Inlägg

Inlägg som IDX har skrivit i forumet
Av IDX

XFX RX 7600 8GB Speedster QICK 308 Black

Har ett i princip sprillans nytt AMD RX 7600 (köpt 2023-06-27 på Webhallen). Kortet funkar toppen, perfekt budget kort. Bytte upp mig till ett 4070 pga att jag spelar i 1440p och RX 7600 är mer för 1080p.

Säljer med budgivning, men börjar på 2900 kr
(jag bestämmer själv när budgivningen är över och vem jag väljer att sälja till)

Kan skickas men då betalar köparen frakten, finns att hämta i Alingsås.
Betalning sker med Swish

Har självklart kvitto

Läs hela annonsen här

Av IDX

I call BS..
Ännu ett sett att höja priserna.. tröttsamt

Av IDX

Huawei p30 Pro
Overall score: 2550
Average frame rate: 15.30

Av IDX

Enklare att säga hur mycket tid jag INTE sitter vid en skärm.

Av IDX

För de som är intresserade så livestreamas spelet redan på Twitch.

Av IDX

4251:- för en takvåning, 4:a rum och kök i Alingsås, fiber indraget för endast jag ville ha det, så grym hyresvärd. (Privat hyresvärd)

Av IDX

Valde att sälja till Mästaren då vi bor i samma stad. Tack för alla bud och lycka till med framtida affärer. Mvh Idx

Av IDX

Alla bud noterade, håller budgivningen uppe i några dagar.

Av IDX

ASUS GeForce GTX 1060 6GB STRIX GAMING OC

Köpte kortet 2016-07-28 men har använt det sparsamt och har dom senaste 7 månaderna suttit i min extra dator som sällan är påslagen. Känner nu att det är dags att göra mig av med det till någon som kan ha mer glädje av det än att det inte används.

Har original låda och allt kvar. Vill helst sälja det till någon i närheten av Alingsås där jag bor, men kan även skicka om så önskas (fraktkostnad står köparen för). Kortet är köpt på Inet så digitalt kvitto finns.

Dagspris i butik: 4399:-

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill, eller avstå helt.

Bud sker i tråden och inte via PM

Läs hela annonsen här

Av IDX

Håller med om vad andra har sagt, men sen beror det på vad du har för grafikkort, har du ett budget gaming så kan 1440p vara svårdrivet iaf med inställningarna på Ultra/High. Så det beror lite på helt enkelt.

Av IDX

Vräkigast för min del är AORUS GTX 1080 Ti 11G från Gigabyte för att driva mina dubbla 32" 4K skärmar. Den ena är en BenQ PD3200U och den andra en ASUS ProArt PA328Q, har även en gammal gaming skärm från BenQ som jag spelar fps på när jag behöver en break från Photoshop. Prislappen för dessa komponenter varierar en aning men grafikkortet kostar ca 8699:-, PD3200U 9490:-, PA328Q ca 12 000:- och gamla gaming skärmen är inget jag behöver skriva upp då den är en av de första 120hz varianterna och går att få tag på för några hundra nu för tiden.

Av IDX

Tror att Kina ökat pga alla bottar som varit/är i PUBG den senaste tiden. För att man kan sälja ingame prylar för massa pengar, vilket får bottarna att öka med sin närvaro.

Av IDX

Jag sitter med deras PD3200U och är sjukt nöjd med färger och ljusstyrka, dock så har jag funderat lite på om just deras SW serie kanske är ett bättre alternativ för mig då jag just jobbar med bilder. Får väl se om jag kanske kan byta till denna varianten ist. Plus är skönt att den är lite mindre i storlek än min nuvarande 32" men att den fortfarande har 4K.

Av IDX
Skrivet av eonen:

Varför väljer du AOC över Acer och Asus?

För att jag vet att den är bra, har vänner som har den och har sett den live på Dreamhack, så vet att den håller måttet Sen är priset bra med, vilket absolut inte gör något. Gaming skärmar med IPS kan lätt bli dyra

Av IDX

Personligen använder jag min designer skärm för MMO, det är en BenQ PD3200U och det ser riktigt riktigt bra ut. Men skall man spela spel med högre fps, så spelar jag på min gaming skärm. Dock skulle jag köpa en IPS gaming skärm i dagsläget så blir det nog en AOC AG271QG

Av IDX
Skrivet av Durdle:

@Masyve: Så ett 1080ti är rätt "onödigt" att köpa om man inte verkligen siktar på högre upplösning än 1080p? Isåfall uteslutar jag ti, och får kika på vilket 1080 som är "bäst".
Är det värt o byta till 2133mhz? isåfall måste jag punga ut det dubbla gentemot vad jag tänkte ifall man bara köper ut 8gb till av 1600mhz. Blir det verkligen en sådan skillnad?

Behåll dina minnen du sitter på nu och köp bara grafikkortet, enda du behöver tänka på om du skall ha 1080/1080ti är strömförsörjningen, så du har tillräkligt.

Själv sitter jag på Gigabyte GTX 1080 Ti, men sen har jag dubbla 4K skärmar med. Så du kan nog klara dig fint på ett 1060/1070 eller möjligen 1080, beroende på om du vill lägga dom pengarna.

**Edit: såg att att du hade ett 750W, så det är ju lugnt

Av IDX
Skrivet av johan32:

@gandihellfish: Hej, Tack Det är Asus 34 wide. Är ute på promenad nu så kan inte modellen, men den med n-sync 100Hz som snart kommer i en 200hz version med HDR stöd m.m.

Got you m8
ASUS 34" ROG SWIFT PG348Q G-Sync IPS Curved

Av IDX
Skrivet av gandihellfish:

Ser riktigt najs ut, bra jobbat!

Vad är det för skärm du har?

ASUS 34" ROG SWIFT PG348Q G-Sync IPS Curved

Av IDX

Väntar på express leverans från min kära sponsor Gigabyte
http://www.gigabyte.se/Graphics-Card/GV-N108TAORUS-11GD

Av IDX
Skrivet av landahl:

Frågan är när Oled monitorer börjar komma? Dell släppte en för ett tag sedan men den säljs inte längre. Dem hade kommit på ett sätt att bota inbränningar på oled med något som kallades för pixelshift om jag minns rätt. Vad jag har sett av Oled så är svart verkligen svart och vitt är vitt som ett papper. På Ips är vitt mer åt det gula när man jämför med ett vitt papper.

Intressant om Oled och varför det tar tid för att komma till dator monitorer.

OLED har det varit snack om ändå sen jag jobbade på Komplett och det va så tidigt som 2007, så jag skulle inte vänta på det om jag vore dig. Men varför gör du inte så att du bara går in till typ Inet/Dustin/Webhallen och kollar med dom om du kan få testa någon monitor som kan passa dina behov. Med tanke på att är det en professionel monitor som du är ute efter så kostar dom generellt mer pengar än en gaming skärm.