Inlägg

Inlägg som Alexusswe har skrivit i forumet
Av Alexusswe
Skrivet av Lime_Frog:

Lite väl dyr ;P

Av Alexusswe
Skrivet av xawiahn:

Har kört med ett g15 väldigt länge och är riktigt nöjd, dom är ju ganska dyra i den serien men komplett har erbjudande på g19: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=435889#info

Tycker att G19 och G15 är för dyra faktiskt om man jämför med X4 som har fått strålande betyg

Av Alexusswe
Skrivet av speedway:

Köpte nyss detta http://www.inet.se/artikel/6606143/microsoft-sidewinder-x4
Jag är iaf riktigt nöjd. Mycket för pengarna.

Funderat på det men vill se vad sweclockers medlemmar har för tips

Av Alexusswe

Har testa den men tyckte att den inte var speciellt bra faktiskt pallar inte pianolack ;P. Men tack för tipset !

Av Alexusswe

Vilket Tangentbord ska man köpa?

Precis som titeln lyder så är frågan vilket tangentbord man ska köpa.

Budget max 500kr

Tack på förhand!

Av Alexusswe

Mitt tips är att du känner på en Android, Iphone och en WP7 tele. Sen bestämmer du dig för en.

Av Alexusswe
Skrivet av lolight:

Jag har inte testat WP7 men Androids integration mellan kalender, mail och kontakter är så bra den kan bli.
Om du använder gmail då dvs. Android låg tidigare efter iphone på exchange stöd. Men nu ska det vara lika bra eller bättre. Vad är det som är bättre med WP7? Office läsare osv? Det finns det gott om till android.
Några mer saker som är för företag i android: Push, du kan trycka ut tex länkar till telefonen. Bra om man vill skicka en länk till en lastbil eller nått. Kanske en kart-position. Du kan också installera program remote nu med. Det finns en remote wipe. Du kan kryptera data i telefonen. Vad mer önskas?

Inte office läsare, riktigt Office där man skriver osv. Beror ju också på vad man jobbar med. Gmail och allt synkas och kalendern också. Klart ett alternativ till både Android och iOS

Av Alexusswe
Skrivet av lolight:

eehe, om det är något android är bra på så är det just detta. Dvs integrationen mellan gmail, kalender och kontakter är ljuår före iphone och WP 7. Köper du en telefon med android 2.3 ja då är också exhange stödet fullständigt. Jag skulle nog fundera på en SE Xperia play den verkar rolig och billig.

Har bara testat kompisars androids och har då inte sett mycket arbetsvänligt där i jämfört med WP7

Av Alexusswe
Skrivet av Murpie:

Det kan du ju lika gärna med en iPhone 4 mig veteligen, dessutom var jag på gästföreläsning på chalmers idag och telia soneras svenska vd hade en iPhone 4 den måste alltså funka i jobbet! XD

Klart den funkar, men WP7 är nu den bästa "business" Operativet.

Av Alexusswe
Skrivet av silence:

Tack Alexusswe!

Någon speciell modell du tänker på? (jag noterar din Optimus i signaturen

Samsung Omnia 7 eller Optimus 7 är dem enda alternativen enligt mig. Alla är i princip lika

Av Alexusswe
Skrivet av silence:

Tack igen gott folk!

@adrian_cool69, nej spel står inte högt upp på listan utan snarare bra funktioner för arbetet, bra kalender som går att synka osv.

Då får jag ta mig en titt på Samsung Galaxy med då, vet du när den släpps i Sverige?

Ska du ha en arbetstele så borde du testa Windows Phone 7, bästa mobila operativsystem för arbetet. Det du skriver i din kalender hamnar på det valda live/google konto. Det vill säga att du kan kolla din kalender på nätet! Du har även office där du kan skapa enkla Word och Excel docs. Har du en exchange-server på jobbet kan du även lägga in den i telefonen.

Av Alexusswe
Skrivet av n_sandstrom:

Så man kan alltså inte bara ansluta W7 som en usb-enhet och flytta över mp3filer själv?

Svar nej men förhoppningsvis så kommer det sen

Av Alexusswe

Folk som påstår att marketplace inte fungerar i Sverige har FEL! Det är hur enkelt som helst att få det att fungera, Det enda man gör är att man skapar ett live-konto obs! det måste vara registrerat i UK(United Kingdom). Sen ska man logga in med det kontot OBS! det som man anger första gången när man startar telefonen första gången. Det jobbiga är att om man redan har använt ett live konto så måste man reseta hela telefonen och göra om allt igen! Detta hände tyvärr mig ;P.

Av Alexusswe
Skrivet av Spindel:

Har en Samsung Omnia 7 och tycker personligen att det är den bästa WP7-telefonen ute just nu. Super AMOLED-display, tunnaste WP7 ute nu och snygg. Absolut high-end.

Är grymt nöjd men saknar Spotify (som ska komma)

Tyvärr så är det den som också är mest buggad :/ Är faktiskt glad att jag inte hade råd med den. Uppdatering ska komma nu i början på mars med Cut'n paste osv.

Av Alexusswe

Kör Windows Phone 7, är grymt nöjd! Snabb som satan och reagerar bra med touchen. Nackdelen är dock att man är fast i Zune även om det är mycket bättre än Itunes. Office är underbart att skriva på och uppdateringar kommer att komma ut snart, enligt MS. WP7 borde som sagt inte ens nämnas i samma mening som Windows Mobile eftersom det är i princip två helt olika typer av OS. Batteri tiden på min tele(LG Optimus 7) är riktigt bra och slår Iphone 4 med hästlängder. Fast det beror också på vad man gör, lyssna på musik med minimal surf så behöver jag inte ladda telen på 2 dagar. Och med Musik och surf så låter jag den ladda över natten även om jag har typ 40% batteri kvar. WP7 passar mina behov och är det bästa nu just nu.

Av Alexusswe

Donations Dator till Musikhjälpen

Tjena allihopa!

Har någon av er några datordelar som skulle kunna doneras till IT-Gymnasiet i Helsingborg. Vi håller nämligen på att bygga en dator till musikhjälpen men det har inte inkommit så många datorkomponenter som vi hoppats på. Om ni vill donera så skicka PM till mig.