Inlägg

Inlägg som Onyx har skrivit i forumet
Av Onyx

Hur billiga är skorna? Annars finns det Converse skor för 500-600 kr på seriösa sidor och det är ett bra pris för ett par skor.

Av Onyx

Hur gammalt är nätagget?

Ah trodde tråden låg i stationära datorer... men hur gammal är din bärbara dator?

Av Onyx

Måste ha blivit något fel? På 3 kostar 100gb 399 kr i månaden.

Av Onyx
Skrivet av prettythieves:

Jaså, är det något så som EA games vet om och försöker fixa? Har du någon länk till någon bra tråd?

Glömde att svara på din första fråga, jag tror inte det blir fixat eftersom medlemmarna på sims forumet har diskuterat detta ämne sedan 2012 och the sims 3 har flera buggar som aldrig har blivit fixade. Annars får du vänta tills the sims 4 kommer ut och hoppas på att det har mindre buggar.

Av Onyx

Denna http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/30/493953.page

De har diskuterat det problemet som du har och det har nu blivit 45 sidor.

Av Onyx
Skrivet av prettythieves:

Det var inte så i början tyckte jag, när jag hade alla tillägg. Men nu på senaste tiden så verkar hela datorn fått fnatt. Jag har även 51,9 GB utrymme kvar på hårddisken.

Tror inte det är fel på datorn utan det är nog fel på sims 3, det verkar som att många har samma problem som dig.

Av Onyx
Skrivet av prettythieves:

Det går att starta men det hackar hela tiden, varje sekund /:

Och såhär har det alltid varit? Även när du bara hade the sims 3 utan tillägg?

Av Onyx

Går det inte att starta spelet eller vad menar du?

Av Onyx

Är det Legion som du menar?

Av Onyx

Vill tillägga en sak som handlar om det oggan skriver om nämligen att du kan genom antagningens hemsida få fram statistik där du kan få en överblick hur många sökande ett program har och vilka betyg som krävs, ett tips är att plussa på förra årets antagningspoäng med en poäng eftersom det verkar som att antagningspoängen höjs varje år.

Av Onyx

Alla pilar pekar uppåt, en brödrost som trotsar gravitationen!

Av Onyx

Varför kan de inte sälja surfplattorna ihop med xbox one så om man vill köpa xbox one så måste man köpa surfplattan. De gjorde ju så med kinecten.

Av Onyx
Skrivet av Amone:

menar du att något kan ha lossnat under transport?

en liten fråga till. det stod inget ibockat på vattenkylning, men processorn har väl en egen fläkt som kyler i den burken som jag har köpt?

till er andra:

och jag vet att många utav mina frågor kan låta dumma i mångas öron här. och nej jag är ingen expert på att citera inlägg så att det ser snyggt ut för att göra någon nöjd här. jag är en kvinna som för en gång skull köper en dator på komplett, som förr köpte färdiga datorer på elgiganten.
ledsen om jag trampade vissa på tårna här inne.
är tacksam för vissas trevliga svar här inne och lite besviken på andras robusta svar...

Jag tycker du har fått otroligt mycket hjälp med varje fråga du har haft dock har du ibland inte läst svaren som de har skrivit till dig därav kommentarerna, om du läser andra trådar kommer du upptäcka att ingen har behandlat dig illa här.

Av Onyx
Skrivet av sn0w:

Vill du inte hjälpa till så måste du inte, ingen som tvingar dig att svara på trådar vet du
Visst, många frågor hade TS enkelt kunnat få svar på med lite hjälp av Google, men finns det folk som är villiga att hjälpa till ser jag ingen anledning att whina.

Alla har vi varit rookies en gång i tiden

Han hjälpte henne genom att säga att allt fanns på youtube-klippet som bifogades innan. Sedan är det ju unikt att ingen har klagat på att hon inte redigerar sina inlägg istället för posta en massa nya inlägg.

Av Onyx
Skrivet av ggustavsson:

Denna var nått i hästväg, höll på sätta kaffet fel när jag såg den http://www.blocket.se/stockholm/HP_Harddisk_160_GB_extern_527...

Vem sjutton skulle kunna tänkas vara intresserad av denna antika sak för det priset när man får en 13 gånger så stor enhet för lägre pris NY, som dessutom har betydligt högre prestanda.

Är det innehållet som höjer priset?

Av Onyx

Det var en väldigt lång väntan....Det lär ju komma många intressanta spel innan september så det var ju tråkigt att det släpps så sent här.

Av Onyx

Hade ni endast kontakt via e-post? Ingen telefonkontakt alls?

Av Onyx
Skrivet av xealo:

Har inte sagt att jag håller med om vad de påstår men ger bara ett svar på hur de kan gå till väga för att driva sådan politik rent praktiskt.

Själv spelade jag en större mängd under min skoltid och tog examen utan att ha fått ett enda underkänt någon gång på ett slutbetyg, det får mig att tro att varierar ifrån barn till barn.

Ja det tillvägagångssättet brukar användas så det kan säkert vara en del av processen av att få eleverna att sluta spela. Men som du säger påverkade det inte dig och jag tror många känner så, om man tar bort datorerna helt kommer eleven välja ett annat fritidsintresse.

Av Onyx
Skrivet av xealo:

Jag tror det handlar mer om att få mängden tid att minska istället för att sluta helt, mycket av det ansvaret ligger idag oss föräldrarna och hur stränga de är, jag gissar på att det gäller en mer intensiv dialog mellan skolan och föräldrarna.

Dock är det inte datorspelandet som är orsaken till det dåliga resultatet i pisa.

Men det är väl lättare att skylla på individen istället för att skylla på hur samhället ser ut idag. Det är ett ständigt krav att ha höga resultat i skolan för att kunna studera vidare, det som ofta glöms bort är att alla ungdomar vill inte studera vidare och därmed blir inte deras skolresultat bättre om föräldrarna säljer/skänker/kastar bort deras dator.

Av Onyx

Undrar vad de har för planer för att få eleverna att sluta spela datorspel... Nej detta var nog det konstigaste jag har läst på länge, ska de förbjuda fritidsintressen också?