Inlägg

Inlägg som elinablom har skrivit i forumet
Av elinablom

Annonsen är avslutad

Av elinablom

Det finns fler bilder för den som är intresserad. Den har gått 342 min totalt. Inga fel på den alls utöver lite damm på ovansidan för att den stått oanvänd.

Av elinablom

Roborock S8 Pro Ultra med automatisk tömningsstation, moppning, påfyllning av moppvatten, mopptvätt osv

Knappt använd Roborock S8 Pro Ultra med automatisk tömningsstation, moppning, påfyllning av moppvatten, mopptvätt osv. Fungerar felfritt. Kanonbra robotdammsugare. Kvitto finns ej pga testexemplar.

Läs hela annonsen här

Av elinablom

Annonsen är avslutad

Av elinablom

Robotdammsugare: Roborock S8+ med automatisk tömning

Knappt använd Roborock S8+ med automatisk tömningsstation. Fungerar felfritt. Kanonbra robotdammsugare. Kvitto finns ej pga testexemplar.

Läs hela annonsen här

Av elinablom

Men borde den inte synas på kartan då i alla fall? Så som de gjorde när jag körde en incense?

Nä sant, bor många här. Tänker att det kanske är så att det blivit något fel hos Niantic som gör att inga Pokémons spawnar här. Å andra sidan är befolkningen utspridd på en väldigt stor yta, inte särskilt tätbebyggt. Men när en bekant hittar mängder i Norsjö känns det ju lite skumt att det inte skulle finnas några här.

Skrivet av Milky Way:

Kanske har du samma fel som jag på spelet och det är att "Nearby" alltid är tom. Även om jag står på en Pokémon så är Nearby tom.

Ekerö är ju inte så pyttelitet heller typ 25000 invånare i kommunen eller nåt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av elinablom

Då är det kanske så helt enkelt att Pokémonsen inte hittat ut på Ekerö och Drottningholm :P. Ska fånga någon "ungdom" i centrum och fråga när jag åker och handlar i em.

Skrivet av RageW:

@elinablom: Var också på Drottningholm för en vecka sen, hittade inte någon Pokémon där, gick väl runt i 2 timmar. Dock så är det enda gymmet jag hållit över ett dygn placerat i mitten av parken ^^

Det verkar som att spawnrate:n är som störst i städer, ute på landet kan det ibland vara helt dött.

Skickades från m.sweclockers.com

Av elinablom

Ja visst verkar det skumt. Det finns ju säkert minst 10 Pokéstops på Drottningholm precis vid slottet och två gym bredvid varandra. Ändå är Nearby helt blank och jag hittar inget annat än levande djur IRL. Kul det med iofs men en enda liten Pokémon kunde man ju ha fått hitta.
Jag slösade en incense nu och då fick jag upp en ungefär var femte minut. Så de är ju inte osynliga. Men sedan tog det slut igen.

Ska testa installera om hela appen.

Skrivet av Chibariku:

@elinablom: Låter onekligen skumt, ser du några pokemon i rutan nere till höger "nearby pokemon"? Utanför samhällen har jag sett att det är ganska glest med pokemons, men på drottningholm borde det ju inte vara några problem iaf.

Men testa att starta om appen helt i task manager, det löser en del andra problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av elinablom

Jag har spelat i fyra dagar och inte hittat en enda Pokémon... Börjar tro det är fel på mitt spel. Bor iofs på landet (Ekerö utanför Stockholm) men jag har flera Pokéstops och gym runt mig och jag har även besökt Drottningholm (2ggr, en på dagen och en på kvällen) och där fanns det massor av Pokéstops och tre gym men 0 Pokémons. Gick runt i flera timmar (rastade hundarna samtidigt). Befinner mig uppenbarligen i ett Pokémonfritt samhälle haha. Men! Jag har träffat får, svanungar, spännande halvnakna skulpturer och hittat jefligt många pokébollar! Har även hunnit med att kläcka två 5-kilometersägg efter att jag upptäckte den funktionen.
Någon mer som varit med om att de bara fått sin starter-Pokémon och sedan inte hittat en enda till trots massor av Pokéstops och gym?

Skickades från m.sweclockers.com

Av elinablom
Skrivet av Mackey:

Tycker inte Razer Kraken Pro passar in i kategorin budget, headsetet ligger trots allt på ca 800kr vilket enligt mig går utanför "budgetklassen" med tanke på att de andra kostar runt 500kr. Om Razer headsetet hade vunnit testet så hade kontentan varit att det var det bästa headsetet i budgetklassen, vilket är missvisande eftersom man då inte testat det mot t.ex. HyperX Cloud som @DozeN nämnde, ett headset som faktiskt ligger i samma prisklass.

Jag håller med om det. Ska ta upp detta för diskussion och se till att de ligger jämnare i pris nästa gång! Det är ju faktiskt nästan dubbelt så dyrt.

Av elinablom

Jajjemen :), jag brukar följa projekttrådarna för att få inspiration till kreativa byggen av olika slag. En gång i tiden skrev jag även ett reportage om en man här som hade pimpat sin bil med en inbyggd dator med motoriserad pekskärm, som automatiskt kopplade upp sig mot NAS:en hemma och tankade in ny musik när han körde in i garaget. Nabil tror jag han hette. Men det var många år sedan

Skrivet av Broken-arrow:
Dold text

Riktigt fint med lite bakgrunds info, har du varit medlem här sen 09?

Men glad påsk på dig med

Av elinablom

Och glad påsk!

Av elinablom

Hej, Jag valde att följa samma upplägg som tidigare headsetrecensioner haft för att det ska bli enklare att jämföra alla headset sinsemellan framöver. Så upplägget blir nog kvar. Men jag ska definitivt ta åt mig av tipsen gällande ljudfilerna!

Jag tog och läste igenom alla kommentarer här i tråden under morgonkaffet. Här kommer lite svar och annat:

Vi kommer såklart att testa fler headset framöver, flera av de ni alla nämner är inplanerade, ett par av dem har vi dock redan testat så det vore såklart najs med en sammanställning i slutet av testet så som någon skrev. Bra idé! Ett par av de ni önskar få testade fick vi inte tag i till kommande test, folk har påskledigt mm. Men håll i hatten, det kommer.

Att ta med ljudfilerna från mikrofontestet ger ju bara mer kvalitet åt testet, och gör det enklare för er att bilda er en egen uppfattning. Också en mycket bra idé!

Ska prata med Andreas om alla era idéer och tips. Tack så mycket

Några av er undrade lite om mig. Jag har varit prylrecensent i väldigt många år, och är i grunden utbildad journalist med viss forskarbakgrund från början. Jag är också en inbiten ljud-, spel- och datornörd. Hela släkten är faktiskt ljudnördar. Vi har en musikstudio i Göteborg och flera av oss är musiker. Personligen har jag spelat slagverk i 12 år, men lade ner när jag flyttade till lägenhet i storstaden. Jag heter Vargsvan (mm jag vet, jättepsykadeliskt, ett gammalt klannamn från COD som hängt med) ifall ni vill lägga till mig på Xbox och PS4. I Steam etc heter jag Ellenblomw.

Inför att jag fick börja skriva artiklar här hos Sweclockers var jag på besök och träffade alla på redaktionen, det gjordes en utvärdering utifrån vad jag sysslat med tidigare. Jag har exempelvis startat upp och varit redaktör för en tidning som hette Digitala Hemmet, i ett par år. Jag har även arbetat som recensent åt några konkurrenter - i många år - men sedan ett år tillbaka gör jag inte det längre utan skriver om annan typ av teknik, och då främst guider, superkul! Helt enkelt för att jag fick en bra tjänst. Men det dröjde såklart inte många veckor innan jag saknade konsumentprylar, det är ju en spännande genre. Så nu chansade jag äntligen och hörde av mig till Andreas för att se om det fanns något intresse för en erfaren frilansare. Efter en utvärdering har de nu gett mig möjlighet att skriva lite för dem :). Så vi lär se mer av varandra.

Ni får gärna googla mig, finns massor av tidigare recensioner, guider, reportage, en del webb-tv, vanlig tv med mera. Både från mina tidigare år och mer aktuella sådana.

Skrivet av dpa:

Kul med ljudtest! Hade dock varit intressant med ett lite mer vetenskapligt förfarande och terminologi. Ni kanske kan dela upp testerna i olika moment t.ex frekvensomfång, dynamik osv? Vidare är det ju intressant att veta om ni kalibrerat volymen innan test. Hjärnan är lurig och om lurarna inte testats på samma nivå är det lätt hänt att man drar fel slutsatser även om de är helt subjektiva.

Det jag saknar mest är nog faktiskt ljudfilerna från mikrofontestet. En enkel sak att ha med och där kan ju läsaren själv bilda sig en uppfattning väldigt enkelt.