Inlägg

Inlägg som 3r0c har skrivit i forumet
Av 3r0c

hmm... men ta och seriekoppla 2 st 300W nätagg... de borde ge ganska hyffsad ström.. eller?

Av 3r0c

jag kan då köra min twinmos wb i 440 mhz och 11-3-3-2 och det funkar primestabilt i 2480 mhz med luftkylning--- ... har aldrig bränt in... men ett tips är att kräma på max vdimm om man ska klocka,,,..camel du måste höja vdimm till max... speciellt på geil och corsair minnena de behöver volt.. då ska du klara 250 fsb med dina minnen som är pc3500 minnen--

Av 3r0c

aaa... det gick bra...

Av 3r0c
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Capture
Tss....det är det inte iaf..
Kan säga att strömmen verkar försvinna och hela musen slocknar sen "tänds" den igen.
Kan det vara nått med usb-kabeln för detta problem uppståd då jag hade varit på lan och rullat ihop sladden kanske lite väl hårt

vet du hur jag gjorde när jag fick det problemet... stack till affären där jag köpte den och bytte mig en ny... :)..

Av 3r0c

TT's kylare är inte speciellt mycket att hänga i julgranen... de kyler inte allt för bra och de lever i regel om väldigt mycket.. tex smartfan.. på lägsta blåser den typ ingenting och lever om ca 25 db... och vid max blåser den väl rätt okej men då lever dne om 48db!..

Zalman 7000-CU är det bästa valet... lever om lite och kyler väldigt bra... nästan i klass med thermalrights kylare.. det finns 2 lägen på kylaren som bestämmer vilket varv du ska ha... silent: 20 db och normal: 25db... vilket inte är mycket..

Av 3r0c

tjenare guztav... har du testat att köra pal G och pal B?? det brukar vara det.. jag hade samma sak där i ett tag tills jag hittade rätt format.. men annars kan det vara kabeln... men det är bara att komma och låna min kabel..

Av 3r0c

danke

Av 3r0c

min 2500+ går primestabilt i 2480 mhz med luftkylning och 3dmark 01 stabilt i 2530 mhz med samma luftkylning..

Av 3r0c
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HappySatan
En fråga till sedan, vad rekomenderas för processor nu när jag ska uppgradera? Jag sitter på en Athlon XP 1800+, och jag vill att uppgraderingen ska kännas ordentligt, men samtidigt så vill jag att köpet ska vara prisvärt.

Är det en 2800+ och överklockning som gäller, eller ska jag slösa lite extra på en 3200?

hmm... ett Stort tips är att köpa en 2500+ . mycket prisvärdare än en 2800+ eller 3200+ pga att en 2500+ är en nedklockad 3200+... de går i stort sett alltid köra i 3200+ hastighet alltså 2,2 ghz med orginalvolt.. och vips har du pengar att lägga på ny hårddisk eller ramminnen...

om du ska köpa nya minnen om jag inte har fattat allt fel så är ett tips att köpa kanske twinmos winbond eller så ADATA pc3200 BH-5 chip... de är VÄLDIGT prisvärda minnen och de klockar ruskigt bra.. och twinmos wb kostar 580:- per 256mb sticka. ADATA 256 mb 700:- det är ungefärliga priser tagit ur mitt huvud... men de misstämmer inte så mycket tror jag..

Av 3r0c

men du mitz... ta och plocka upp tempsensorn som borde ligga i flänsen... kapa av de båda kablarna, skala av den och LÖD ihop dem utan motståndet... då ska den varva betydligt mer... men jag tror inte allting beror på fläkten.. ta och ta bort din kylpasta helt och lägg dit ny AS3 (Arctic Silver 3) då ska du få lägre temp.

Av 3r0c

har du slagit av cpu spread spectrum och det andra med spectrum i sig.. det ska stå på disable... samma sak med thermal throttling... det ska vara på disable om du vill klocka som bäst..

Av 3r0c

som nosham3 sa... ta lös din kylare och kolla om det över huvudtaget finns pasta under kylaren.. finns det bara ett hårt lager "guck", skit eller vad man ska kalla det... ta medecinsk bensin, aceton utan olja m.m. och torka bort det och köp en tub AS3 (Arctic Silver 3) på din närmaste datorbutik..

Lycka till och välkommen till sweclockers...

Av 3r0c

arne anka har en 3dmark 01 guide... det är bara att söka på swec-

Av 3r0c
Citat:

Ursprungligen inskrivet av EDDuL
leffe2k3: kör du vapo eller prommy?
21° på cpu:n :\
hmm

hmmm... han kanske har lådan i FÖNSTRET som han skrev... sen om man har 4c i burken kanske det inte år så konstigt... jag hade 8 c i burken och hade 20 c på processorn.. inte alls svårt att få..

Av 3r0c

arne du kanske skulle börja använda ditt ti 4200 för att ge gabbax en match...

Av 3r0c
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MiNt
De e ju guld! tack för svaret Mr_Oneman, de löste faktiskt biffen tittar på TV nu...*away* hehe

tack för hjälpen!

PS. jo, de va ett A/W kort DS.

vad la du in?? la du in båda?

Av 3r0c

Tvantenn in i AIW-kort

Jag har ett connect 3d 9800se AIW... men jag får inte min tv-antenn in att funka.. får ingen bild alls.. vet någon vad det är för fel?

Av 3r0c

hmm.. jag skulle nog gå på adata pga de är billiga och klockar väldigt bra...

Av 3r0c

jag gjorde det åt en kompis på hans cpufläkt... det funkade inte... den visade cpufan is not running fastän jag hade rpmkablen (gul) på moderkortet och strömmen på en fancontroller

Av 3r0c

hmmm kanske du bumpade!! finns en knapp som heter edit.. jaja annars testa SÖKA på www.google.com!