Inlägg

Inlägg som Net_Assassin har skrivit i forumet
Av Net_Assassin

riktigt coolt bygge,10 poäng på den

Av Net_Assassin

har faktiskt vart inne på att göra en bra guide på hur man lackar ett chassi, både proffisionelt och lite enklare me (gud bevare) sprayburk.
ska nog fixa det i vinter när man har lite mindre att göra.

Av Net_Assassin

ser bra ut som vanligt.. men personligen så tycker jag att det börjar bli lite mkt gravyr och plast nu, kanske borde försöka komma på nått annat coolt. nu kommer jag väll säkert få en massa arga kommentarer från fjortisar som tycker du är "gud". visst.. du gör fan coola grejjer men det är ju typ som att bara äta på mcdonalds hela tiden, det finns lite olika grejjer å välja på så lite variation finns men det blir fan tjatigt i långa längden ändå.
jag vet själv hur det är med sånt, jag jobbar som lackerare och det är fan jobbigt å bryta trender.. förnya, kunna skapa nått som inte riktigt har funnits innan, våga ta steg som ingen annan har tagit innan. man kanske gör bort sig i början men efter ett tag har man en ny stil som kommer att slå hårdare än det man har gjort innan. mkt tjat vart det. men du vet vad jag snackar om.. vi är båda vuxna människor och kan ta ris och ros.
kanske skulle göra ett grymmt lack/gravyr samarbete i framtiden??

Av Net_Assassin

jag har över 5 års erfarenhet i lackerings branchen å jag kan ju rekomendera en spruta med överliggande kopp. ger bättre resultat.
satsa på en med runt 1,2 till 1,4mm munstycke, det lämpar sig bäst till det du ska ha den till. tror det finns billiga på jula

Av Net_Assassin

ca 150000:- på ca 5 år, har tom kvar alla kvitton på alla dataprylar jag köpt.
har dock sålt av hur mkt som helst, sitter bara med en bruksdator som funkar utmärkt till det mesta. numera har man sambo och bostad så pengar går till allt som hör där till. man inser när man blir äldre att man va fan dum som la så mkt på datorer.

Av Net_Assassin

verkar bli ett riktigt kul bygge d där

Av Net_Assassin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av exeln
Man får ont i huvudet av att läsa vad du skriver. Skippa alla dessa förkortningar!

hänger man inte me på ca 7 förkortningar så e jag riktigt förvånad över att du över huvudtaget pallar å sitta ute på nätet.. så d så

Av Net_Assassin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av GoTaLL
Kritik i all ära .. men det du säger är som att gämnföra en kille som bygger bil ,, 4 hjul och en motor ... eller folk som målar tavlor .. färg, duk, och ram ,,"motiven spelar ingen roll, det är ju en tavla" ..... jag kan dock inte sen en likhet mellan de chassin jag gjort ... sen att det blivit en del gravyr, visst det kan jag hålla med om, men det är ju just det att "jag" tycker det är snyggt .. .. "alla gillar inte chocklad, och de som inte gör det köper det oftast inte" ...

men å andra sidan alla kan inte gilla det

så sant.
men d e ju egentligen graveringen och läskiga/tema moddar som du har blivit känd för så just därför använder du det mycket så överraska folket å skit i sånt, (främst gravering) på din nästa modd.
jag tror att d e då man blir som störst att man kan gå från en inriktning till en helt annan.
men jag sa aldrig att jag inte gillade dina graveringar, tvärtom.
men det är ju så att om du fortsätter å gravera mkt på alla dina moddar så kommer d gå inflation i dina graveringar så då kommer inte folk reagera lika positivt längre när du kommer me en ny modd efter ett tag, d kommer bara bli så att folk kommenterar med ordet "fint".

hur gammel e du förresten? jag har alltid undrat d.. (ja e 25)

Av Net_Assassin

inte för att kritisera men dom moddar jag har sett att du gjort ser ju typ likadan ut allihop.. visst gör du fina jobb men alla låder e ju fan så ner klottrade me graveringar.
d finns nog jätte många som gillar sånt men jag personligen tycker att man får bryta från sina vanliga metoder ibland för att få lite omväxling.
visst fan e du duktig på gravering men du kör samma sak hela tiden... d kommer bli tjatigt i längden..
omväxling förnöjer!!
men men, jag tycker ändå du gör fina moddar så keep up the good work.

kommer säkert få en jävla massa skit från massa fjortisar som e kära i gotall, men ni behöver inte yttra er för detta e enbart ämnat gotall!!

Av Net_Assassin

jag köpte en SPAL 382mm, 1760m3h elfläkt som jag fick hem idag den blåser utav bare fan, har den iofs till kylet på min rallybil

Av Net_Assassin

nice bygge... fast jag e inte så förtjust i cs

Av Net_Assassin

najs behringer mixer... har en likadan fast en vmx 300

Av Net_Assassin

på mitt jobb har jag en wagner colora spraymixer... den kosta 16000:- och sen har jag en sata rp digital 1,2 å den kosta 6000:-. å andra sidan så e jag ju billackerare så jag kräver ju ganska mkt av mina sprutor. men en från biltema eller likande funkar aldelles utmärkt för lite hemma fix. ska du ha riktigt fin kvalité ska du satsa på sata eller devilbiss.

Av Net_Assassin

ser riktigt fint ut.. jag har gjort många liknande byggen, mkt spackling å slipning sen för att få d riktigt slätt å fint.

Av Net_Assassin

släng på fetare kylning på processorn... då slipper du nog ställa upp shutdown tempen i bios å eventuellt riskera att nått går åt skogen.

Av Net_Assassin

njaa.. när galvet e gammalt så kan d börja rosta men d tar en j*vla massa år.
jag vet av egen erfarenhet.

Av Net_Assassin

dom verkar vara riktigt fina dom där blocken... d e nog dom snyggaste blocken som finns enligt min mening. fast jag har ju då beställ ett tdx silver version från dangerden, tror d kan prestera riktigt fint.

Av Net_Assassin

jag borra upp hålen i min bix... blev skitbra tyckte jag. koppla in den å fyllde på vatten, d bara pissa ut ur radiatorn. sluta me att jag fick köpa ett nytt så mitt råd e å vara riktigt försiktig när du gör detta.

Av Net_Assassin
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SvalaSnubben
Ska hon ta det som en komplimang?

självklart

Av Net_Assassin

fyfan.. din mamma va ju ett riktigt gelehallon