Inlägg

Inlägg som dentan87 har skrivit i forumet
Av dentan87

jag skulle rekommendera arma 2, har ingen aning om de finns några tävlingar osv, för jag har själv precis börjat spela det, men de finns väldigt många servrar där de spelar huur mycke folk som helst på "upp till 120 pers på samma server!!!".
(har bara provat de i 1 vecka) och ja tycker de e sjukt kul

Av dentan87

jag skulle rekommendera Martialheroes det är mmorpg, är globalt, rätt mycke spelare bra community och nu sen dom slog ihop servrarna så updaterar dom med nya events i princip varje vecka.
det är gratis och lvl systemet är så att ju högre lvl du e desto mer respekt får du
bra crafting system, fighting osv. lätt att lvla och man blir fast rätt snabbt i de. och på engelska

www.martialheroes.eu

Av dentan87

åh fan? tackar tackar nu ska hem och övas ^^

Av dentan87

ah okej, en sista fråga här då innan ja ska sluta trakasera alla här.
på väldigt många vapen så finns de ett ställ eller tripod, ja tänkte bara höra om de gick att fäll ner dom eller använda sej av dom när man ligger ner för att få bättre aim?
tänkte de gör de på väldigt många andra spel men har letat igenom och inte hittat nåt som kan relatera till de på arma 2..

Av dentan87

jag har själv en nästan lika dan dv-61320 enda som skiljer dom åt e att 1340 har större hårddisk, ja är riktigt nöjd med den, funkar hur bra som helst och kan maxa alla spelen ja testat (mw2,mw1,dragon age, fear 2)
låter inte speciellt mycke och blir inte särsilt varm heller.
väl värd pengarna

Av dentan87

jag kan bara rekommendera hpn, jag har själv en hp fast dv6-1320 men nästan samma spec som dom ovan, enda skillnaden är att den ena har större hårdisk och snabbare än den jag har.
ja tycker min funkar skit bra och är hur nöjd som helst med den, funkar riktigt bra till spel, har testat den med mw2,fear2,cod4mw1, dragon age och kunnat maxa alla dom spelen på högsta grafiken men har endå flyttit på riktigt bra.
enda negativa är att hp slänger in sina egna program på den, men de e lätt att ta bort så ja skulle rekommendera dv6-1341 vilken har den lite snabbare hårddisken

Av dentan87

Jag har en "nästan" exakt likadan hp dator enda som skiljer dom åt är att din hårdisk är större och 7200 rpm medans min e 320 och 5x00 rpm.
ja kan bara säga att jag är brutalt nöjd med min dator, alla spel som jag provat har ja kunnat spela på högsta grafiken, bla. cod4mw2, fear2, dragon age, cod4. arma 2 kunde ja köra på högsta om ja sänkte aa och postscript, men flöt på bättre när man spelade online om man ställde ner grafiken lite.
jag tycker inte min dator blir nå speciellt varm eller låter mycke, faktiskt väldigt tyst.

har testat spelat upp film på den oxå, och blir en riktigt grym bild! vädligt bra ljud, fast när man maxar upp de på högsta så kan de börja rispa lite, inget märkvärt men endå nåt som finns där.

datorn känns inte så där plast aktig utan mer robust, och tangentborden är mer som externt än dom andra som jag testat som känns mer som att dom ska gå sönder när man trycker på dom. sen är den ju väldigt snygg utseendemessigt oxå

enda negativa jag har att säga om den är väl att tele2 skrev att de skulle vara blue ray spelar på den :/ och att hp slängt in en massa egna värdelösa program, men de e lätt fixat.

så kan starkt rekommendera hpn

Av dentan87

aha okej ^^ fan va dum ja kände mej nu ^^
men sen har jag en till fråga, jag har precis laddat ner A.C.E 2 uppdateringen hette typ full installation så antar att de e allt som behövs, men e de nånting mer som ja borde installera?

ett par till ing. frågor, hur fan landar ja helikoptern? de e rätt lätt endå att komma upp och dra iväg dit ja ska, men sen jävlar blir de svårt har störtat varje gång ja ska landa..
hur styr ja ai:n? har kört sp, och kommit till bannan strax efter att dom där fångarna har flytt så nu ska ja leta rätt på dom, men ja har ju bara "move there" och kan dela in dom i olika team, annars står dom bara helt stilla, om ja vill att dom ska följa efter mej igen, hur gör ja då?

Av dentan87

vilka servrar spela ni alla på?
har ni något bra tips?
själv sitter ja uppe i ur skogen och har bara hunnit spela det igår, men jävlar alltså de va ju skit kul. tyvärr får ja bara upp massa ryska och franska servrar, har inte sett en enda svensk server än så länge.

totalt off topic, kan nån förklara för mej hur man öppnar falmskärmen?
förut "tror" jag att ja kunde se vart ja var nånstans när ja öppnade kartan, men de kan ja inte nu längre. eller beror de på vilken server man spelar på?
och ett stort problem som jag hade..
igår när ja dog så spawnade ja ca 150.000m från basen utan nån som ens var i närheten och de här hände varje gång.. finns de nån knapp man kan trycka för att välja spawn ställe? har letat efter dessa men inte hittat nåt i options..

Av dentan87

är de mycket folk som spelar arma 2 nu? på internet menar jag?
tog precis och köpte spelet och fick hem det idag så tänkte ta och prova det. men känns lite dumt nu att ja inte kollade upp de innan eftersom ja köpte spelet enbart för online gaming..
finns de många svenska servrar osv?
laggar det brutalt mycket? ja sitter iof på ett mobilt bredband i ur skogen men kan spela som cod4 osv utan några lag.

Av dentan87

är de någon som fortfarande spelar de här spelet?

Av dentan87

vet inte om jag kan hålla med riktigt, själv har jag haft en och samma dator dom senaste 5++ åren med geforce 4 mx kort ^^ så för mej så blev det en helt otrolig upplevelse nu när ja köpte ny dator och spelade mw2, det jag däremot upptäckte var att spelet var väldigt kort, men samtidigt tror jag att man kanske borde satsa mer på multiplayer än sp eftersom de brukar alltid vara roligare över internet.

lite nostalgi då, MDK.. nån som minns? var sjukt snyggt när de kom, var väl samtidigt som voodoo korten ^^
quake 1, fan va ja satt och nötte de spelet på passagen, men som tidigare sagt här, man ska nog mest bara minnas dom..