Inlägg

Inlägg som zymax har skrivit i forumet
Av zymax

Razer Diamondback 3G! Om du tidigare använde en sådan, varför inte köpa en ny? Fungerar utmärkt både för både spel / jobb etc

Av zymax

http://www.inet.se/artikel/6301127/microsoft-natural-ergonomi...

Bästa ergonomiska tangentbordet på marknaden enligt mig. Krävs dock att man har rätt fingersättning, annars blir det lite knepigt

Av zymax

ASUS Crosshair III + Noctua NH-U12P SE2

Är det någon som vet om Noctua NH-U12P SE2 passar till ett ASUS Crosshair III moderkort? Anledningen att jag frågar är att minnesmodulerna sitter väldigt nära CPU sockeln och jag vet inte om kylaren kommer få plats.

Har förövrigt ett Antec 182p chassi och kör med standardchassifläktarna monterade.

Kommer kylaren passa?

Tack på förhand!

Av zymax

Installerade nyss min, bytte minnen och bräda samtidigt. Kör referenskylare och standardclock än så länge.

S/N: 9C36271L90064

Av zymax

Köpte också en, har dock ingen AM3 bräda...dock värt att uppgradera iom att man sitter på ett gammalt s775 system. Blir att köpa nytt moderkort och minnen.

Av zymax

Minnet sitter fast i ena delen av locket, det går inte att ta loss.

Av zymax

Jag tror att Survivor modellen är tåligare än Voyager, mycket pga sitt metallhölje, men båda är bra. Har ett Survivor själv och är mycket nöjd.

Lycka till med köpet!

Av zymax
Av zymax

EAC!

Av zymax

HP nc6910p är efterföljaren till HP nc6400 om jag inte minns fel. Dock är det ingen större skillnad mellan dessa hårdvarumässigt. Dessa laptops riktar sig till företagsmarknaden och är således inga vidare bra val om man har tänkt sig att spela spel.

Av zymax

Måste säga S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl. Mycket bra spel förövrigt!

Av zymax

Hardware.no är det högst rankade nordiska foldinglaget just nu, om 10.2 månader så går vi om dem

Av zymax

Kan tänka mig att donera ett ATI Radeon HD2900XT till farmen. Har även ett Tagan 580W nätagg att donera om det skulle behövas.

Av zymax

Foldar 24/7 på PS3an, kör folding på mitt 4870 så ofta jag kan.

Av zymax

Såg nyheten, registerade mig på forumet och konfigurerade Foldingklienten på min PS3a att ansluta till 37451. Nu kör vi så det ryker

Funderar på att kanske folda lite via datorn så småningom. Hur är era erfarenheter av att GPU folda på ett ATI 4870? Såg att klienten är i betaversion.