Inlägg

Inlägg som Mordrana har skrivit i forumet
Av Mordrana
Skrivet av UndaC:

Hallå. Regeringen här! 😅

Mörkt tema finns sedan strax innan årsskiftet på vår todo. Dock är listan lång så det är lite för tidigt att gå ut och ens ge en indikation om när.

Men så kan man väl sammanfatta det: frågan är när, inte om.

Okej då tackar jag för infon och väntar snällt på att det dyker upp

Mvh
J

Av Mordrana
Skrivet av pine-orange:

I väntan på ett bättre svar från forumledningen. Det finns en användare som har gjort ett mörkt tema

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1515628-sweclockers-da...

Tack! Jo hoppas få någon form av respons av regeringen här

Av Mordrana

Mörkt läge

Jag undrar om det finns någonstans jag än inte hittat på sidan Dark mode/Mörkt läge?
Eller om ni skulle kunna implementera det?

Mvh
J

Av Mordrana

Jag skulle jättegärna köpa & köra en elbil, bor på en liten ö som passar perfekt (max 100km vart man än ska). Då är frågan, kan jag köpa en begagnad elbil för 50 000kr, (5000€) som inte batteriet / cyklarna är slut på? Nope. Nästa steg är runt 200 000kr och då är det frågan om en helt ny, vilket är super idiotiskt, och då får man minsta fulaste minst utrustade kartonglåda på hjul ihopskruvat av folk som definitivt inte får bra lön, eftersom robotarna förmodligen är extremt dyra att köpa in, vilket resulterar i att kvalitén är skräp och bilen hamnar på soptippen efter 10 år max, och en bensindriven motsvarande för samma summa kör man 20-30 år med, och man måste inte serva den förutom det absolut nödvändigaste under dessa åren, och det blir förmodligen billigare i den längden än ett nytt batteri till den nya billiga elbilen. Nu tappade jag tråden lite så slutar där Kluven är väl ordet.

Av Mordrana

Blue Nun 24K Gold Edition..

Av Mordrana

@Whaea: Den råddar mellan 70-85 grader, lugnade ner sig till 65-70 då jag satt cap på 200fps men känns som en c64 i lagg och skit jämförelsevis då jag startar rage 2, går som en dröm och sitter på 60 grader.. :&

Av Mordrana

Hijackar tråden lite och undrar om 85grader i csgo är normalt med wraith prism samt ett högt luftflödes chassi? lite kluven.. SB är 65g i bioset :/

Av Mordrana

Moccamaster deluxe, och med det menar jag allt förutom kalkvarning, har du inte koll på det ska du inte dricka massiva mängder kaffe, grafitgrå. Underbart gott kaffe och snabbt går det!

Av Mordrana

@Lodisen: "inbilla dig en man som står med en bunt sedlar och skyfflar bort en efter en"

Finns nog nät här att hämta jo men för mig duger det jag har nu, IP connect är ostabilt jämförelsevis också så.

Av Mordrana
Av Mordrana
Skrivet av IKEA Billy Bokhylla:

@Mordrana: Så du har haft dålig erfarenhet av: MSI, Gigabyte, PNY, EVGA, Galax, Powercolor, Palit, XFX, Zotac, Inno3D, Gainward, Sapphire och Asrock?

msi, gigabyte, evga, powercolor, gainward, sappfire endast tyvärr, men det är tillräckligt många för min del att inte våga satsa på andra märken än det som alltid har lirat för mig.

Av Mordrana
Skrivet av IKEA Billy Bokhylla:

Meh.. Att fanboyism fortfarande existerar gör mig smått irriterad.

Fanboyism handlar det nog inte om, mera av erfarenhet har asus alltid varit stabila
bra kylda samt rediga överlag, haft bara dåliga erfarenheter av alla andra märken under 20 års tiden
man har hållit på, nämner inte namn men.

Av Mordrana

Endast Asus för mig tack!

Av Mordrana

csgo hit detection broken är allt man lärde sig den var nog bättre i 1.6

Av Mordrana

Nätaggregats vikt: 3.554 kg, musvikt utan förpacking Vikt (g): 94, så runt 150g kanske, 4,3kg vägde totalen, låda och packning runt 300gram då. Kan man inte kolla vikten den tiden då det skickades från proshop samt då paketet kom tillbaka och räkna ut om det är proshop som glömt skicka mus eller arbetaren i fråga som packa upp som gjorde en "inventariemiss" med att ta hem kanske?

Av Mordrana
Av Mordrana

Jag var en timme försen med att läsa nyheten att de skulle byta store, nu vet jag inte vad jag ska ta mig till då jag taggat detta spel i ett halvår, dock blir det ingen epic launcher för mig. Finns kanske andra alternativ.

Av Mordrana

@_F1GHT3R_:

Vad gör du med 32gb ram minne? kör du tunga 3d printer program samtidigt som 140 chrome flikar och aldrig stänger av datorn eller vad
menar du med att 16gb inte skulle räcka för en normal gamer? väntar ivrigt på svar.

Av Mordrana

Skippa ljudkort, gör ingen skillnad och är slöseri på pengar. 16gb minne är fine men vänta på Ice Lake som kommer snart, slösa inte pengar på gammla sopor.

edit:

ska du ha en dyr dator så måste du satsa pengar på nätaggregatet, så skippa allt blinkade rgb skit och köp ett seasonic nätagg på 850w platinum minst.

edit igen:

m2 ssd, inte någe 2,5" skräp med disco belysning, rekommenderar m.2 samsung 970 pro 512-1tb ssd.

Av Mordrana

3r+k med klk.