Inlägg

Inlägg som .... har skrivit i forumet
Av ....

Hjälp mig hitta nya solglasögon

Är ute efter klass 4 solglasögon i ungefär samma bågar som på bilden under, och de ska vara svarta. Vet någon vart man kan hitta såna?

http://img.tradera.com/images/906/166773906_a8daa1cd-8449-406c-b...

Av ....

En annan rolig sak man kan göra är ett script som stänger av datorn 10 sekunder efter du startar den, lägg bara scriptet i autostart hehe... kommer inte ihåg exakt hur man skrev, kan återkomma om jag kommer på.

Av ....

Vad spelar det för roll om ts svor till kundtjänst och var småirriterad? Var ju inte det som var frågan, ganska irrelevant tycker jag.

(Jag har inget direkt bättre svar att komma med än det de andra redan nämt, ha kontakt med arn om du känner för det.)

Av ....

Köper man ett titan så kanske man inte bryr sig så mycket om prestanda per krona utan vill ha det bästa som finns just nu.

Av ....
Skrivet av Dwightschrute:

Som arbetslös blir man dock ifrågasatt hela tiden, är du sjuk och har feber så blir du inkallad till möte...för att du är sjuk, som arbetslös.
Snart skickas arbetslösa till koncentrationsläger, så att staten kan hålla koll på alla De trycker ner en hela tiden, beter sig som gestapo och tvingar folk till allt möjligt skit.

Tvingar?.... Passar det inte kan man skriva ut sig från arbetsförmedlingen, helt frivilligt.

Av ....
Av ....
Skrivet av azmodan:

Men det var väl ett satans gnäll om allt detta med feminism o sexism hit o dit ta mig fan precis överallt.

Jag står helt och fullt ut för lika rätt, oavsett kön, hudfärg, religion, ögonfärg osv. Men att hålla på och tjafsa så här, och på så många andra ställen om KVINNOFÖRNEEEEDRIIIING, sterilisera männen - alla är våldtäktsmän osv. det ger bara mer "fire to the fire" eller vad man säger tycker jag.

Inte fasen är det nån som gnäller på nån tampong o schampoo reklam när det kommer någon hunk och ler förföriskt och ser allmänt kåt, rik och vältränad (säkert även välhängd) ut.

Nej, smågnäll om skitsaker! Låt män, kvinnor, feta, smala, lagom allt va det kan tänkas vara kasta kläderna om dem vill. Dem har väl för tusan en egen vilja! (Trodde aldrig jag skulle behöva skriva detta på Sweclockers).

Håller med. Inte tusan spelar det någon roll de har en lättklädd dam i reklamen. Tramsigt att ens uppmärksamma det tycker jag.. men men..

Av ....
Skrivet av bud_bundy:

Allt detta prat om invandrare och när trådrubriken skyller på män, vad har ni för belägg för att det främst inte är kvinnor i 30-40års åldern som vandaliserar och tänder eld på bilar?

Annars är såklart rätt metod att inte beskylla enbart de som begår upploppet utan de som är för en sådan politik som leder till detta. D.v.s. en välfärdsfientlig politik med fokus på trams som humanism.
För övrigt tror jag vi kommer få se mer upplopp i framtiden om utvecklingen fortsätter som den gör, d.v.s hög ungdomsarbetslöshet m.m. Får bara klimatpåverkan göra sitt, så behöver man snart inte längre åka utomlands för att få ta del av lite roligheter.

Jag tror dock detta lilla försök till upplopp slutar snart.

Jag tror att om polisen fortsätter hålla på å tramsa som de gör nu och inte ta i med hårdhandskarna, så kommer oroligheterna fortsätta säkert flera veckor till. Bättre att polisen skjuter gummikulor och kastar lite tårgas på bråkstakarna än att vara så defensiva. I alla fall när det gäller kravaller och upplopp, enstaka bilbränder här o där är ju svårt att stoppa.

Av ....

Vad äre för fel på detta då? jag gillar det!

Av ....

Mycket bra beslut tycker jag!

Av ....
Av ....

Åtkomst nekad stod det när jag försökte.

Av ....

Nu går inte jag på lan, men skulle tänka mig att en transportkärra kombinerat med något skyddande runt skulle fungera bra. Man skulle ju slippa bära då.

tex en sån här, viks ihop och blir liten.
http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Verktyg-och-Verkstadsutrust...

Av ....

Tack för svar!

Skrivet av Lasergurka:

Är små mutanter som liknar spindlar, är inget som i Skyrim med enorma spindlar, utan dessa är ganska små, när dessa blir vuxna liknar de mer någon typ av insekt, typ skorpion-aktiga.

http://gamingbolt.com/wp-content/uploads/2013/05/MetroLL_Scre...

Sådär ser de ut, så avgör själv om du tror du klarar det, är inga längre partier med dem, men vid några tillfällen måste man möta dem.
Det hänger spindelnät i deras grottor som man kan bränna upp med sin tändare, så någon typ av spindlar verkar de ju vara.

Såg det på youtube, gav mig rysningar.

Skrivet av betan:

Ja, det finns spindlar i spelet... Har bara stött på små spindlar.

Skrivet av krigarkungen:

Det är typ muterade hundar. Splindar har jag inte träffat på.

Av ....

Är det spindlar och skit i detta spel? Klarar inte av spindlar.

Av ....

Titta på needforseat's sida, kinnarps stolar är annars riktigt grymma. Har två stycken själv.

Av ....

Fick precis felet efter en omstart, men drar jag ut alla 3 hårddiskar utom C ssdn så bootar den fin fint in i windows. Ska jag köra nåt program som reparerar bootfilen när jag har alla hårddiskar utom ssdn utdragna och jag kommer in i windows? Eller vad borde jag göra, har inget usbminne kvar...

Edit: Hade läst fel i bios, var bara fel i boot-ordningen

Av ....
Skrivet av Huzzbutt:

Vad är det som gagnas av det? Inte vad du tycker gagnas utan helt enkelt vad som faktiskt och på riktigt (inte avpixlats verklighet) gagnas av ett sådant förbud?

För att citera Jan Björklund:
" Undervisningen i ett klassrum är ett samspel mellan människor, och i väldigt många situationer i detta samspel så måste man kunna se varandra i ansiktet."

Det är i princip vad jag tycker, även säkerhet, trygghet osv.

Av ....
Av ....

Lite dåliga bilder, har bara mobilen att fota med.

http://i.imgur.com/7Gs64d9.jpg

http://i.imgur.com/z9Yw7J9.jpg

kablar & router under bordet i någon kabelhållare från kinnarps (har jag för mig).