Inlägg

Inlägg som joeflo har skrivit i forumet
Av joeflo

Det där problemet känner jag igen, limma (snabblim) dit aluminiumfolie på knappytan (klipp till rätt storlek) som komma i kontakt med kretskortet.

Av joeflo

Har du kvar den?

Av joeflo

Tillgång och efterfrågan, värdet på bitcoin som styr i slutändan.

Av joeflo

[quote postid="17513634" userid="32818" name="Oneone"]
http://forumbilder.se/H7PTO/2080.jpg
[/quote

Fullträff!!

Av joeflo

PM ditt mobil nr så skickar jag bilder.

Skickades från m.sweclockers.com

Av joeflo

Vet inte riktigt vad du menar med planer för för den. Ja den är i nyskick. Original fjärrkontroll är aldrig använd. Lägg ett bud vet ja. Den finns i Stockholm.

Skickades från m.sweclockers.com

Av joeflo

Har en Philips 36" modell 36PW9765/12R som ska klara NTSC. Du kommer att bli glad över hur lite använd den är.

Av joeflo

Bättre sent än aldrig! Nu kan film och musik branschen göra samma sak med bästa möjliga bild och ljudkvalitet.

Av joeflo

Privatisera Sveriges Television

Privatisera Sveriges Television och börsnotera, dela sen ut en aktie till varje svensk medborgare.
Moderaterna hade åtta år på sig att sälja SVT= Både moderater och sossar har tycks ha något som hindrar dom från att göra det.
Sjukvård går bra minsann att sälja ut = inkompetensen hos politiker tycks inte ha några gränser.

Av joeflo
Skrivet av tvelander:

Ge mig OLED Dator skärm!!!!!!!!

Instämmer till 100%, ibland får jag känslan att dom inte vill konkurrera med LCD för då blir alla dataskärmar "värdelösa" över en natt.
Tillverkarna kan massproducera mobiltelefon/tv oledskärmar men tycks inte ha någon vilja att producera datorskärmar.
Om det nu är så att det finns tekniska problem med att tilverka en "oledspelskärm" så används dom flesta skärmar till annat. Det är en bra början.
Har ingen koll på spelskärmar men upplever det som att man skyndar väldigt långsamt med utvecklingen och tar bra betalt för högre Hz varje gång med samma paneler.
Intel är ett bra exempel: tog bra betalt för sina processorer tills AMD förstörde det roliga. Nu tycks det komma nya processorer från Intel hela tiden.

Kanske handlar det om licenspengar eller bara pengar.

Här ligger en hund begraven.

Av joeflo

Blev det någon GT 1030? Är själv intresserad av den och undrar om den klarar dina krav och även hur varm den blir,

Av joeflo

Det verkar som om att problemen uppstår när jag laddar in en undertextfil (.srt) men är inte riktigt säker på det. Vilken mapp har ni installerat VLC i? Jag har provat i C: Program även Program (x86) förstår inte skillnaden mellan dom riktigt. Jag ska prova tipsen från er.
Skam den som ger sig med feedbacken jag fått av er. Rapporterar sen hur det gått.

Av joeflo

edgren jag har lagt ner VLC tillsvidare då den tycks öppna "dubbletter" av någon konstig anledning som inte går att stänga ner kortfattat. Oavsett om jag gör det manuellt, via aktivitetshanteraren eller avinstallerar VLC. Programmet "spökar" helt enkelt. Har provat x antal guider och kollat inställningar på mina andra datorer. Har uppdaterat win 10 men fått mera strul på köpet tex att defender öppnas random.
Dator från MSI är byggd från början med win 10 i åtanke enligt dom själva. Kunde inte ens ta ner VLC från appstore tidigare men lyckades ta ner den och den var väldigt avskalad och lätt buggig tyvärr. Det verkar som att microsoft har fått apple vansinne och vill ha ett så slutet system som möjligt. Det är bara att kolla alla trådar med win 10 sen den lanserades. Vi får hoppas att det kommer en riktig uppdatering som får bort allt strul.

Får hålla mig till MPC-HC tillsvidare på den här burken.

Mvh

Av joeflo

edgren i ärlighetens namn strulade det lite igår efter mitt senaste inlägg men det tycks fungera igen. Jag är inte insatt i alla VLC´s funktioner bara dom nödvändigaste så när jag följde guiden visste jag inte vad jag gjorde riktigt. Kör själv Firefox sedan tider begynnelse. Har en dator som har XP med tillhörande CRT skärm har inga problem med den, funkar utmärkt att surfa och kolla på film (grymt bra på det) med den. Köpte en 27" skärm tillfälligt i hopp om att LG ska få ändan ur vagnen någon gång och ge oss OLED skärmar, det enda som kan ersätta CRT skärmar om du frågar mig

Av joeflo
Skrivet av Airikr:

Nu till eventuella lösningar. Har du följt den här guiden?

Nu funkar det! Följde guiden i länken edgren, nu gillar jag win 10 lite. Tackar!!

Testade MPC-HC igår och det funkade utan strul faktiskt, men vill poängtera att jag är en vanemänniska. Har kvar MPC-HC på datorn tills vidare.

@niclasc precis som du säger har jag kört VLC länge nu utan strul dock bara i windows miljö.

Tack alla!

Av joeflo

Ska prova edgren.

Av joeflo

Problemet kvarstår tyvärr, win 10 kan fara och flyga...

Av joeflo
Skrivet av Airikr:

Ne. Windows 10 suger inte, tycker jag Home-versionen är det bästa operativsystemet jag har testat från Microsoft, sedan Windows XP. Men smaken är ju som baken: delad.

Absolut är smaken delad men vanans makt är stor (dark force enligt MS) hos mig.

Av joeflo

Kollade på youtube: avinstallerade vlc och ominstallerade som admin nu tycks det fungera. Är van vid vlc och tycker att den är bra! VLC har allt jag behöver men jag kanske ska kolla på andra spelare i framtiden. Vad kör ni för något?

Tack för all hjälp, det uppskattas!

PS. Win 10 s##ger fortfarande hårt!

Av joeflo
Skrivet av m4gnify:

Provat en annan spelare? MPC-HC t.ex

Är hårddisken provad i ett äldre OS nyligen?

Nej, har inte provat i en annan spelare. La in allt på hårddisken på en dator med win XP. I en annan dator med win 7 (och även XP givetvis) funkar det utmärkt! Har jag missat något? Vet att det är win 10 som su##r hårt.