Inlägg

Inlägg som jocke95jk har skrivit i forumet
Av jocke95jk

Tack för alla svar.
Jag väntar på nästa generation istället

Av jocke95jk
Skrivet av Megagurra:

Har du upplevt 4K, och HDR?
Bara dom två gör att din uppgradering är värd pengarna. Din nuvarande kan åka in i sovrummet, till landet, eller säljas på blocket för att betala av din nya fina tv.

Ingen dårskap när det handlar om bra bild, hur mycket tid spenderar du framför din tv tex?

Nej varken 4k eller HDR.
Tiden framför tvn är väl inte så mycket MEN när jag väl är där vill man ju såklart ha det så bra som möjligt.
Detta med HDR, är detta en funktion som är "på" oavsett eller krävs det ett visst format eller källa på något vis?
jag använder tvn 95% till film och kvalité på källan är jag noggrann med.
Den svåra biten är väl att övertala tanten att det är vettigt köp och att man inte är helt från vettet.

Skrivet av Aka_The_Barf:

Vet inte hur "gamla" oleds ser ut. köpte nyligen en LG OLED55B7V som jag vart nöjd med. men jag kommer ifrån en riktigt gammal LG lcd tv.

vill du ha 4k så kanske det kan vara värt men jag TROR att bilden på din är väldigt bra och att du troligtvis inte kommer se så mkt skillnad förutom 4k och HDR.

gå och titta i en butik det är nog bästa sättet, lite dåligt tillfälle bara då jag tror att butikerna kommer vara PACKADE på folk hela helgen. dom ligger bra i pris nu, jag gav 18k för min för ca 1 månad sen.

Du kanske har rätt. jag får överväga detta under dagen verkar det som.

Av jocke95jk

Ny Oled?

Jag har en 2 år gammal LG 55EG910V idag.
Har det hänt mycket med oled paneler på denna tiden?
Blir fruktansvärt sugen på en LG OLED55C7V.
Är det kanske rent dårskap att ens överväga det? Behöver lite åsikter så jag kanske lugnar mig

Av jocke95jk
Skrivet av Gusskinusski:

Är det bara jag som har problem med cdom.com, verkar som sidan är nere

Nej jag har försökt att lägga en beställning senaste timmen och fick igenom den först nu. Sidan är uppe men är otroligt seg.

Av jocke95jk

tänk bara på att kolla så att NH-D14 går in ditt chassi

Av jocke95jk
Skrivet av mrqaffe:

Du bör komma in på dlinken om du skriver rätt ip oavsett om thomsonen är bryggad eller inte om allt är som det ska.
Om du har konfat så du har adresskonfliker så borde ingenting fungera eller så kommer man åt den "närmaste" enheten, men har du haft flera enheter med samma ip tidigare så borde du redan märk det för det brukar ge problem direkt.

aah okok, så hur vet jag om bryggningen egentligen fungerar? kommer in på dlinken nu, skulle va 192.168.0.1 istället

Av jocke95jk

Tjenare, chattade med telia tidigare idag och frågade om de inte kunde brygga min thomson, självklart kunde de göra de och skrev att de skulle ta ca en timme och att jag skulle använda port 4. nu flera timmar senare så funkar fortfarande thomson som router även fast jag kopplat allt rätt och allt går via en dlink dir-655. Är inte helt inne på detta men funkar bryggningen som den skulle så ska jag väl komma in på dlinken när jag skriver in 192.168.1.1 ?

tacksam för svar

Av jocke95jk

tror inte någon ger 50 spänn för dota 2. kan ge bort mina 15 om någon mot förmodan inte har fått de. företaget bakom dota verkar ju ganska duktiga på att ge ut invites till folk så tror redan att de flesta har de

Av jocke95jk
Skrivet av henkemaister:

Hej, söker efter en dota 2 key, om någon har en över så skicka gärna i PM!

Skriv din mail till mig så får du en

Av jocke95jk
Skrivet av chucknorris:

Det är enligt mig inte ett alternativ. Jag vill ha skrivbordet utvidgat. Det ska fungera och har gjort det förr med andra datorer.

Detta är det ända som hjälper för mig och jag kan säga att jag har prövat ALLT. Men det blir inte så jobbigt när man trycker win-knapp + p .

Vet ingen annan lösning tyvär.

Av jocke95jk
Skrivet av Tasorrog:

Aha ok, tack så mycket.
Då är det alltså
http://www.ebay.com/itm/New-CROSSOVER-27Q-LED-P-27-HD-2560X14...
som jag ska ha.

Sen vet du något om det jag frågade ang frakten?

Ska du ha Crossover 27P kan jag istället tipsa om http://www.ebay.com/itm/Pixel-Perfect-CROSSOVER-27Q-LED-P-27-DVI-QHD-Pivot-Model-Free-shipping-/330766744151?pt=Computer_Monitors&hash=item4d033bfa57#ht_7454wt_1163
Då denna är Pixelperfect för ca 300 kr mer.

Av jocke95jk
Skrivet av anon30129:

Förbättra?
hmm jag har stängt av Intrångsavkänning,
det stör en del spel bland annat.
inte mycket mer än det,
inte haft några andra problem som jag har behövt titta på liksom.
Tänkte du på nåt specielt?

Exakt hur stänger jag av intrångsavkänning? i user filen? hur isåfall?

Mvh

Av jocke95jk
Skrivet av Rouge of Darkness:

vet inte hur stor skillnaden mellan dem är prestandamässigt men alla andra vilken SSd ska jag välja trådar rekomenderas Intels 320 SSD disk för att den är väldigt driftsäker.

dock är väll Corsairs SSD en nyare version med högre hastigheter

Skrivet av jocke95jk:

men det kanske är något som har fixat sig med nyare fireware? eller är intel stabilare även nu?

Ingen som vet om man märker någon skillnad på hastighet mellan dessa eller om det är mest på "pappret" som man ser skillnad?

Skrivet av blackeagle:

Den stora skillnaden ligger väl mer i max överföringshastighet än åtkomsttider, men jag kan ha fel.
Om det bara är högre max-överföring, så är det rätt ointressant vilken man tar av dem då det är åtkomsttiderna för småfiler man vill ha ner. Jämfört med en hårddisk så är ju bägge så väldigt mycket snabbare ändå.

Skrivet av Znille:

Om du inte äger någon ssd idag så skulle jag STARKT rekommendera intel 320 modellen pga dess driftsäkerhet. Du lär knappast märka några stora skillnader mellan intel och corsair

Skrivet av Johanness:

Intel är för mig ett givet val. Sen har jag inga direkta preferenser jag grundar det på, men jag känner bara för intel helt enkelt.

Skrivet av TimMy2003:

Har force 3. Aldrig haft ett problem. Installerade senaste firmwire på disken när jag köpte den och aldrig märkt av något problem alls.

Skrivet av Ulvenstein:

Jag instämmer och rekommenderar Intel. Corsairs maxhastigheter ser visserligen imponerande ut, men kan bara uppnås under bästa möjliga förhållanden. Accesstiden är inte heller särskilt imponerande för en modern SSD.

Sedan har Intel skydd mot dataförlust vid spänningsfall, det har inte Corsair annat än på sina svindyra enterprise-modeller. Intel är dessutom kända för att helt sakna toppar i accesstid, även om dessa inte är något stort problem med Sandforce-kontrollers heller.

tackar så mycket för svar! Blir att skicka iväg en beställning på 320 då.

Av jocke95jk
Skrivet av Rouge of Darkness:

vet inte hur stor skillnaden mellan dem är prestandamässigt men alla andra vilken SSd ska jag välja trådar rekomenderas Intels 320 SSD disk för att den är väldigt driftsäker.

dock är väll Corsairs SSD en nyare version med högre hastigheter

men det kanske är något som har fixat sig med nyare fireware? eller är intel stabilare även nu?

Ingen som vet om man märker någon skillnad på hastighet mellan dessa eller om det är mest på "pappret" som man ser skillnad?

Av jocke95jk

Kommer jag att märka någon skillnad?

hej nu har jag bestämt mig för att de får bli en SSD men valet står mellan

http://cdon.se/hemelektronik/intel_320_serie_ssd_120gb_sata_i... och http://cdon.se/hemelektronik/corsair_force_3_series_f120_120g...

frågan är då vilken utav dessa är att föredra? har läst lite och vad jag har förstått så är de lite mer krångel med force 3 men den är snabbare än intel 320 . har sett testerna på dessa och force 3 ligger en ganska bra bit över intel 320 men märker man så stor skillnad?

Tacksam för svar

Av jocke95jk

Har kört lol en hel del men har länge velat lära mig hon istället då de är lite mer att tänka på svårare mao, men tycker grafiken är så grötig på nått vis trivs inte med det. så har sagt till mej själv att när det nya dota kommer ska jag lägga lol på hyllan då de är mycket behagligare grafik. Vill lära mig köra lite innan spelet släpps

Av jocke95jk
Skrivet av Linkan90:

Det de gjorde var att konstatera att den läckte. Alltså ingen felsökning. Men bra att allt är från samma företag, då kommer de ersätta med nya produkter!

kommer de företaget som tillverka kylaren att göra de? eller hur gick de till? när jag var på inet idag så sa de att jag kanske skulle bli tvungen att skicka hela datorn till de som tillverka kylaren isåfall. men är de som du säger om ja fatta rätt så får jag ringa inet nu och säga att dom inte skickar iväg den, för jag sa te dem att jag bara skulle ta ut kylaren på garantin för de andra skulle inte dom ordna med utan man fick höra av sej direkt till tillverkaren av kylaren men jag trodde att de vägra ersätta så jag struntade i de.

tacksam för snabbt svar

Av jocke95jk
Skrivet av Linkan90:

Word.

Ok, en ett år gammal vattenkylare brister...

Här är resultatet!

Poff sa det!

Nu hände samma för mej.. Att dom ens får sälja sån skit ! jag gick in i rummet och kände de lukta bränt, datorn gick på högvarv så jag ryckte ur sladden å då kände jag att det va alldeles blött på golvet. jag vet inte vad som som gått sönder än. vad gick sönder för dej och hur löste de sig med ersättning och sådant? som tur är har jag köpt allt ifrån samma återförsäljare. tacksam för svar.

Av jocke95jk
Skrivet av Proxann:

Hur kommer det sig att den ips skärmen är så billig? Verka grymt prisvärd!

ingen aning faktist men den ligger i samma prisklass som många andra IPS skärmar gör nu. De har gått ner väldigt i pris de sista samt att de finns mycket mer och välja på än va de gjorde för ett tag sen vilket kanske gör att de blir biligare. men om du t.ex går in på inet och kollar IPS skärmar så finns det ganska många som ligger runt 2000Kr förutom H-IPS

Prisvärd är den verkligen ! Nu vet jag inte hur motsvarande Dell skärmarna presterar men kan tänka mej att de är ungefär samma en annan grej jag tyckte om var att denna skärmen hade "Zero pixel" garanti så ifall de skulle va en pixel död så går de på garantin vilket de inte gör på många andra skärmar då de måste vara minst 3 döda för att man ska få en ny på garantin.

Av jocke95jk

Köpte denna i våras nån gång http://www.inet.se/artikel/2203981/lg-23-tft-ips231p-bn-ips-p... efter tidigare suttit på en gammal 22" TN panel.

Kan inte bli mer nöjd, skillnaden på färgerna är som natt och dag, Tvekade mycke innan jag köpte denna om de skulle va sån skillnad som folk sa samt om de va värt de kronorna extra (Kostade 2500 då ). Nästa skärm blir utan tvekan IPS igen !