Inlägg

Inlägg som Fjalle har skrivit i forumet
Av Fjalle

Jag kör med en sån här fläkt - http://www.komplett.se/k/ki.asp?action=info&p=25396&t=&l=&Avd... - Vet inte om den är nå bra, fick med den i ett paket med moderkort, minne och proccessor. Men proccessor tempen ligger bara runt 50 grader, ca 48 idle och 51-53 när den belastas. Om det inte finns några nadra sätt att fixa det än att låsa upp den så får det någ vara.. vill inte pilla på proccessorn eftersom man inte är så über på det

Av Fjalle

Vart ändrar man timings då? Och när jag drog upp fsb:n i 140 och prövade 3dmark så krashade det. Det låste sig bara och jag var tvungen att klocka ner till 139 igen. Vad beror det på att jag inte kan öka längre? Har jag kommit till en gräns nu eller kommer det att gå att klocka längre?

Av Fjalle

behöver svar på några frågor

Jag har en oupplåst amdXP2000+. JAg har höjt fsb:n till 139 nu men jag fattar inte riktigt allt med minnena och sånt. Jag har pc2700 minnen, och moderkortet är ett MSI ultra2 kt333. Kan nån vänlig person förklara lite om minnena och hur snabbt dom körs. Jag har ett program som man kan kolla hastigheterna och sånt i och där står det: system bus: 278 MHz DDR. Skulle jag teoretiskt sett kunna köra mina minnen i 333 mhz där eller? Och höjs det där när man häjer fsb:n i biosen också?

tacksam för svar.

Av Fjalle

Jag fick ca 100 3dmarks mer med 41.72 än 41.03..

Av Fjalle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZaInT

Tror inte du får mer poäng alls... Vilket OS kör du? När jag bytte från XP till 2000 fick jag +1500...

jag kör XP..

Av Fjalle

hmm.. jag får bara ca 11000 (typ 11060) Jag har en AMD XP2000+, 256 mb ddr minne och ett geforce 4 4400 klockat till 315//630.. Borde jag få mer och vad beror det på att jag får så lite isåfall? Får man mycket mer om man har 512 mg minne?

Av Fjalle

Har ändrat mig lite, ska börja med att sätta ett rör nere i fronten. Nån som har nåt förslag på ett sånt som kan passa där? Dom som jag frågade om i första inlägget får nog inte plats där.. dom får högst vara 21-22 cm långa.

Av Fjalle

nybörjare

tänkte börja modda mitt chassi lite tror jag men jag vet inte riktigt vad jag behöver för saker. Jag har ett Chieftec dragon miditower.. Funderar på att köpa ett fönster och nytt lyse av nåt slag. Om man beställer ett sånt här ( http://www.gtek.net/index.php?mode=item&id=494&session=e61564... ) räcker det med ett i lådan eller måste man ha 2? Är det ett bra lysrör eller är det kasst? Det är ju rätt billigt iaf..

Av Fjalle
Citat:

Ursprungligen inskrivet av abishai
jag maila och fick AMD klistermärken, maila på lördag fick dom på måndag eller tisdas om jag inte minns helt fel, och ja det var gratis, och ja det var XP märken, och nej dom skicka inget annat än klistermärken

vart mailade du då?