Inlägg

Inlägg som Taiten har skrivit i forumet
Av Taiten

Fick min igår dock bara med 15% får väl nöja mig med det nu. Men gick ganska snabbt, beställde om i fredag då säljaren klaga på rabatten och fick det igår. Gick nog snabbare för att beställningen gick igenom en säljare.

Fortfarande sne på att jag fick betala 500 kr mer... men aja nu har jag fått den så och är helt nöjd.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av AndreasBB
Hur har det gått Taiten? Själv har jag inte fått något "felmeddelande" men min order ligger fortfarande i FAS 2. Beställde förra torsdagen och det har ännu inte rört på sig så jag börjar bli lite irriterad. Har dock sett att det för vissa har gått från FAS 2 ända upp till FAS 4-5 på någon timme, så jag hoppas på det.

Av Taiten

lite update på eran order vore fint om den blir annullerad eller inte.
Isf ska jag boka om min, 500 kr är mycket för mig (student) =P.

Av Taiten
Citat:

Ursprungligen inskrivet av P37uR
Jag hoppas att du vet att 15+5% rabbat inte är 20%, eller hur?

Hahaha jo jag vet, lättare att skriva så bara men det är lite under 20 iaf... sämst på matte

Av Taiten

Beställde genom nätet och kom inte igenom fas 2 "förproduktion", citat är bara taget ifrån en annan person som fick nån liknande problem, inte något med denna inlägget att göra dock.

Jag har också tänkt på det... 10 + 5 koderna gick ju ihop förut... varför inte denna... eller är det nån regel att rabatter inte får överstiga 15%? :S

Av Taiten

beställde också den igår, betalade med kreditkort. Fick min felmeddelande idag morse att den blev annullerad.

Undrar nu bara om jag hade otur att försäljarna titta just in på min order, eller gör dom det på alla andra ordrar också.

Isf ska jag försöka tills jag får min 20 %...

chattade med en supporter över nätet o han svarade:

"Troligen blir de stoppade då man inte får använda 2 koder."

någon som kan bekräfta sin lyckad köp med 2 rabatter eller över?

Av Taiten

oj sorry, får nog skriva lite mer detaljerad, min beställning gick också med 15 + 5, men efter några timmar kom det en brev från Dell Support som skrev att den beställningen inte kan gå vidare till nästa fas pga av att 15 och 5 procent rabatterna egentligen inte ska funka ihop och att det är hemsidan fel att dom "stackar" tillsammans. Tydligen en bug eller något i hemsidan.

detta skrev någon i en annan post i forumet

Citat:

Ursprungligen inskrivet av fredl
Du kan definitivt inte få 20% på telefon i alla fall. Det finns gott om exempel på sådana som har fått sina ordrar annullerade då stackningen egentligen är en "bugg" i systemet (enl Dell). Kör på 32-bit och låna en 64 bits skiva av någon och installera den istället, mindre strul den vägen. Du kan behöva aktivera över telefon, säg bara att det är den första gången du installerar Vista.

Av Taiten

fick aldrig min 20% rabatt med 15% + 5% student, istället blev min order avbokad automatiskt o jag fick göra en ny beställning bara med 15%

Fick ni eran 20%?