Inlägg

Inlägg som KJ423 har skrivit i forumet
Av KJ423
Skrivet av Gardart:

Det är en iMac också

Inte om man är benägan att betala för design. Extreme HD (2560 * 1440) är inte billigt det heller om vi talar om 27-tummaren.

O.T. Har svårt att se Sweclockersläsarna som målgrupp för begagnade datorer, som ofta har en skev prissättning. Man ser annonser som hänvisar till två år gamla prislappar på 15 000 kronor och nu ska de ha ibland uppemot 10 000 för den.

Av KJ423

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814029

Jag testade detta på min DHD, vet inte hur mycket det hjälpte dock hade jag rätt bra med batteritid innan. Väl värt ett försök i alla fall

Av KJ423
Skrivet av Åsa-Nisse:

Yeah, mer schampotester!

Made my day!

Av KJ423

Måste älska titeln till den här tråden, creds för den

Har inte så bra koll på nätaggregat men innan du köper, tänk på vad du vill använda agget till. Om du till exempel vill expandera med ett nytt gpu lite längre fram så köp lite bättre än vad du tror att du behöver. Mycket härligare att sitta på lite överkapacitet än att behöva köpa nytt vid expansion.

Av KJ423

Har du pratat med kompletts support? Hade liknande problem när jag köpte en dator från komplett (i30) för en månad sedan. Massor med blue screens dock aldrig vid spel. Tog bilder och skickade datorn till komplett. Efter en lång tid kom datorn tillbaka igår och då hade de bytt moderkort och ram-minnen. Din blue screen liknar mina men anledning måste inte vara likadan. Föreslår att du skickar tillbaka den till Komplett om du inte finner någon lösning inom kort.