Inlägg

Inlägg som Algoroth har skrivit i forumet
Av Algoroth

Welcome to the forum Luke and Nvidia! Nice to see you here!

Av Algoroth

www.mangeonline.se

Jag har skapat min egen hemsida som fungerar som ett portfolio över saker jag har gjort. Hemsidan skapades för arbetsgivare att se vad jag har gjort för något. Hemsidan är under fortsatt utveckling, så det som syns på hemsidan nu är "version 1".

Hemsidan är skriven i ASP.NET med C# som programmeringsspråk.

Hemsidan är hostad på cityNetwork.se

Av Algoroth

Vill också ha ett SweC prefix! Heter Pasaneda i Minecraft!

Av Algoroth

Namn: Pasaneda

Av Algoroth

Hepp, då blir det inget nästa Xbox för mig då.

Kommer att köra PS4.

Av Algoroth

Haha! Gick först på det här. Grymt April skämt!

Av Algoroth

Riktigt snyggt!

Av Algoroth

Intressant. Kul för AMD också om de här specifikationerna stämmer. Har själv avslutat en kurs inom XNA och pillat lite med Kinect, så ska se hur det blir med det.

Av Algoroth

Trevlig tråd!
Är själv en 85:a

Av Algoroth

Jag tycker tentorna fungerade bra. De var ganska bökiga, men om man pluggar på rätt saker så bör man klara av de galant. Om man ska göra tentorna på distans så får man besked från kurs- och sektionslärare hur man ska göra. Mycket praktiskt och smart system.

Av Algoroth

Jag läste Introduktion till Java programmering på Blekinge Tekniska Högskola, en helt och hållet distanskurs. Kursen hade väldigt bra inlärningskurva med grundläggande kunskaper inom java och de lärde ut mer och mer inför tentan på ett bra sätt så att det gick att hänga med. Var även en hel del inlämningsuppgifter också, vissa var svåra, andra var lätta, men skolan hade väldigt bra kontakt med elever och lärare så det var inga problem med kontakt med lärare.

Av Algoroth

Kommer säkert bli intressant. Jag som utbildad mjukvaruutvecklare kommer följa detta med stort intresse!