Inlägg

Inlägg som anon160366 har skrivit i forumet
Av anon160366

lol, inte april än men alltid roligt med skämt

Av anon160366

meh, inte oväntad, häller detta än o betala skatt per skalle. jag har ingen nytta av public service, pengarna man betalar in hamnar i fickan på redan högavlönade offentliga personer. p3 guld galan bekostas av dessa pengar. men men parasiterna måste leva på nåt sätt med (kassett skatten, statlig stöd till "kultur" mfl räcker tydligen inte) och Eva Hamilton skulle inte klara av och bekosta sitt privatliv som måste betalas av redan beskattade medel. hurray hurray to democracy (my A S S)

jag ska ta och flytta in i förorten där R&T inte vågar besöka och sluta betala skiten helt.

Av anon160366

god jul från Göteborg, till er alla i det avlånga riket

Av anon160366

har varit med om samma situation, beror inte på cdon, utan posten. den skickas som vanlig brev, och när brevbäraren kommer fram och kan inte sticka in den genom dörren eller lägga den i brevlådan åker man in med den, och försöker 2 ggr till. lyckas dem inte överlämna den ppl, så lämnas den till en postombud och pappers avi skickas ut stället. så jag rekommenderar att du ringer din lokala postkontor, de som delar ut din post.

Edit: ena gången tog det 12 dagar innan pappers avi dök upp. nästa tillfälle var jag hemma när bäraren försökte sticka in nåt i dörren, efter lite småprat kom det fram att han försökt överlämna den 2 ggr tidigare.

Av anon160366

grattis inet

Av anon160366

retar mig ordentligt på det att varje gång man betalar med sms, får man en rulle som talar om mywallet. ringde tele2 och påpekade att jag inte uppskattar spam i telefonen, sen dess har dem slutat skicka ut det skitet. jag vill inte ha mywallet och undviker det så långt det bara går. helt onödig enligt mig, enda syftet är direkt reklam och mer övervakning.

Av anon160366

trots strul vid leverans vid ett par tillfällen, så fick cdon min röst.
bra priser, året runt erbjudande för SWEC medlemmar, 5% må inte vara mycket, men jag uppskattar det.
+ allt annat de erbjuder, 15% vid månadens slut, 50 kr rabatt checkar, inte på tal om fri frakt för studenter

webhallen och butiken på Ekelundsgatan i Göteborg är guld, världens trevligaste personal och bästa service, dock senaste tidens exklusiva spel eventkväller som bara varit till för Stockholm har inte gått obemärkt förbi >.<

Av anon160366

provade W8 i 3 dagar, och blev inte särskilt imponerad, inte för min stationär ifa.
W7 funkar toppen och har allt jag behöver, tänker inte uppgradera, väntar tills W8 mognat lite till.
MEN, har uppgraderat ultrabooken och där är det ren prestanda vinst.

Av anon160366

me like AMD

Av anon160366

tar man en http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=762363 alltså motsvarande komponenter inkl moderkort o allt, utan skärm (6-7000kr högt räknat) och montera den på baksidan av en lg-ips panel för 3 papp och stoppar in allting i en vit plast skal och sätter en halv ruttet äpple på, och säljer den för 20 papp.

man får kvalité, sessorn är inte tillverkad av intel, inte heller grafikkortet av nvidia. utan dessa är tillverkade av kvalité. detta gäller minnerna, hdd från Sadgate, sdd och allt annat som ingen vanliga dödliga människor kan någonsin få tag på i butik.

pingviner kan flyga, och uppe i norrlands snön lever white walkers.

Av anon160366

LOL, made my day. 9 papp för 2kvm tomat burkar?

Av anon160366

tillslaget gäller tankafettast, och orsaken till tillslaget är spridningen av filmen johan falk.

Av anon160366

AP down, outland överfull, kommer fan inte in........................

sökes: MoP SweC guild, 20år +

Av anon160366

vet inte om det är samma typ av skärm, men jag köpte denna http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-1... och kan bara säga att skärmen är det värsta som finns, man kan sitta och räkna pixel för pixel trots det lovade höga upplösningen 1600x900, inte på tal att den knappt lyser. den är väldigt mörkt, påminner om första generationens TN paneler, mörk, trist och suddig.

Av anon160366
Skrivet av Alto:

Det är 1.5v minnen som jag har (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=772726) , ska jag öka volten ändå ? ordinarie är ju 1.5?
låter lurigt i mina öron men kanske är lätt värt att testa om det inte kan skada minnena.

allt har ju pekat på minnena men jag typ fick för mig att det var kretsen på moderkortet som har hand om minnena som spökar (eftersom det inte funkade med andra minnen)

om det nu visar sig vara spänningen till minnena, fy fan va konstigt, har kört i över ett år med samma inställningar och nu kommer problemen?? skumt

testa och se
du är inte ensam om detta problem, det är rätt vanligt. minnerna är gjorda och köras på 1,5v, men ibland räcker det inte till. 1,58v brukar hjälpa många, annars klarar minnerna 1,65v utan problem, se min signatur, kört mina på 1,65v i 1,5år utan problem.

Av anon160366

klar är det minnerna som spökar, men inte pga att det är nåt fel på dem, utan dem får för lite ström
testa och höja till 1.58v, hjälper inte detta vid belastning höj till ordinarie 1,65v, BSOD bör inte komma upp igen, det kan jag lova till 99,99%

gjorde en clip hur man ändrar i asus uefa, bara jag hittar länken

Edit: häe e länken http://www.youtube.com/watch?v=vHUUlkQQTaM

du behöver inte ändra nåt för sessorn, men sätt till XMP läge

Av anon160366

NZXT Phantom, massiv chassi med plats för allt man kan tänka sig. jag bara älskar den och diggar formen, ser så cool ut

Av anon160366

var och hämtade 20st från butikerna runt om GBG ska hämta ett gäng till efter jobbet imån

Av anon160366

via nätet ja, men du kan boka och hämta den i butik

Av anon160366

någon som testat skärmen och kan rekommendera den? sitter på en LG LED 32" full HD, som huvud skärm, och har 3st smö skärmar på 23" för spel o sånt. jag vill byta ut alla skärmar och använda bara 2st. Hade tänkt just på denna skärm, alt 2560x1440 från ebay. achiva serien.

då jag uppgraderar skärmar och hårdvara vartannat år (väntar på Haswell), så vill jag komma undan billigt denna gång, annars hade jag köpt dells nya U2713. när haswell är här, så lär det finnas bättre och billigare alternativ än U2713.