Inlägg

Inlägg som Vieu har skrivit i forumet
Av Vieu

Får tacka för svaren. Tror nog ja pushar henne lite mer åt att köpa en ny tv. Såg elgiganten hade nån deal nu, eller så tar ja med henne ut i mellandagarna.

Av Vieu

Jag e fattig som ett as. Köpte mig själv en Samsung 40tummare men hon e dumsnål och ska ha en "STOR" tv men vägrar köpa en fast hon har pengar. Hon ser inte så mkt på den, blir mest serier så ja försökte kränga på henne en samsung 40 för 3333kr men de ska va minst 50..

Av Vieu

Tänkte om de gick att skarva ihop en scart med något som går att koppla in i datorn så ljud/bild överförs ifall det inte finns att köpa nu, då alla har hdmi.

Av Vieu

Sorry, de var vit/röd/gul som fanns.. Jag e så borta vad gäller sånt här, kan inte skilja på höger och vänster.

Det ska iaf vara färgerna som sitter i en scart, för ja kopplade xboxens kabel i dom hålen.

Av Vieu

Kabel mellan bärbar och tv

Hallå. Morsan min har en gammal tjockis 40tummare vid namn Samsung Taurus(eller något sånt) och jag skulle vilja koppla hennes laptop(acer 5552g) till den tv:n. Allt som finns på tv:n är 2scart och 1x rgb, så ja undrar om de finns något man kan koppla mellan dom 2. Datorn verkar bara ha hdmi och vga.

Har sökt lite på google men allt ja hittar är från 2007-08 och länkar är borta. Undrar om någon vänlig själ skulle kunna länka till en kabel som skulle fungera eller förklara för mig hur jag kan göra en egen kabel, minns att en polare skalade en scart och ett par hörlurar och gjorde en egen en gång, men ingen lycka att få tag på honom nu. Vill gärna att ljudet följer med också, så man slipper datorhögtalaren.

Av Vieu

Klarar jag mig med ett 400w om jag väljer ett 5750?

Av Vieu

Billig dator för WoW & FM

Kommer jag kunna spela WoW med hyffsad grafik samt spela FM utan att det tar en vecka mellan matcherna på denna?

Har bara dryga 5.000kr att lägga då mestadels går till körkortet.

Imageshack - skit.jpg

Av Vieu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av misguided
hmm kör RAF igen (2a gången) denna gången så körde vi även med travelers mounten så våra low lvls kunde få snålskjuts.....vi kör quests blandat med instance grinding...men det gick inte snabbare denna gång konstigt nog....(sist så hade vi ingen mount att åka snålskjuts på).....kör folk bara instance grinding eller bara tok questar ni?

Jag körde både och. Bäst var när man hade dungeon-quests, då kunde man få 50k+ för en quest

Av Vieu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sc0pe

noob. Happy?

Verkligen.
Det är väl för fan lika för alla. Om det är så jävla mkt bättre med pve-gear är det väl bara skaffa det själv. Jävla whine för att du blir ägd, skulle inte bli brydd om du skappade en 200trådar om att du blev cc:ad i STV av en lvl60.

Av Vieu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MaXiMuZ
Måste man vänta tills spelet släpps innan man får testa o spela eller pågår det en beta just nu eller kommer det en ny beta snart?

Closed Beta för dom som förbokat om jag förstått det rätt, polare förbokade sitt ex och fick sig en plats.

Av Vieu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sc0pe
Ja visst! Kanske skulle de reglerna gälla enbart i BG och Arena samt Instancer och inte i world environment. På så vis separerar man ju PVP och PVE gear samling på ett bra sätt.

Tycker att om ni bara ska slänga ut tuffa ord på ett forum utan motargument kan ni hålla era kommentarer för er själva. Fjortisfasoner alltså.

Tycker du "värdelösa ideer" är ett tufft ord kan man ju fråga sig vem som är den största fjortisen. Förväntar mig ett Noob från 12åringen nu.

Av Vieu

Om jag börjar lira detta så blir det antingen healer eller tank då det brukar vara roligast plus att de inte brukar ta så lång tid att fixa grp's

Av Vieu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av NidoKing

Dessutom gillar jag när man måste fixa attunement till instanserna.

Håller med, störigaste av allt med onyxia-questen var att hitta Rexxar i Desolace =/. Tycker dom borde skrota 10manna och köra 25/40, samt ha 8delarsset igen.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av sc0pe

Menar, tycker att om man har PVP gear så ska inte en PVE gearade snubbe kunna döda dig... om du inte suger fullständigt och vice versa för PVE. Attackera Mobs med PVP gear = dmg reduction.

14 pieces gladiator = 100% Dmg vs other players
14 pieces non pvp = 100% dmg vs mobs and bosses.

Värdelösa ideer.

Av Vieu
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Firkraag
Om man kan lira som Undead Hunter i expansionen så kommer jag börja lira igen utan tvekan. Det har nog chansen att bli spelets absolut häftigaste ras/klass kombo. Självklart med ett odött djur vid sin sida.

Gnome/Druid eller Tauren/Rogue skulle vara den tuffaste, tänk dig en gnome i bearform eller en stealthad tauren(skulle se honom på mils avstånd.)

Av Vieu

Vi snackar Galne Kristoffer del 2 här..

Av Vieu

Köpa nytt för 14-15.000kr

Jag tänkte köpa en ny dator om sep-okt som klarar att maxa WoW, Diablo 3 & FM köra snabbt
Ser gärna att datorn ska klara några uppgraderingar av WoW, för tar man min förra dator gick jag från max/flytande(Vanilla), medium/sådär(tbc) & low/hack(wotlk). Skulle vara trevligt om man kunde maxa WoW i några år utan att behöva köpa dyrt.

Har 2paket

1

http://img37.imageshack.us/img37/4849/dator.jpg

2

http://img140.imageshack.us/img140/7628/dator2.jpg

3?
i5 när den väl kommer.

Av Vieu

Men borde vi verkligen köpa 2st 260? Tror WoW är spelet som kommer spelas mest och vad jag läst så har spelet ingen användning för SLi/Crossfire. Vi tänkte inte klocka, iaf inte från början så är inte fläkten lite overkill?

Av Vieu

Iden var att köpa sakerna i 2omgångar..

detta omgång 1 runt midsommar

http://img22.imageshack.us/img22/7734/dato1r.jpg

omgång 2(aug/sep) skulle jag köpa chassi, nätagg samt dubbla upp minnet och grafikkortet

Då jag inte har råd med att punga ut 2000+ för chassi/nätagg just nu så tänkte jag om mitt gamla 500W(1grafikkort) skulle klara det så länge eller om jag kunde köpa något billigare tills vidare.

Om jag skulle köpa Corsair CMPSU-750TX 750W, skulle jag då kunna stoppa allt i min gamla b-burk i 3mån utan problem?

Av Vieu

Mjo, men jag ska inte köra det direkt. Blir ett grafikkort nu och ett till om några månader. Jag vill ha ett billigare alternativ medans jag bara kör 1. Detta länkade jag i en annan tråd, det jag tänkte på när jag ska köra SLi, men det kanske inte heller duger

650W Antec TruePower Trio
650W, ATX 12V V2.2, 120mm fläkt, 20+4-pin

Av Vieu

Men räcker det med ett 400W som du länka? Meningen är att jag ska köra 2st grafikkort inom en snar framtid