Inlägg

Inlägg som Rodaa har skrivit i forumet
Av Rodaa
Skrivet av Nioreh83:

Har de några som helst belägg för detta? De kan väl inte bara förbjuda företag pga att de kommer från ett specifikt land???

Varför kan de inte förbjuda specifika företag från specifika länder? Om vi nu bara går på att det inte finns några belägg för detta så skulle jag ändå vara för ett förbud av Huawei.

Av Rodaa
Skrivet av henkiii:

Din släkting skulle kunna köpa en bostad för pengarna, som sedan går i arv till din bror.

Det finns även "fasträntekonton" där pengarna är låsta under given tid (5-10år) till en fast ränta, men jag är lite osäker på vad som händer om kontoägaren dör.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av crew seven:

Detta skulle vara nånting om man kunde låsa dom en viss tid måste kolla det

När jag extraknäckte på bank så är jag rätt säker på att man kunde ta ut från fasträntekonton mot en avgift.

Av Rodaa

Tangentbord fungerar inte, bakgrundsbelysning är dock på

Hej!

Spelade rocket league med brorsan under gårdagskvällen och kopplade då in xbox-kontrollen och lirade utan problem. Använde då inte tangentbordet förrän nu idag då det vägrar fungera. Bakgrundsbelysningen är på men ingen knapptryckning registreras. Musen, xbox-kontrollen och USB-hörlurarna fungerar utan problem på samma dator (och i alla USB-utgångar). Tangentbordet fungerar dock på min laptop.

Jag har försökt avinstallera tangentbordet i Enhetshanteraren, men det verkar fortfarande inte lösa problemet.

Är det någon som råkat ut för liknande problem och har en lösning? Tack på förhand!

Av Rodaa

Oh, right. Tänkte inte på det. 350kr med frakt. Alt. billigare om man bara önskar sig CD-keyn.

Skrivet av Ruzikx:

Så du menar att någon ska betala 40kr mindre än vad det kostar nytt? tror inte det.

Dagens mest onödiga kommentar, gillar du inte är det ingen som tvingar dig.

Av Rodaa

Witcher 3

Hej!

Vann ett exemplar av The Witcher 3, men har redan en. Önskar nu sälja den alternativt byta mot Metal Gear Solid 5 (eller en steamkod till Fallout 4... men det händer nog inte).

Det här är den utgåvan jag vann: http://www.webhallen.com/se-sv/spel/pc/170004-the_witcher_3-w...

Betala med Swish alt. till mitt konto på Swedbank. Betalaren står för all eventuell frakt. Kan även PMa CD-keyn om ni är spelsugna och skicka fodralet efteråt.

Läs hela annonsen här

Av Rodaa
Skrivet av Rajat:

Priset för grafikkortet var det samma innan denna kampanj, hur förklarar du det då?

Skrivet av Rajat:

För grafikkortet är det inbakat från dag 1, men det gäller inte spelen från UbiSoft eftersom dealen mellan NVIDIA och UbiSoft inte varit klar förrän nu och grafikkorten har ändå samma pris

Det går inte riktigt ihop med ditt tidigare påstående. Men vi kan alla ändra oss, I guess.

Av Rodaa
Skrivet av Rajat:

Så ingen kommer någonsin mer köpa något för att de väntar på något som kanske inte kommer, det är ju en bra logik. Folk får bita i det sura äpplet ibland, så är det bara.

Eller, så känns det som att trogna Nvidia-supporters får bita i det sura äpplet för att de köper korten förtidigt? Men tydligen så konsumerar enbart konsumenter utan egna åsikter, erfarenheter osv. - det är ju en bra logik.

Skrivet av Rajat:

Priset för grafikkortet var det samma innan denna kampanj, hur förklarar du det då?

Vad händer om jag säger att priset på ett grafikkort troligtvis redan har kostnaden för PR inbakat? Du vet, tanken var nog troligtvis från början att marknadsföra produkten.

Av Rodaa

SE HIT NETONNET-KUNDER!

Ringde in till netonnet gällande om jag kunde få ett spel när jag köpte MSI 970 den 26e. Den trevliga supporten sa att jag skulle prova fylla i ett formulär till höger (när man är inne på produkten) för att se om den skickar en kod. Det gick utan problem och en kod ska skickas inom 10 dagar.

Av Rodaa

Köpte MSI 970 förra söndagen och skitroligt om detta inte appliceras på oss som redan köp. Om det inte gör det, så lär sig konsumenterna att vänta med grafikkortsköp för att ta del av dessa (eventuella) erbjudanden, alltså raka motsatsen till vad Nvidia vill uppnå. Vi får vänta och se om vi får något spel!

Av Rodaa
Skrivet av fantomsmurfen:

Det är väl lika bra att uppdatera BIOS innan du byter grafikkort. Tydligen har man även fixat prestandaproblem med grafikkort i senaste uppdateringen.

http://www.msi.com/support/mb/P67AC45_B3.html#down-bios

Fick kortet idag och det fungerar utan problem! Alla spel flyter på som smör, otroligt skönt. Nästa inköp blir en 144hz-skärm. Får se när jag tar tag i BIOS-uppdateringen, är inte så sugen på det risktagandet i nuläget.

Av Rodaa
Skrivet av fantomsmurfen:

Jag har själv en 2500K och gick från 560 Ti till 970. Och jisses vilken skillnad det blev. Nu kan jag maxa alla mina spel om jag vill. Det som kan behövas är en uppdatering av moderkortets BIOS för att nya grafikkort ska fungera. Att köra i 3.3GHZ är nog inga problem och kommer inte att flaska i många spel. Jag kör i 4.5GHz och ändå flaskar det en del i BF4 och CSGO men fps är ändå så hög att det inte gör så mycket.

Då är det att bege sig till MSIs hemsida och ladda ned BIOS. Ska jag prova med det nya grafikkortet utan att updatera BIOS först?

Skrivet av llrobbanll:

http://www.sweclockers.com/forum/2-kylning-och-overklockning-...
3.5 - 3.8 bör du nästan kunna nå utan att ändra spänningen,

Var tvungen att ändra spänningen vid 3.6-3.8 (minnet sviker då jag det gjordes under 2012). Har för övrigt 4.0 på den, och hade 4.2 förut.

Av Rodaa

Uppgradera grafikkort

Tjenare!

Tänkte att jag skulle uppgradera min rigg med ett nytt grafikkort. Har för närvarande:
MOBO: MSI P67A-C45 REV B3
Grafikkort: Gigabyte 560ti SOC
Processor: i5 2500k OC till 4,4Ghz
Internminne: 8gb ram OC till 1600
650 nätagg (eller var det 750?)

Tanken var då att införskaffa MSI 970 gaming, tror ni att mitt mobo tar det utan problem? Eller kommer jag behöva byta ut det för att få in kortet? Tack på förhand!

Av Rodaa

Herrejösses vad det finns självproklamerade allvetare i den här tråden. Som någon tidigare sa - om det är sant vinner vi på det och om det är en bluff ändras inget. Är inte det en mer hälsosam mantra än att spy galla över allt ni (eller dem ni ser upp till) anser vara omöjligt?

Av Rodaa

Min 2500k får tjäna mig i två år till innan det blir byte! Sikter då på Skylake och DDR4-minne.

Av Rodaa

Ingen aning vart dina förväntningar kommer ifrån, men regeringen kommer troligtvis inte att gräva ned någon fiberkabel åt dig. Kontakta ett ISP-företag om du nu vill ha det!

Av Rodaa

Glöm inte vattenkylning, har hört att luft inte riktigt räcker till när man överklockar mikrovågsugnar.

Av Rodaa
Skrivet av segen:

Alla som väntar på Broadwell upp med en hand!

Skulle aldrig falla mig in att köpa en omlanserad processor innan en ny generation! Skulle kännas surt att köpa en processor som inte klarar av DDR4 några månader innan det blir tillgängligt för de flesta konsumenterna.

Av Rodaa

Jag är absolut ingen expert, men om man vill ha ut det mesta av ett grafikkort krävs det väl att CPUn skall kunna tillhandahålla med all data (dvs är snabb nog). Ram kommer inte nämnvärt "maximera" ditt grafikkort, dock så ger det bättre prestanda i spel som kräver mycket internminne (såsom BF4, eller photoshop). Eller om du för närvarande har 500mb ram, då lovar jag dig rätt mycket bättre flyt i det mesta du gör på datorn. Därutöver ger moderkortet inga prestandaskjutsar, men man måste byta ut den om man köper en CPU med ett annat sockel.

EDIT: En normal hårddisk brukar fungera finfint i alldagliga sammanhang, så om du inte vill behöver du inte byta till en SSD och/eller en ny hårddisk.

EDIT 2: Glömde även påpeka att mycket ram även gör livet lättare för oss som tabbar mellan applikationer, såsom att ta ned ett spel (minimera) för att surfa på internet.

Av Rodaa

Även jag har ett aktivt konto om det är någon som behöver!

Av Rodaa

Riktigt snyggt! Önskar att man hade en sån.