Inlägg

Inlägg som bf24ever har skrivit i forumet
Av bf24ever
Skrivet av IceKey:

@bf24ever: Jag har min kopplingspunkt snett över gatan. Telarco som gräver hos oss gjorde allt klockrent. Det ligger fjärrvärmerör under vägen med rör för fiber.

Dem öppnade en liten fyrkant i vägen och sen rakt in på min trottoar, borrade snett från gräsmattan och under våran L-mur som är cirka 1m hög. Sen handgrävde dem gräsmattan och la det snyggt tillbaka. Lämnade cirka 10m slang kvar.

Veckan efter kom dem och blåste in fibern till huset och ett par dagar senare kom fibermontören och gjorde det sista. Nöjd med allt och fick det gjort som jag ville.

I vårt kvarter har flera hus förberett med slang. Dock använde inte ip-onlys folk slangarna utan grävde det det passade dem:) En granne fick sin två månader gamla garageuppfart med plattor och fiberduk uppgrävd och förstörd. Ingen återställning på plattor var svaret hos ip-only.

Här satte de ut nya gruppskåp till alla abonnenter långt ifrån annan fiber och fjärrvärme.

Av bf24ever

Egen vpnserver i routern. Får det inte att fungera.

Jag har en tp-link c7 router jag vill köra min egen vpnserver på. Som i denna artikeln: http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.648041/surfa-vpn-wifi/sida/2...

Ställer in wan på l2tp. Anger ett eget anvädarnamn och lösenord. Väljer min publika ip som serveradress. Trycker spara och den ansluter. Sedan händer inget. Den stannar i ansluter...

Vad har jag missat?

Av bf24ever

Jag har fått fiber ingrävt frånt ip-only. Fick det nu i december 15. Till saken hör att jag och min granne har servitut på vår garage uppfart som vi delar. När säljaren från ip-only var här första gången frågade jag hur de gör med servituten och min granne som inte vill ha fiber. Svaret var att de inte visste hur man gör med sådant och skulle återkomma. Tre säljare senare, alla lika ovetande, hade ip-only inte svarat på frågan. Jag tackar nej. Tänker välja vår lokala elleverantör som svarade direkt på frågan om servitut. Två månader går och då ringer ip-onlys säljchef upp och undrar varför jag inte vill ha deras fiber. Svaret blir ovan nämda. Han säger då att de kan gräva från andra hållet. Jag tvekar och då sänker han plötsligt priset med 2000kr! Det luktar som om det saknas tillräckligt med påskrifter, så jag säger 5000kr i rabatt. Vi enas om 3500kr.

Nu händer allt på en vecka. Utsättning och gräving av duct. Grävingen är ett helt eget kapitel av inkompetens. Den lettiska firman grävde först under min mur ca 10 cm djupt. Sedan ca 20cm i gräsmattan. Jag påpekade detta och de kom tillbaka samma dag och grävde djupare ca 35cm. Det ser ut som ett vildsvin varit framme i trägården med jord, stenar och buskar slängda överallt. Det skulle ochså sparas 10m fiberdukt vid husväggen. Det var bara 3m sparat. Ringer och klagar och då dyker en farbror i 70års åldern upp med fibersvarv och ska förlänga fibern??? Nästa dag kommer två killar som ska montera in i huset. Jag vill ha det på min loftvind. Det går inte säger de. Det var för besvärligt att dra upp det dit. Jag bad dem dra åt helvete. Och det gjorde de. Nästa dag kommer en annan kille. Han fixar fibern precis dit jag ville?

Ska nämna att allt detta gjorts utan att jag skrivit på något.
Nu funkar det iallafall. Jag valde T3. Anledningen var att de svarade på två signaler. Bra pris och när jag ställde några tekniska frågor, blev kopplad till support direkt, och fick ett lätt och trevligt svar.

Av bf24ever

Lyssna till farbror balboa nu. Ts3 bör finnas i varje hem där det bor en äldre bf3 gamer. Obs! Whine är tillåtet. Grumpy old men.

Av bf24ever

Front audio känns inte av. asrock z77 extreme4

Har trixat lite med front audio uttagen på min dator. Har hd kontakt ifrån frontuttagen. Men får inte asrock z77 extreme4 att känna av att de är anslutna. Har provat kabeln i annan dator där det fungerade direkt. Har även testat ett löst frontuttag som funkar i andra datorn. Och div. headset. Utan resultat. Har kollat i bios där det ser ok ut.

Ljudet fungerar men det kopplar inte bort bakuttaget i datorn (5.1). Spelar man får man ljud både i 5.1 systemet och i lurarna. Det gör att det blir rundgång.

Några förslag eller? Har kollat runt lite (google) men inte hittat någon lösning. Kan det vara fel på moderkortet? Eller bios. Realtek Hd?

Och ja kontakten sitter i hela vägen.

Av bf24ever

Problem med ljud till hörlurar.

Har lite problem med min front ut ljud (Till headset). Det verkar som inte ljudkortet känner av den. Har provat med att sätta den som andra enhet (avancerade enhetsinställingar)och då funkar den. Men om jag använder den som vanlig 5.1 ljud med mitt surroundsystem fungerar det inte att ljudet kommer ur hörlurarna när jag sätter i 3.5mm pluggarna.
Den känner inte av att det sitter något i front ut kontakterna. Har satt mitt ljudkort som standard enhet både för kommunikation och uppspelning i kontrollpanelen. Det är ett inbyggt realtek 7.1 ljudkort. Med tillhörande gränsnitt. Realtek hd-ljudkonfig.

Av bf24ever

Obalancerade servrar. Hmm??

Har spelat en del på semestern. Tycker att de flesta servrar är helt obalancerade. I conquest brukar det sluta med att det ena laget "rapear" huvud spawn efter fem minuter, när alla flaggor är tagna. Admin på servern brukar då flytta flytta sista inkommna spelare. Så fort det går hoppar de tillbaka. Vilket inte tillför något till förlorarlaget. Efter som de är så tillbaka tryckta. Detta brukar hålla på tills förlorarlaget slutat och bytt bana och server. Brukar för det mesta vara jet och heli piloter som är värst.

Jag undrar. Varför flyttar man inte den som är tvåa eller trea på servern istället för sista inloggade.
Det är för det mesta en levande admin på servern. Med varierande ursäkter för obalansen. Ingår oftast i vinnade laget oxå.
Om det är autobalance. Kunde det inte vara svårt i procon att flytta bättre spelare och gör jämnare lag. Om vilja finnes? Högrankade först. Sedan neråt.

Jag vet att man kan byta sida. Det är inte så roligt att byta hela tiden för att lagen är ojämna. Och är det fullt så kommer man inte över.

Folk spelar ihop i klaner och dylikt. Och det är inte roligt att bli flyttad. Men jag tror att folk skulle sluta spela med div hack och glitch. När det blir jämnare. Och chanserna ökar att bli bra utan fusk.

Vad tycker du?

Av bf24ever

Nu funkar det! In fort nu.

Nu är origin uppe igen.

Av bf24ever

Nick? Mitt är bf24ever

Av bf24ever

Julas funkar att vinkla.
Kolla vad du har vesa på den du köper innan du köper fäste.

Av bf24ever

+Plasman har bättre bild med bättre kontrast. Om du kör boxer el comhem. Analog kabel tv suger på denna.
- Dubbel strömförbrukning. typ 150w

+Led billig i strömförbrukning. typ 50w Lg har bättre fjärr än samsung (tycker jag)
-Sämre bild med LED, motionblur, kontrast, dassiga färger.

Summa: Samsung vinner på bildkvalite.
Ps du har 14 dagar på dig att ångra dig enl konsumentköplagen. Du måste betala returfrakten själv dock.

Av bf24ever

Jula har bra ställ till snedtak. http://www.jula.se/vaggkonsol-for-tv-37-63-929055

Om du inte skall ha den lutande i taket. http://www.jula.se/vaggfaste-for-plattskarm-929021

Har den övre med en 42". Sitter på platta delen av väggen. Med franskskruv. Kolla så att det sitter reglar bakom i väggen att sätta den i. Gipsskivor och spånskivor duger inte. Resutatet blir två hål i väggen och tv på golvet. Kan bli dyrt.

Av bf24ever

Precis så menar jag. Bra svar! Synd på alla dice anställda bara. Kan vara dumt att botta de som kan göra spelet hackerfritt. Men det är nog ingen risk att dom gör något åt köpta skillz.

Av bf24ever

Sökes: Trevliga föräldrar som spelar bf3.

Vill hitta något sätt att spela med andra vuxna en kväll någon kväll då och då. Lite skype elr liknade. Bara sätta en tid och skype tag.

Finns det inget ställe typ kontaktsiter match.com elr likande för spelare? Bara gå in och säga "Hej! Någon som vill skjuta några fjortisar ihop med mig?" ^^

Har försökt med några claner men de spelar bara när ingen vuxen är vaken.

Av bf24ever

Men alla med ex. tankskills. Vända sig om och skjuta den på andra våning kvarteret bort. I en rörelse.
Hade jag haft köpta skills skulle jag inte vifta med dem.
Men det måste vara mycket lättare att spela bra? Alltid veta om man blir siktad på, veta vart alla är. Skjuta dem med sämst health. Alltid se och sikta bäst i alla lägen. Utan ir, zoomscope och liknade. Speciellt i hc. Har sett killcams med bara ironsights. Ändå bäst. Inte bäst spelare men..
Folk skyddar inte mcap i rush längre pga dessa skillz.

Kanske finns det folk med skills och rejäla datorer. Kudos till dem. Men det känns som den med 10 i rank och 4 timmar spelade inte borde kunna hitta på alla banor.

Verkar vara en på varje server numera. Såg på ett annat forum att folk köper/snor cd keys och spelar med flera alias. Inte för att få nya skill eller?

Av bf24ever

Hur vet man när man ser en cheater?

Jag undrar lite om cheats. Hur ser man att dom fuskar. Har åkt med i åtskilliga tanks/helis/lav med en driver som ser och skjuter allt. Dödar med första salvan.

Även dessa killar som alltid verkar veta vart man är.

Med 32k/4d i score. Och 8000 poäng. Skillz? Alla andra har typ 3000p och 12k/7d.

Twitching syns inte längre eller?

Vet inte heller hur godmode elr liknade finns. Man kan skjuta vissa med hela magasin på armlängdsavstånd. Har knivat snipers 5gg ibland. Vet att det kan bero på hitlagg eller vad det heter.

Kan inte någon förklara hur det funkar. Börjar bli lite långtråkigt med alla "nästan" hackers med otroliga skillz.

Av bf24ever

Blir du kickad från servrar? Prova detta....

Here´s a thing u can try that worked for me. I kept getting thrown out at all servers 5-10 min into game. Works with B2k.

1. Set your router/modem to not use UPNP. (universal plug and play)

2.Type in "services.msc" in windowsbutton searchframe.

3.Find "SSDP Discovery"

4.Right click and click on "Stop"

If u wanna play Co-op u need to engage UPNP. Or it will not connect to ure friend.

Picked this up on various forums. So give all thanks to them.

Av bf24ever

Köpråd Packard Bell iXtreme 7530

Hej! Har surrat runt lite på forumet och letat efter en ny dator. Blir inte klok på alla råd. De räknar inte på kompletta datorer. Har nu hittat denna: Packard Bell iXtreme 7530. http://www.pccity.se/product/datorer-pc/stationara-datorer-he...

Den har allt jag vill ha. Stor Hd, minnet och Vista 64bit och kortläsare och usb.
Min fråga är då. Går det att hitta något bättre för samma pengar och innehåll?
Då vill jag inte bara ha råd om delar, utan komplett med kablar och Vista med win7 upgrad. Jag kan montera själv. Vill inte ladda ned pirat.

Någon som vet bättre?