Inlägg

Inlägg som EnTysk har skrivit i forumet
Av EnTysk

någon som vet hur/vart kan man beställa den?!

Av EnTysk

är väl en http://www.inet.se/produkt/2203173/samsung-tft-27-s27a950d-le...

Av EnTysk
Citat:
Citat:
Skrivet av Zeuxlarsson:

Jag tror gör det krångligare för sig än vad det är, eller så hade jag tur. Så här gjorde jag steg för steg.

1. Avinstallera gamla drivrutiner och CAP (11.10)
2. Installera nya 11.11 och 11.11 CAP2.
3. Testade spelet för att se fps som låg på 27 vid tillfället.
4. Installerade RadeonPro och lade till Skyrim i programet
5. Startade spel igen, vips så var FPS uppe i 70-snåret.

utomhus så får man en 10-15fps ökning bara men det går så spelet blir flytande i alla fall så ifrån 25-35fps till runt 45-50fps. Inomhus och i dungeons osv blev ökningen mycker mer substantiell såsom i #5.

Jag märker ingen skillnad alls jämnfört med innann när jag öppnar skyrim med RadeonPro, Följde dig på samma punkter förutom att jag la in inställningar för CrossfireX anpassat för Oblivion i RadeonPro. Testade att köra helt utan RadeonPro och gick in i ccc för att stänga av crossfireX, då började spelet flyta på med jämna 60 fraps i städer och 25-45 utomhus. Varför tror du det blir så? :S

Av EnTysk

Är det någon som vet / kan förklara skillanden med 28 nanometers tillverkningsteknik? Har kanske inte gjort så mycket research om det men har för mig att skillnaden är bland annat lägre strömförbrukning?

Av EnTysk
Skrivet av Sgt. Stinger:

Räkna inte med någon uppdatering, LG (som för övrigt står för "Lucky Goldstar") är ökända för att inte släppa uppdateringar till sina enheter tyvärr...

Skickades från m.sweclockers.com

står inte LG för Life's Good?

Av EnTysk

Vet någon om det går att förhandsboka den redan nu hos någon operatör?

Av EnTysk

Jag kan tipsa om ett spel om är ganska ovanligt men grymt bra story. Grim Fandango, ett gammalt spel som tyvärr kan ha lite problem med nyare windows(xp fungerar ok)

Av EnTysk

Tack darkages, Jag tror problemet var väldigt simpelt, eftersom jag valde nyss att bokka av Pointer Precision i windows panelen, vilket gjorde att den knackiga rörelsen försvann. Razermusen påverkades dock inte av detta, konstigt nog.

Av EnTysk

Skrämmande resultat för sidewinder

Tjena allihopa!

Jag har nyligen testat min Sidewinder och fått reda på att det är riktigt kass känslighet vid sakta rörelser. Jag har gjort en jämnförelse med en Razer mus och undrar om det är fler som har samma problem på sin sidewinder eller om det är endast min som beter sig väldigt underligt. Jag tog ett exempel på två cirklar med sidewinder respektive razer i paint som berskriver mitt problem.

Länk: http://allyoucanupload.webshots.com/v/2006077598008955825

Tack i förhand för svar / David