Inlägg

Inlägg som M1NT har skrivit i forumet
Av M1NT

Mission Impossible: Fallout

Betyg: 7 utav 10 skottsalvor. Bättre än förra filmen i serien!

Av M1NT

Här tror man att man har hittat den perfekta lösningen för att ta med porren på extrema resor bland skrikande automatkarbiner, tigrar och kilometerhöga bergsväggar.. Och så läser jag 1,2 meter... 😭

Skickades från m.sweclockers.com

Av M1NT

Avskyr struktur och ordning, så inte alls - vilket såklart leder till att en får leta lite extra ibland och det kanske är frustrerande när det är ont om tid. Men det är mycket bekvämare än alternativet.

Av M1NT

Ni förstår väl att de 'idioter' som röstar för dessa förslag har en större agenda vars mål är att splittra EU?! Det här behöver alltså nödvändigtvis inte vara dåligt för er som förespråkar en mindre stat. Men snacka om att missbruka demokratin... Omoraliskt kanske.

Av M1NT
Skrivet av Edin:

Du behöver inte vara bitter. Vi (framförallt jag) jobbar med hur SweClockers, via Geeks AB, ska bidra till världen. Ett konkret exempel är att man istället för att vara ute och slå folk på gatorna för att man är så jävla bitter på livet kan sysselsätta sig med sin hobby, lära sig saker, hitta vänner och vara med om något större. Det ska inte underskattas i ett så pass sekulärt land!

Med vänlig hälsning,
Stolt första-medlem

Skickades från m.sweclockers.com

Det är mitt jobb att vara bitter den här månaden. Det måste finnas lite attitydnyanser i samhället, annars skulle vi dö av tristess! Du menar alltså på fullaste allvar att vi hade varit ute och slagits med nävarna om era loggor ej existerade på plagg och muggar? Vi är alla del av något större helt oberoende av er webbsida, sir. Med all respekt så får jag lite megalomani-vibbar utav dina uttalanden! :/

Av M1NT
Skrivet av Masen666:

Varför är du då medlem?

Mvh

Glad gubbe

För att sprida mina egna budskap?

Av M1NT

Förstår inte hypen! Varför skulle man vilja göra gratisreklam för något som inte ägnar att rädda världen?

Mvh, bitter gubbe

Av M1NT
Skrivet av trickeh2k:

Samma personer som fuskar i onlinespel!

Fast här vinner de både nyttig kunskap och ett inbillat övertag!

Av M1NT

Det är nog ryssen som ligger till grund för nedgången av Valmyndighetens webbsida, när den kommer upp live igen så skall ni se att resultatet är annorlunda.

OnT: Jag tror definitivt att det blir svårt att förhindra att den högteknologiska hetsen leder till att elektronisk röstning införs i ett stadium där säkerheten brister.

Sedermera får jag väl säga att jag kanske föredrar att kompetenta hackers tar sig in och manipulerar rösterna framför ett obegåvat gäng som stjäl valsedlar i en lokal.. LOL Valfusk kommer väl att existera i någon form så länge människor existerar dock, ungefär.

Av M1NT

Porr och projektfiler. Lite spel, film, serier och musik också.

Skickades från m.sweclockers.com

Av M1NT

7/14

Kan i princip ingenting om historiska vetenskapsmän av taktiska skäl, blir så deprimerad när jag läser och inser att jag ej är först med att tänka ut ett koncept jag ej bekantat mig med.

Av M1NT
Skrivet av Hank Solo:

...och ingen av dem är från PP, alltså helt meningslöst att ställa frågorna till dem.

Människor är inte statiska objekt, de har öron, ögon och är öppna för att anpassa sina ståndpunkter efter ny kunskap på området.
Jag har själv förändrat mina åsikter genom åren efter ny presenterad fakta, vore trångsynt att inte göra detta.

Av M1NT
Skrivet av Hank Solo:

Så länge de inte sitter i riksdagen får de ha hur många öron och sinnen de vill, de kan fortfarande inte vara med och klubba igenom lagar.

De sitter där, 349 stycken!

Av M1NT

Skitbra!

Av M1NT
Skrivet av Hank Solo:

Du kan inte påverka instiftande av lagar eller någon utav de frågor det står i artikeln om utan att sitta i riksdagen.

Fel, ledamöter har också öron och egna sinnen!

Av M1NT
Skrivet av Hank Solo:

Det är ganska meningslöst att höra vad någon representant från Piratpartiet säger då de inte sitter i riksdagen och inte kommer att sitta där heller, så de har ingen chans att göra något åt frågorna.

Haha va?

Om alla resonerade som dig hade vi enbart haft 3 partier i riksdagen från 1914 och fram, huruvida det är bra eller dåligt är en annan fråga. I det här landet kan man faktiskt påverka utan att sitta med i riksdagen!!

Av M1NT

Att höra någon representant från piratpartiet diskutera dessa frågor är alltid välkommet!

Intressant oavsett, men dessvärre vågar jag nog inte ge min tillit till något av riksdagspartierna. Det är för mycket på spel för ledamöterna själva för att de skulle ge upp det ineffektiva 'politiska spelet' och börja handla med fördel för medborgare i det här landet. Tyvärr!

Hur som helst, bra att ni lägger upp samtalen här!!

Av M1NT
Skrivet av e-mad:

Varför kan folk inte bara acceptera Sweclockers regler?
Jag är väldigt intresserad av politik, men det är inte anledningen till varför jag besöker Sweclockers. Politik diskuterar jag hellre på andra forum.
Det verkar finnas vissa som tror att det är någon form av rättighet att vara medlem på denna sida och att man har rätt till att uttrycka vad som helst. Det är väl upp till Sweclocker själva vad de väljer att ha för regler?
Det är ingen som tvingar någon till att besöka sidan, om man inte gillar innehållet och reglerna får man besöka någon annan sida.

Det råder ingen tvekan om att medlemmar har möjlighet att påverka. Det talar väl den här artikeln om, de ignorerar ju inte kritiken? Det är en viktig egenskap för ett forum att ha.

Resonerar du alltid sådär? Skulle du vända ryggen åt och uppmana andra om att respektera reglerna om exempelvis regeringen var fascistisk och befrämjade folkmord? "De tvingar dig inte att stanna i landet, om man inte gillar samhället får man besöka något annat land."

Eller hade du kanske möjligtvis gett stöd åt en grupp som arbetar för att återta makten över sina egna liv?

Nu är ju inte Sweclockers en totalitär statsmakt som skjuter alla som höjer rösten på fläcken, men poängen är att 'konflikten' här består av ett gäng subjektiva ställningstaganden och att det således inte finns något som objektivt kan uppfattas som korrekt i frågan. Sweclockers hade inte existerat utan sina medlemmar, lite som ett land inte hade existerat utan sina medborgare.

Av M1NT
Skrivet av RHWarrior:

Ja, du har rätt i sak, det stämmer absolut, politik är väldigt viktigt och jag tycker att samhället behöver fler ställen där man på ett öppet sätt kan diskutera olika åsikter och idéer, med något slags ramverk givetvis så alla får komma till tals någorlunda lika länge, och man håller personangrepp på så låg nivå som möjligt.

Problemet är att pseudo-anonymitet i kombination med att det går att hålla igång diskussioner i princip i all oändlighet på skriva forum gör att (tolka detta nu bokstavligt och inte som min "känsla" ) extremister trivs och frodas på nätet. Vänster, höger, upp eller ner, oavsett politisk inriktning. Rätt så irrationella personer som inte egentligen vill kommunicera utan mest hålla en publik monolog och göra sin stämma hörd, gärna för att få medhåll om det går, i flera fall spammar upp forum och kanaler på ett aggressivt sätt och gärna startar fighter, skriker och bråkar och ger sig inte oavsett vad, piskar upp andra personer och till slut nästan oundvikligen får saker och ting att spåra ur.

Speciellt nära inpå val så accelererar detta beteende rätt så kraftigt, och då ökar resursbehoven för moderering i samma grad, då Sweclockers fokus inte har varit och inte är att diskutera "vanlig" politik utanför tekniksfären och relaterade ämnen så är det förståeligt att man vill undvika alltför mycket off-topic sandlåda och pajkasting.

Jag gillar att hänga här och prata om hårdvara, mjukvara och allt runtikring med andra hobbyister, och vill fortsätta kunna göra det i en om inte utopisk miljö så i alla fall neutral och där man åtminstone håller en miniminivå av hänsyn till andra besökare och nyttjare av forumet.

Det är inte cencur eller diktatur utan en bra plan för att bibehålla stämningen och fokuset på siten.

Tack för mig!

Sweclockers likväl andra forum kan ej bota problemen du beskriver genom att moderera bort aggressiva beteenden.. Detta är som att försöka kväva elden med ett bränsle.

Vad som istället har högre potential om en ägnar att åstadkomma förbättring, är att ta sig an debatten. Och anledningen till att vilja framföra starka argument med god ton, är ej för att övertala motståndaren (även om effekten ofta är sådan långsiktigt trots dennes hårt defensiva inställning) utan att försöka stimulera publikens egna tankeförmåga och på så vis förhindra att en annan part väljer att utagera på liknande vis.

Att handla irrationellt som en reaktion på något är mänskligt. Vi formas efter våra egna erfarenheter. Säg mig en enda människa som inte har påverkats negativt av att växa upp i ett auktoritärt hem med en massa hårda, överflödiga regler och straff som direkt påföljd av överträdelser. Vi kan bättre!

Skrivet av henkiii:

Fast flera av oss vill komma hit för avkoppling och utöva vårt intresse.

Inte rädda värden med IT politik genom att trycka åsikter i halsen på andra eller "se politiken" i varenda sakfråga.

Jag tycker ibland att det blir lite tröttsamt att behöva scrolla igenom allt politik-brus för att komma till det roliga.

Ett välkommet ställningstagande från redaktionen!

Skickades från m.sweclockers.com

Sedermera hyser jag bred respekt för era önskemål gällande att kunna delta i diskussion utan att behöva delge politisk ställning.. Men jag förstår ej hur en forumdel särskilt anpassad för politiska frågor skulle motverka detta? Är alldeles bombsäker på att ni hade klarat av att undanhålla er därifrån!

Av M1NT

Shut up and take my fucking money!

Blir våt av det här!!

Inte för att jag prioriterar speltid.. lol