Inlägg

Inlägg som RogerAndOut har skrivit i forumet
Av RogerAndOut

Läs: 3133 mb/s
Skriv: 1137 mb/s
Fördröjning: 58.3 ns

2x 512mb Corsair Value S.

Av RogerAndOut

Verkar som att Acoustice fortfarande är ett säkert kort då :).

Av RogerAndOut

Man får väl skilja på patchar och expansioner. I en patch fixar man prolem, förutom i WoW som är ett spel som byggs upp allt eftersom. Men man kan inte jämföra GW och WoW på det sättet. För GW blir det nog så att pather = fixa problem, kanske lägga till småsaker. Expansioner = bra med uppdateringar, nya raser, vapen, banor, uppdaterad grafik etc. Tror att GW är mer likt NWN än WoW faktiskt.

Av RogerAndOut

Jag kan tänka mig att betla 100kr i månaden för ett väl uppdaterad och skött spel. Jag räknar dock inte WoW till dessa.

Av RogerAndOut

Jag kommer snart att ha införskaffat mig en Hyundai L90D+, om det inte redan finns någon minirecension med denna skärm kanske jag kan slänga upp en :). Måste bara ragga upp en kamera först i så fall :). Recensionen skulle kunna komma under vecka 18.

Av RogerAndOut

Nytt tyst chassi, Acousticase eller vänta på Antecs nya?

Hej allihopa.

Som sagt var så håller ju antec på att släppa sin nya "generation" av prestandachassin. Det kan vara så att jag inom en snarare framtid skall införskaffa ett sådant. Som det ser ut nu så litar det mot ett Acousticase, p.g.a den goda ljudisoleringsförmågan.

Dock har jag hört att de nya Antec chassina, speciellt Sonata II, skall vara bra konkurrenter.

Så jag frågar er, tror ni det är värt att vänta på dessa? Vilken prisklass kommer dessa chassin att ligga på? Jag är inte så sugen på att lägga mer än 1400-1500kr för ett chassi utan PSU, därför ligger redan Acousticase på gränsen.

I varje fall, skriv gärna vad ni tycker här :).

Av RogerAndOut

Ja en väldigt massa skärmar t.o.m.

Jag föreslår att du söker på forumet. Det finns en uppsjö av bra trådar om köp och val av tft-monitorer :).

Av RogerAndOut

GW blir det för mig. Tyckte aldrig att WoW vart värt 100:-/månaden för att spela. Plus att känslan i spelet inte riktigt var min grej. När jag testade GW under helgen så fastnade jag totalt :).

Av RogerAndOut

Ser ut som att de har missat sitt tåg. Möjligt vis att gameplay kommer vara lite annorlunda och roligt men grafiken kommer dra ner känslan nämnvärt.

Jag röstar på att STALKER kommer floppa.

Av RogerAndOut

Mer eller mindre logiskt, i de flesta datorspel får du hantera en karatär ller sak i en värld, du får klura ut problem och lösa dem. Att våldsamma spel skulle skapa våldsamma individer är som att säga att ett spel med en fet karaktär gör alla barnen överviktiga. Rent skitsnack alltså.

Dock så kan jag hålla med om att barn som enbart siter vid datorn/TVn knappast måt bra av det, dels så får man et socialt handikapp (om man inte umgås med andra) sedan försämras både kondition och koncentrationsförmåga.

Annat än detta håller jag helt klrt med de där snubbarna :D.

Av RogerAndOut

Om det kostade så lite skulle jag köpa spel över huvud taget. I nuläget är det inte värt att köpa spel.

Av RogerAndOut

Jap det gör jag, kommer ihåg hur grymt kul 1.3 var, den bästa versionen i min mening.

Men nu är det trist, jävligt pissigt spel asså :(.

Av RogerAndOut

Gul glowwire i rött tangentbord kan jag bara se som ashett :).

Av RogerAndOut
Citat:

Ursprungligen inskrivet av yargnitz
GBG-SKURT: Det är inte så mycket att snacka om, chassit äger, om det passar dina behov dvs:). Jag menar, ska du ha 10 diskar och dubbla cpus så finns nog bättre chassi, likaså om du ofta lanar, men för alla andra så är det nog utmärkt.

Jo jag antar det, sitter på två hårddiskaroch detta komma räcka för mig ett bra tag :).
Lanar gör jag inte ofta men det spelar ingen roll egentligen, kommer bo i lägenhet med hiss i vilket fall som helst :p.

Av RogerAndOut

Ja gärna fler synpunkter på chassit :). Tror jag beställer ett efter det att jag har flyttat, blir enklast så :).

Av RogerAndOut

Låter som ett klart köp då Skall bara lacka om min fläktkontroll innan dess då :).

Av RogerAndOut

Tror jag skall köpa detta faktiskt :).

Har dock ett par frågor först.

1. Hur är plåtarna som sitter på de externa platserna, är de välvda eller helt platta?
2. Hur många 5.25" dämpningar finns det?
3. Jag ser att det är lite trångt i lådan, som någon sa förut är den inte så djup innåt från fronten sett. Är detta något stort problem ifall man har ett vanligt ATX kort. Om man har mer än två diskar blir det svårt att få plats med allt?
4. Är chassit smidigt att jobba med efter dett att komponenter satts in, jag menar byte av HD, grafikkort eller 5.25" enheter? Eller måste man montera av vissa delar för att kunna arbeta?

Tack på förhand
/ SKURT

Av RogerAndOut
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Morannon
Har en lite off topic fråga jag med:

För att mitt grafikkort skulle passa i mitt gamla chassi (väskdator) var jag tvungen att såga av kortets fäste. Det gjorde inget då för moderkortet låg ju på en plan yta men nu kommer ju moderkortet sitta lodrät. Med andra ord så kommer mitt grafikkort hänga endast i kontaken, lär väl hålla ändå va?

Det där låter vandskligt. Jag hade en liknande lösning med mitt geforce 3, det gick tyvärr av. Detta var dock under transport.

Man får ju dock ha i åtanke att korten var bra mycket mindre då, om du nu har ett nytt grafikkort kanske det knäcks av sin egen tyngd?

Men som sagt var jag vet inte exakt :).

Av RogerAndOut

Detta chassit verkar onekligen grymt intressant. Har problemet med mitt nuvarande chassi att jag hör ett högfrekvent ljud hela tiden, sålänge man lyssnar på musik eller liknande funkar det men annars blir det väldigt irriterande. Och snart ska jag flytta till ett mindre rum och måste ha datorn nära sängen så då verkar detta vara ett bra alternativ :).

Men jag kan inte hitta det med några prissökarhemsidor, pricerunner eller kelkoo funkar ej. Någon som vet var man kan få tag i detta chassit billigast?

Av RogerAndOut

Smegma McMuffin. Väldigt fint.