Inlägg

Inlägg som TPH.ErikssonM har skrivit i forumet
Av TPH.ErikssonM
Skrivet av elghinnarisa:

ADSL alla dagar i veckan!

mycket stabilare, snabbare, kostar mindre (befor ifs på vad 4G går på men tiippar på de) helt enkelt bättre på alla sätt (om de nu är billigare en de 4G du kollar på, annars är de bättre på alla sätt utom typ idk 50kr extra?)

mobilt internet är segt som fan, fungerar inte alltid, hög ping, tippar på att de är en limit på 4G näte också (dvs efter du använt vi säger kanske 10GB så blir de huuuuuur segt som helst för du får inte använda hur mycket som helst, men de kan vara annat nu. inte säker men så är de för mobilt 3G allafall)

finns helt enkelt inget som skulle få en att ta 4G över ADSL.

Surf-limiten varierar mellan olika abonemangsformer och svarstiden brukar ligga mellan 10-30ms. Priserna har också gått ned en hel del efter att Tele2 och Telenor har öppnat sina nät. Surfhastigheterna som visas på 4g-patrullen.se är mätta med en liten netbookdator som inte har några vassa specifikationer, och då ligger snittet mellan 30-40Mbit/ nedlänk. Så har man en snabbare dator kommer hastigheten troligen bli högre. Dessutom så är det ju klara fördelar att kuna ha sitt bredband helt mobilt.

Av TPH.ErikssonM
Skrivet av RainesX:

Blir nog att byta till denna från min HD2
Någon som har hittat några rykten om priser ännu? samt kanske release datum?
Älskar min HD2 men hade inte vart fel med en "riktig" android telefon nu.

Priset är inte satt än, men du kan förhandsboka den hos The Phone House