Inlägg

Inlägg som ArvidNils har skrivit i forumet
Av ArvidNils

150 + frakt för saitek.

Av ArvidNils

Finns kortet fortfarande kvar? Jag hämtar det gärna för 300

Av ArvidNils

Blev det inget av de tidigare buden? Jag ger 300 och hämtar i stockholm i så fall.

Av ArvidNils

Jag vill ha Siberia om du orkar skicka dem.

Av ArvidNils

Hmm, var det inte så att turboknapparna på gamla datorer i själva verket saktade ner datorn? Har för mig att det var någon grej med spel som var beroende av processorns hastighet för att gå i rätt takt.. är jag helt fel ute?

Av ArvidNils

Tio dagars gratis wow skulle ju vara värdelöst då man kan få så många sådana man vill, och kan spela wow 24/7 gratis om man inte har något emot att börja om lite nu och då.. Vi behöver dock inte frukta då det stod att ATI kunde skicka med Blizzards bästa spel.
Lite onödig kommentar kanske men jag ville klämma in en känga mot wow..

Jag säger som så, att om man får fullversionen av DIII om man köper ett nytt kort, så slår jag till omdelbart Lite tråkigare sen kanske, när det har släppts, inte lika speciellt då..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Helme
Var ju också på tiden då ATi var kungen av grafikkorts marknaden, och nVidia's flaggskepp inte kunde köra Halflife 2 vid release

Hur e detta möjligt? Man kan ju spela HL2 på et GeForce 2!

Av ArvidNils
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fire_Ice
Kan vara bra för mig som spelar WC III på BNet, jag får alltid lvl 1 kompis och stor loosar hela tiden. Jag blir _Riktigt_ förbannad på deras urusla teammatching system

Invztr: Man behöver inte bli rädd för att öka adrenalinet, även när man slåss till exempel.

Samma här, har haft det i flera år och åker på spö. Det är inte deras matchmaking-system som det är fel på, det är utmärkt. Däremot så är det många som reggar nya konton för att kunna spöa folk som inte spelat så mycket, fegt och osportsligt tycker jag. Men man kan ju inte skylla ifrån sig hela tiden, det e bara å bita i det sura äpplet och erkänna att man suger. Jag är typ nöjd med mig själv, för jag har tränat så jag kan spöa en bot på normal..

Jag vet inte riktigt om en sån där mus skulle hjälpa. Man behöver nog inte hålla sig lugn på det sättet att man har låg puls, jag tror att det är mer lugn och iskall, typ känslolös och planerande. Som general måste man ju offra sina modiga soldater utan att tänka på deras känslor eller deras familjer.
Det kanske skulle hjälpa att läsa "the Art of War"; finns säkert en massa smarta tips där..

Edit: eller så går man över till scenario-banor. Det gjorde jag för flera år sen, men nu har jag börjat spela lite riktiga igen, det är faktiskt rätt kul så länge man håller sig till bottar..

Av ArvidNils

Estitiskt tilltalande serrö!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av SeF.Typh00n
Men vem bryr sig om namnet? Skulle ni hellre vilja ha en processor vars namn innehåller sjuttio-elva konsonanter och siffror? Intel i7. Kort och gott
Var det något fel på i386?

Nej, "sjuttio-elva konsonanter och siffror" gör ju faktiskt inte namnet tuffare, om de inte är speciella bokstäver i en speciell ordning så att det blir något fräckt ord förståss!
Däremot är det faktiskt viktigt för många med namn, vad skulle du hellst vilja ha, D&G-kläder eller Ö&B-kläder? Nu är det förstås inte samma sak, men så är det ju ofta med saker som är olika.

Personligen tycker jag att mer än bara prestandan är viktig i min dator, mina komponenter ska hellst vara snygga och ha ett fräckt namn också. För att fortsätta med dåliga metaforer så vill i alla fall jag hellre ha en Ferrari som går i 100 än en Ford som kan komma upp i 200.

När det gäller datorer är förstås prestandan viktigast, jag skulle ju inte köpa ett Hightech Excalibur även om det är det tuffaste namnet på ett grafikkort jag någonsin hört, därmot skulle jag, om jag kom över det för en billig peng, gärna ha ett stående i bokhyllan, och kanske sätta en klisterlapp på chassit.

Om du tycker att Jag är knäpp, surfa in på alienware.com så får du se att jag inte är ensam. Visst är deras datorer bra, men inte bra. Kolla dock in hur otroligt häftiga utsidorna på deras datorer är, och läs namnen på deras datorserier.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av pa1983
[...]wiki pedia[...]

VAD i HELLVETE?!

Av ArvidNils
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fluffster
Tjoho!

Nu är det bara The Force Unleashed som saknas från förädarna på LucasArts...

Ja, Force Unleashed kommer nog att bli redigt gött, jag tror jag väntar med att uppgradera mitt sytem tills det kommer, för att vara säker på att kunna maxa det..
OnT:

Citat:

Ursprungligen inskrivet av SUMITOMO
Du har varit medlem i 3år och inte märkt det är ett datorforum?

Du har ju varit medlem i 6 år och inte märkt att det är ett hårdvaruforum/överklockningsforum..
Varför skulle nyheter om just GTA4 vara med, och inte alla spel, jag skulle t.ex. föredra att höra om DIII som är på G, men det ska väl inte heller vara här.
Det skulle kanske varit en passande nyhet om systemkraven hade varit tillkännagjorda och skyhöga, typ som när Assassins' Creeds systemkrav ryktades vara högre än Crysis, men det skrevs det inget om.

Av ArvidNils

Nae, visst kan det vara lättare med den sortens namn, men är inte namnen i Nehalem-serien fräcka!? Havendale är min favorit, de borde göra en som heter Cloverfield..

Av ArvidNils

Hmm, kan man verkligen säga att Nehalem är Intels nya flaggskepp? Det är väl som att säga att Sovereign är federationens flaggskepp.
Det jag försöker säga är att flaggskeppet borde väl vara den ledande produkten, inte modellen.
Asså, nVidias flaggskepp är väl GTX 280, inte serien GTX 200. På samma sätt borde Intels flaggskepp vara Westmere eller Bloomfield, eller vilken processor det nu är som är värst.

Av ArvidNils
Citat:

Ursprungligen inskrivet av linxz
Antar att grafikchippen är i det närmaste gratis för moderkorts tillverkarna.
Det finns ju en del som kör med integrerat ljud och nätverk med, fast du får skitljud och taskig anslutning.

Jag har integrerat ljud och nätverk, har inga problem med det över huvud taget. ljudet låter bra och nätverket tänker jag inte på men det är väl inte så stor skillnad så länge det går snabbt och inte strular.

OnT: Det är väl inte direkt nån nyhet att Intel dominerar marknaden, det har de ju alltid gjort, inte sant?

Av ArvidNils

Ja, vad fick de för pris tro? Kanske fick ta hem datorn, men entusiaster som de där har säkert nåt värre hemma. Kanske ett års förbrukning flytande kväve?

Hehe, vad onskefult att ta lite flytande kväve i en plastflaska och kasta iväg på nån, sen har man ett lag mindre att oroa sig för..

Av ArvidNils

2 meter? Hur lång är din kabel egentligen?
Min är typ mindre än en meter och den är ju lite böjd så skärmen står typ en halvmeter från datorn.

Nog med spam, för att svara på din fråga så krypterar man signalen för att man inte ska kunna använda den till att på ett lätt sätt pirata video.