Regeringen vill ersätta TV-avgiften med skatt på 1 300 kronor per år

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sulle82:

Var alltid anonym när ni handlar hos elektronik jättarna (el giganten, media market) Välj att få ett kvitto utan ditt namn och adress på!
Din personliga data används till mycket olika saker som TEX: Skicka statistik till Radio tjänst av att du precis införskaffat en TV med mera.

/Sulle82

Det har hänt att de ringt och sagt att man köpt en TV hos butik X. "Ja det stämmer. Det var en födelsedagspresent/julklapp till någon som inte bor i mitt hushåll" har alltid funkat för mig.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.

Permalänk
Medlem

Public service, precis som billig sjukvård, (relativt) hela vägnät att färdas på, gratis skola och mycket annat är saker som alla KAN ta del av. Det betyder inte att alla gör det men dessa saker är samhällsnyttiga nog för att vi alla ska lägga en del av vår skatt på det så att OM man vill eller behöver använda någon av dem så ska de finnas tillgängliga. Ni som är emot kan väl flytta till något annat land där ni slipper det. Här i Sverige är det en del av vår kultur att delta i samhället och inte att ställa sig utanför det eller vilja montera ner kulturen, traditionen (den goda, medmänskliga och empatiska) och vår välfärd.

Jag har inga barn, varför ska jag betala era bortskämda ungars skolgång?
Jag har ingen bil, varför ska jag betala för att ni ska köra omkring på fina vägar med ERA bilar?
Samma sak gäller SVT, bara för att du kanske inte nyttjar det så ska du vara en del i samhället och vår välfärd och betala din del. Den som klagar på innehållet. Visst kan man ha åsikter om dokusåpor och utländska underhållnings-serier, men hur roligt vore det om SVT på alla sina kanaler varvade nyheter 24 timmar om dygnet? Skoj!

På Spåret, Vetenskapens Värld, Rapport. Det finns en del guldkorn, ibland även rätt intressanta dokumentärer om relevanta ämnen. Men det är klart, surfar man på vitmakt-sidor som nyheteridag, friatider, sd.se och annan nazistpropaganda så förstår jag att man inte vill betala för verkligheten.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bael:

Ironi min vän, ironi!

Aha
Svårt att se skillnad på alla ironiska inlägg och de som faktiskt menar allvar.

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5800X3D | EVGA GeForce RTX 3080 10GB FTW3 ULTRA | ASUS ROG Strix B450-F Gaming | Corsair RM750X V2 | Crucial Ballistix Sport LT 3200MHz 16GB | Samsung 980 Pro 1TB | Crucial MX500 2TB | NZXT H500

Permalänk
Medlem

Tycker det är bra. Public service är viktigt. Blir egentligen dyrare för mig, 2 vuxna, 1 tv men det är fair. Det var dags att radiotjänst slutar dela ut sniglar. Betalar denna skatt mer än gärna och njutar av att alla myglare nu får betala för sig

Visa signatur

i5-12600K med Noctua 12A | MSI z690 d4 | 2x16 corsair ddr4 lpx 3200mhz | evga 3060ti xc | samsung 980 m2 | LG 27" GP850 | xfx pro 850w | fractal design r6

Permalänk
Medlem
Skrivet av Cenorida:

Aha
Svårt att se skillnad på alla ironiska inlägg och de som faktiskt menar allvar.

Mitt misstag inte dit, ber om ursäkt för att det blev otydligt!

Visa signatur

XFX Radeon RX 7700 XT Speedster QICK 319 Black Edition | AMD Ryzen R7 5700X | Noctua NH-D15 | Asus TUF Gaming B550-Plus | Kingston Fury Beast DDR4 3600MHz 4x8GB | Samsung 990 Pro 1TB | Corsair HX1000i | Fractal Design Define S | LG 27GL83A | Corsair K95 Platinum | Corsair Sabre RGB PRO Wireless | Corsair Void Elite Wireless

Permalänk
Medlem

Nä, men vad trevligt. Det ska bli kul att få betala för ett propagandaorgan som lär svenskarna tänka "rätt".
Det politiskt obundna public service i form av SVT har ju redan visat att de representerar samtliga svenskars intressen i deras tablåer, trots att redaktionen består till 70% av MP-sympatisörer, så det kan ju bara bli bättre nu då de får mer pengar att leka med!

Visa signatur

| 12900k w/ Noctua NH-D15 | Gigabyte Z690 Aorus Pro | 32GB DDR5 Kingston 4800mhz | Corsair MP600 XT M.2 1TB | Gigabyte RTX 3090 Vision OC | Be Quiet! Dark Base 900 Pro | Seasonic Prime TX 1000w | 1x LG GN950 (27" 4k 144hz IPS) + 2x LG 27UK850 (27" 4k 60hz IPS)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Micke2013-07-24:

tv = fake news ^^

Allt på internet är ju dock sanning.

(I get your point)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gender Bender:

Undrar hur de har tänkt för alla som är för fattiga för att ens ha en TV och därmed inte betalar någon licens idag? Idiotiskt förslag som kommer att straffa många.

Och för alla som är två inkomsttagare i hushållet så blir det ju 200kr dyrare. 1500kr dyrare om man har ett barn över 18 hemma som inte kan få tag på egen bostad, vilket nog är ganska vanligt i dagens Sverige.

Det här känns som något som det borde vara folkomröstning för. De hade folkomröstning i Schweiz om att behålla public service för inte så länge sedan, men här var det ju 15 år sedan vi hade en folkomröstning senast, så det kan vi nog glömma.

De som arbetar bör ha råd med TV idag, så vad syftar du på för hushåll? Två med sjukersättning i hushållet, ja då blir det dyrare i och med att du inte kan välja bort. Två med sjukersättning kan dock ha så låga inkomster att det blir billigare än dagens TV-avgift däremot. Sjukersättning är något du i allmänhet har tills du blir ålderspensionär då det inte ges på tidsbegränsad period längre, så i det fallet är det ganska troligt att några i den situationen ändå har en TV för underhållning, är inte som de har råd att gå till bion varje gång de blir sugen på att se en film.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Petterk:

De som arbetar bör ha råd med TV idag

2300kr/år kostar en tv att ha idag exkl kostnader i inköp/underhåll och ström, det finns för många inget användning av dritten. Man kan argumentera för att alla som arbetar hade 2300kr att lägga på ren dritt, men så är tyvärr inte fallet.
Nu kommer det bli 1300kr extra i skatt per person med arbete. Och det är mycket pengar för vissa att lägga på ren dritt, för det finns så många poster som de pengarna bättre kunde läggas för de flesta.

Jag personligen hade hellre gjort en Gudrun Schyman och eldat upp dessa pengar än ge dem till svt, då hade pengarna gjort mindre skada,

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon159643:

2300kr/år kostar en tv att ha idag exkl kostnader i inköp/underhåll och ström, det finns för många inget användning av dritten. Man kan argumentera för att alla som arbetar hade 2300kr att lägga på ren dritt, men så är tyvärr inte fallet.

2400 kr/år sedan 1 januari 2018. Alla hushåll med två löner vill inte lägga pengar på detta, men alla hushåll ska kunna, annars måste de vara så fattiga att de kan söka ekonomiskt bistånd för att betala TV-avgiften, och då kan de ju fortfarande ha kvar TVn.

Permalänk
Medlem

Jag som är sportintresserad tycker det är okej om de får in mer pengar för att få rättigheter till OS, VM etc Sänder ju även en del E-Sport.
Fast de flesta här håller nog inte med mig

Visa signatur

Registrerad 2001-12-24 15:10
Jul med Kalle Anka och Sweclockers

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av MacAllan:

Om du tror att du representerar den stora massan så är du fel på det, de flesta hushåll idag har en TV.
Så för ensamstående med TV blir avgiften nästan halverad och för studenter kan den i princip försvinna helt.

Många som inte har TV (officiellt) smiter idag från avgiften vilket gör att de som betalar får en högre avgift, nu måste även dom vara med och betala vilket jag ser som positivt.
Många som du som säger att dom är moderna och inte har TV tar ändå dela av samma utbud fast via andra kanaler som internet, varför skall dessa personer inte vara med och dela på kostnaden bara för att lagen är gammal och dåligt formulerad?

Sen har vi en liten del av samhället som faktiskt inte har TV och inte heller tar del av något som dessa pengar går till, ja dom är dom stora förlorarna.
Men så länge beslutet om att inte reklamfinansiera och/eller lägga utbudet i en betalpaket kommer det alltid finnas dom som drabbas, men med denna lösningen är det färre antal än som det är nu.

Jag tycker fortfarande att bästa lösningen vore att göra det till en prenumerations tjänst, så betalar de som vill se på deras utbud för det, och de som har 0 intresse av det...tja dem har helt enkelt inte access till det

Tycker det är omoraliskt att debatten runt detta är "Har du en mottagare för TV signaler så har du tillgång till materialet och ska således betala".

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Petterk:

2400 kr/år sedan 1 januari 2018. Alla hushåll med två löner vill inte lägga pengar på detta, men alla hushåll ska kunna, annars måste de vara så fattiga att de kan söka ekonomiskt bistånd för att betala TV-avgiften, och då kan de ju fortfarande ha kvar TVn.

Ekonomisk bistånd gäller sälja företag, bil, kanske bostad etc. Bortsett från detta så finns det stora utgifter folk har, som tandläkare är inte billig och alla har ej råd att laga sina tänder, detta trots att socialbidrag finns.

Dritten svt kommer för många så otroligt ner i behovstrappan så det inte är klokt, så det kvittar nästa hur mycket pengar man har så finns det poster soom går före, inte minst spara till pensionen.
Där svt posten för en ensamboende kostade i 60 år ca 144 000kr, nu tillkommer ränta på pengarna, men det är ett fint tillskott i pensionen. Kan man söka socialbidrag till ens pensionssparande tro?

Pensionen är inget skämt, pensionssystemet kan haverera om det fortsätter som det gör.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av drefk2000:

Vi har inte direktdemokrati i Sverige om du missat det, vi har representativ demokrati.
Anledningen? Folk är för korkade för att få ha direktinflytande, vilket ditt inlägg visar med all önskvärd tydlighet

Utveckla!

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon150792:

Jag tycker fortfarande att bästa lösningen vore att göra det till en prenumerations tjänst, så betalar de som vill se på deras utbud för det, och de som har 0 intresse av det...tja dem har helt enkelt inte access till det

Tycker det är omoraliskt att debatten runt detta är "Har du en mottagare för TV signaler så har du tillgång till materialet och ska således betala".

Men då måste snåljåparna som vill se på svt betala allt själva och det går ju inte för sig

Visa signatur

| Fractal Design Define Mini C | MSI Z490M MPG GAMING EDGE | Corsair RM750X 750W v2 | Intel Core i5 10600K |
|GIGABYTE RTX 3070 AORUS Master |Corsair 32GB DDR4 3200MHz CL16 |
| Asus Strix Raid DLX | Acer 27" Predator XB271HK G-Sync 4K IPS | Tobii 4C |
| LG OLED55B6V | nVidia Shield V2 |

Permalänk
Medlem

Privatisera Sveriges Television

Privatisera Sveriges Television och börsnotera, dela sen ut en aktie till varje svensk medborgare.
Moderaterna hade åtta år på sig att sälja SVT= Både moderater och sossar har tycks ha något som hindrar dom från att göra det.
Sjukvård går bra minsann att sälja ut = inkompetensen hos politiker tycks inte ha några gränser.

Permalänk
Medlem

En bra början hade varit att lägga ner 3 radiokanaler och alla utom 1 tv kanal, så hade kostnaden varit rimligare per hushåll. Varför har vi en stat som har 4-5 tv kanaler????

Skrivet av joeflo:

Privatisera Sveriges Television och börsnotera, dela sen ut en aktie till varje svensk medborgare.
Moderaterna hade åtta år på sig att sälja SVT= Både moderater och sossar har tycks ha något som hindrar dom från att göra det.
Sjukvård går bra minsann att sälja ut = inkompetensen hos politiker tycks inte ha några gränser.

Fast nyheter/informationsflöden är ju i sverige och befolkningsens intresse då det sprider information och breddar vår demokrati(vad är poängen med debatter om ingen kan se dessa?). Sjukvård bör man sälja ut ytterliggare då det inte är i hela sveriges befolkningsintresse, sjukvård bör vara privat till 100%.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Skrotnisse92:

En bra början hade varit att lägga ner 3 radiokanaler och alla utom 1 tv kanal, så hade kostnaden varit rimligare per hushåll. Varför har vi en stat som har 4-5 tv kanaler????

Glöm inte Internet. De kan ha en enda kanal, den som vill se något annat hänvisas till internet.

För övrigt böjar det väl bli dags att lägga ner det marksända tv nätet som tar en massa frekvensutrymme, det är dock lite tidigt att göra det nu. Men men 20 år så lägg ner tvsändning

Om 20år kommer folk säga, ja men det finns folk utan internet, men dessa individer har troligen inte heller ström i huset så vad tusan ska de med en tv till?

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon159643:

Ekonomisk bistånd gäller sälja företag, bil, kanske bostad etc. Bortsett från detta så finns det stora utgifter folk har, som tandläkare är inte billig och alla har ej råd att laga sina tänder, detta trots att socialbidrag finns.

Har du tillgångar är du inte så fattig att du inte har råd med 1300 kr/år. Hur socialtjänsterna hanterar boende du äger varierar, men det de tittar på är ju om du kan bo billigare främst.

Pensionärer som har garantipension och bostadstillägg (hyrd bostad i exemplet) och ska ha drygt 6800 kr (som ensamstående) kvar att leva på efter hyran/boende är betald. De som går på ekonomiskt bistånd får 4000 kr i månaden att leva på efter boendekostnaden är betald, så de ska inte vara den mest utsatta gruppen.

Ändrade beräkningen angående hur mycket en med garantipension har att leva på
Permalänk
Medlem
Skrivet av Robbo:

"När vi betalar för public service då investerar vi i vår demokrati", säger Bah Kuhnke. Problemet är ju att det är styrt av Vänsterfolk och dom bara tillåter deras åsikter.

Demokratur

https://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Petterk:

Har du tillgångar är du inte så fattig att du inte har råd med 1300 kr/år. Hur socialtjänsterna hanterar boende du äger varierar, men det de tittar på är ju om du kan bo billigare främst.

Pensionärer har äldreförsörjningsstöd och ska ha 5634 kr (som ensamstående) kvar att leva på efter hyran/boende är betald. De som går på ekonomiskt bistånd får 4000 kr i månaden att leva på efter boendekostnaden är betald, så de ska inte vara den mest utsatta gruppen.

Nu pratar du om 1300kr som är den nya avgiften som dras på skatten och inte 2300kr som det var innan.

Nå faktum är att många har det ekonomisk svårt, t.ex så har nästan 6000st pensionärer i Västra Götaland skulder till Kronofogden.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artik...

Man kan argumentera att de istället för att t.ex laga en tand borde dra ut den och ha råd att lägga 2300kr på ren dritt som personen aldrig använder. (public service) Men jag tycker det är en konstig människosyn.

Tvavgiften är för övrigt ingen skillnad på andra utgifter, vare sig min far eller mor har råd med mobilt bredband på mobilen och därmed inte ens har en smartphone 2018, man kan som du argumentera för att alla har råd att lägga ut några tusen kronor extra per år, men alla har inte det. Förutom detta så använde farsan Photoshop och Ms office, de kostar bara några tusen per år så alla har väl råd?

Nej alla har inte oändligt med pengar, ren dritt är sådant som man först ska dra in på. Och även om t.ex Ms office är grymt bra, så kanske det finns ett gratisalternativ. Och precis samma sak gällde det innan med tv, det finns billigare och bättre alternativ.

Permalänk
Medlem
Skrivet av joeflo:

Privatisera Sveriges Television och börsnotera, dela sen ut en aktie till varje svensk medborgare.
Moderaterna hade åtta år på sig att sälja SVT= Både moderater och sossar har tycks ha något som hindrar dom från att göra det.
Sjukvård går bra minsann att sälja ut = inkompetensen hos politiker tycks inte ha några gränser.

ALLA politiska partier representerade i Sveriges riksdag stödjer principen att tv-avgiften i framtiden skall läggas på skatten - det har varit klart i flera år.

Så vill du hitta ett parti som vill "sälja SVT" eller privatisera det så får du starta det själv.

Med så bred enighet så finns det naturligtvis ett värde i public service som du uppenbarligen missar - men som samtliga våra riksdagspartier kan uppskatta.

Eller så är allt en gigantisk konspiration - vilket du säkert kan hitta tomtar på nätet som kan "bevisa".

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon159643:

Det blir stora fördelar för personer med låga inkomster, säger Bah Kuhnke.
https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/oRl84V/regeringen-vil...
Nu är matematik inte min starka sida, men många betalar helt lagligt 0kr i avgift idag då de lever på 2000talet och har slängt ut tvn. Och nu efteråt kommer få betala 1300kr, på vilket sätt blir denna extra avgift en fördel för oss?

Exakt vad jag tänkte..Har nog inte sett på svt på över 10 år..Nu ska jag betala för något jag inte ens använder.Jag vill inte betala betala för skräp som melodifestivalen osv osv....

All sport streamar jag och ska jag se på någon film eller serie blir det netflix eller HBO genom datorn..

Visa signatur

╔ Corsair 32GB DDR4 CL15 3000Mhz VENGEANCE RGB ■
╠ ASUS-ROG-MAXIMUS-X-HERO ■ ASUS-ROG-STRIX-RTX2070-OC ■ i7 8700K
╠ DeepCool Captain 280EX RGB ■ 2x Samsung 970 EVO 500GB■
╠ Deepcool NEW ARK 90 Electro Limited Edition NR58 ■ XFX PRO1000W Limited Black Edition
╚ Samsung SE790C 34" Ultrawide 3440x1440@75Hz

Permalänk
Medlem

Spyr....

Visa signatur

|Asrock X370 Pro Gaming| Ryzen 3800XT| 32GB Geil Super Luce 3400mhz ddr4| Hellhound 7900XT | Samsung 950 Pro 512gb & Seagate 600 480gb| Crosair RM1000| Deepcool Dukase| Siberia 840| Zowie EC1-A| Corsair RGB MX Blue| Samsung Odyssey G8 |

Permalänk
Medlem

Äntligen!

Visa signatur

Main Fractal R5, 6700K, GTX 980 Ti, 32 GB DDR4 (4x8 GB), 2x240GB SSD, MSI Z170-A-G45
Old Fractal R3, 2500K, GTX 970, 16 GB DDR3 (2x8 GB), 120GB SSD, 2TB HDD, ASUS P8Z68-V Pro/Gen3
Lap Lenovo T440, 4300U, HD4400, 12 GB DDR3, 240 GB SSD
Htpc Mac mini Server (mid 2011), HD3000, 4 GB DDR3, 2x500 GB HDD

Permalänk

Public service är inte så dumt. Det ger möjligheter som inte är möjliga med reklamfinansierade alternativ.
Jag tänker på till exempel dokumentärer, uppdrag granskning, debatter med mera.
Alternativet finns redan idag i form av aftonbladet nyheter och liknande.
Med en oberoende finansiering vågar reportrar vara obekväma.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Moderkort: ASUS TUF Gaming X670E-Plus | CPU: AMD Rysen 7 7800X3D | GPU: Nvidia founders edition 3080 ti | RAM: Kingston 32GB | Kylare: Noctua D15| Chassi: Fractal Design R7 | PSU: Corsair AX850 | Lagring: SSD M.2 2TB + 500GB + 10TB HDD + Nas 4TB Raid 1 | Skärm: Dell U2713H 1440p

Permalänk
Medlem
Skrivet av tintinj:

Public service, precis som billig sjukvård, (relativt) hela vägnät att färdas på, gratis skola och mycket annat är saker som alla KAN ta del av. Det betyder inte att alla gör det men dessa saker är samhällsnyttiga nog för att vi alla ska lägga en del av vår skatt på det så att OM man vill eller behöver använda någon av dem så ska de finnas tillgängliga. Ni som är emot kan väl flytta till något annat land där ni slipper det. Här i Sverige är det en del av vår kultur att delta i samhället och inte att ställa sig utanför det eller vilja montera ner kulturen, traditionen (den goda, medmänskliga och empatiska) och vår välfärd.

Jag har inga barn, varför ska jag betala era bortskämda ungars skolgång?

Exakt.

Skrivet av tintinj:

Jag har ingen bil, varför ska jag betala för att ni ska köra omkring på fina vägar med ERA bilar?

Vägskatt, Fordonsskatt...? Du tycker alltså att detta ska bakas in i skatten istället. Jag har ju bil, så tack och bock

Skrivet av tintinj:

...
På Spåret, Vetenskapens Värld, Rapport. Det finns en del guldkorn, ibland även rätt intressanta dokumentärer om relevanta ämnen. Men det är klart, surfar man på vitmakt-sidor som nyheteridag, friatider, sd.se och annan nazistpropaganda så förstår jag att man inte vill betala för verkligheten.

"betala för verkligheten" Tack det betalar vi redan genom den förda politiken. Den statsfinansierade propagandan om "verkligheten" klarar jag mig bra utan.

Permalänk
Medlem

Tycker iden är ok. Men jag skulle nog vilja se siffror på hur de har räknat ut det här. Jag trodde att priset skulle bli MAX 1000:- år när det slogs ut på skatten, kanske 800:- egentligen.
Vill gärna se siffror som visar hur de har tänkt och om detta inte är en smyghöjning på avgiften/skatten.
Hursomhelst betalar jag gärna, skulle jag vara tvungen att lyssna på RiX Fm och deras gelikar 8h om dan skulle jag skjuta mig. Och tror inte många kommersiella kanaler skulle vara intresserad av att ta upp ett så fint program som sjöväderrapporten.

Visa signatur

"Jag är så gammal att jag brukade styra med piltangenterna"
StoppaCopySwede
Fraktrfitt:Inet

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

Tänker man fritt är man inte naiv.

Köper man blint det som står på Flashback (eller någon annan nyhetskälla för den delen) är man dock det, och med tanke på hur lätt det har varit att hitta felaktigheter där så finns det inga ursäkter.

Permalänk
Medlem
Skrivet av tintinj:

Public service, precis som billig sjukvård, (relativt) hela vägnät att färdas på, gratis skola och mycket annat är saker som alla KAN ta del av. Det betyder inte att alla gör det men dessa saker är samhällsnyttiga nog för att vi alla ska lägga en del av vår skatt på det så att OM man vill eller behöver använda någon av dem så ska de finnas tillgängliga. Ni som är emot kan väl flytta till något annat land där ni slipper det. Här i Sverige är det en del av vår kultur att delta i samhället och inte att ställa sig utanför det eller vilja montera ner kulturen, traditionen (den goda, medmänskliga och empatiska) och vår välfärd.

Så om man inte vill betala för fördummande underhållning och kändisonani så är det att demontera kultur och välfärd? Är du inte klok?

Jag levde utan TV i 20 år, men fick sedan barn, och föll för det sociala grupptrycket. Idag, för en och en halv timme sedan tittade mina småtjejer på "Random Mix" på barnkanalen på svt. Det handlade fan BARA om kändisar, och om någon sådan skulle byta stil och kanske blondera håret, eller kanske... Det är så JÄVLA fattigt. "Kändisarna" kan ju heller ingenting. De sminkar varandra med förbundna ögon, har dragkamp över en chokladpuddingfylld barnpool, försöker gissa vad den andra säger medan de lyssnar på musik i hörlurar med hög musik, knyter rosetter på skor med fasttejpade tummar, rapporterar senaste nytt om Kim Kardashian (jag skämtar inte!) - det handlar bara om mediakändisar som säljer mediakändisar i en meningslös självrefererande rundgång.

Och detta är svt. Public Service. Jag utmanar vem som helst som förespråkar Public Service att se barnprogrammet, och sedan se en förälder i ögonen och försvara skiten.