Men brassar är väl jävligt bra också va?

))

Av PhippeH
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ninotramp
Varför gillar du det då är ju spelet förstört? :S

Jo visst, det är ju sant att det är tråkigt när någon drar...

Men det blir ju fortfarande roligare än ingenting då det kommer upp något som anspelar på sann dota-anda ^^

edit: Något jag däremot stör mig något oerhört på är deras ruttna servrar... (kanske bara ett problem bland EU servrarna, vad vet jag) Jag satt och lirade med några polare som tempest, det gick finfint! Hade fått ett par kills sådär efter dem 18 minuterna... men vad händer, jag blir discad från servern och kan inte komma in igen.. wtf? där bräckte man nollan på disconnects liksom.. känns lite trist >_<

Av PhippeH

Jag har då inget emot texten, älskar när det kommer upp; R-R-R-R-RAGE QUIT!

Och som sagt, har man något emot den går det ju endå bara att stänga av... förstår inte problemet? (ie; hur man kan störa sig så oerhört på det, haha)