Inlägg

Inlägg som Argybarg har skrivit i forumet
Av Argybarg

Jag kör på Dt990 pro 250Ohm med O2/Odac och då går det klämma på bra med den dock över budget lite men kanske kan hitta en begagnad om nu folk ens säljer dem?

Av Argybarg

Ni kanske kan svara på varför touchknapparna inte fungerar ibland? behövs en omstart av mobilen för att dem ska hoppa igång igen.
Mate 9 Pro, morsan har samma problem ;/

Av Argybarg

Alla spel från Ubisoft

Av Argybarg

171 dagar 2 timmar 46 minuter 38 sekunder
RT-N66u

Av Argybarg
Skrivet av Elghinnarisa:

Så är det hos oss också.
Jämtkraft som grävde. IP only som hanterar, Telia som levererar.

Roliga är att när vi ska ändra något så ska vi tydligen höra av oss till IP only, även fast det står på alla papper och från jämtkrafts egna kontakt säger "använd Qmarket" vilket vi så klart gjorde och helt plötsligt hade vi två leverantörer samtidigt. Den du.

Jämtkraft på fakturan, med kontakt till dom eller Qmarket och på fakturan står det att tjästen är Telia. Men som sagt. Tydligen IP only vi ska prata med. Som vi aldrig fick info om.

Ip-only har köpt Jämtkrafts nät så kan ha med det och göra.

Av Argybarg

PostNord = PostMord

Av Argybarg
Skrivet av Jonathan1231:

Hej!

Jag har nyss införskaffat en cab med hardtop men har tyvärr stött på ett litet problem. Problemet är att när jag ska caba ner så finns det en liten spak som lyser tills taket är inne i bakluckan, denna lampa slocknar inte alls fast taket fälls ner och bakluckan stängs. Är det någon som vet vad problemet kan vara

Tack på förhand, Med vänliga hälsningar // Jonathan

Testa typ Garaget.org skulle jag säga om du vill hitta ett svar på din fråga. Kan finnas nån här inne som vet med chansen lär inte vara så stor dock.

Av Argybarg
Skrivet av Nivius:

Jag ska snart flyttar till hus där det finns comhem. Jag har idag comhem. hur ska jag göra för att få så lite downtime som möjligt på mitt internet?

Ring och prata med dem och ge dem ett datum då du flyttar in och säger upp ditt till slutet av månaden?

Av Argybarg

Mionix Naos 5000

Av Argybarg

Kul att 9.15 var ett enda crashfest och när man äntligen kune få spela 1 hel dag utan problem så startar man spelet i dag och en så kallad "minipatch" kommer och laddas ner. trycker play och bam insta crash testar utan mods samma skit. tar bort alla inställningar och testar igen samma sak.
kollar om det finns några nya drivrutiner och det visar sig att jag redan har alla nyaste. testar och startar om datorn. samma visa avinstallerar spelet och installerar det på nytt och samma gamla skit fortfarande. Så no more CW för min del och RIP premiumdagar antagligen tills nästa patch kommer.

Av Argybarg

2,1 - 2,0 bar vinter. 2,6 sommar

Av Argybarg

Jag kan inte ens spela...
för det första kan man inte justera volymen i windows så man ska bli döv när man startar det
för det andra går det inte logga in fast jag redan är det
och för det tredje kraschar det direkt när man på nått vis kommit förbi inloggningen och får "ladda" första racet

Av Argybarg
Skrivet av Bergvan:

Skulle inte en i5:a prestera väl i detta sammanhang? Jag skulle förmodligen valt ett nytt grafikkort då processor är mycket prisvärd!

Skickades från m.sweclockers.com

Klart den gör inget fel på den! Men som jag sa kanske det är skönare för TS och få en stabilare grund och framtidssäkra datorn mer. som jag sa i min post, Grafikkort är enkelt för vem som helst att byta medans en processor inte är helt självklart som för andra. Med tanke på att han spelar CS lär han knappast behöva något av dem. Men om det har ångrat sig och ska spela massor av spel så självklart är det bättre och ta ett 970 eller liknande istället. Sen vet man inte vilka program som används kanske det finns nytta med och få "4 kärnor" till?

Av Argybarg

@Mihailo Då skulle jag välja en I7 för att få en stabilare grund. om nu Inet skulle bygga den åt dig kan det vara skönt och slippa detta steg om man inte känner sig så hemma med datorer. på så vis kan du uppgradera ditt grafikkort om du känner för det själv då det är mycket enklare, bara nån enstaka skruv en kabel (kan vara 2) och ett litet plastklips som håller det på plats. Nvidia presenterar snart nya kort på marknaden som lär vara bättre än det som finns idag. Tror det är i morgon till och med!?

Av Argybarg

Jag har problem med microstuttering i detta spel så ini bomben

kan vara 100tals hack under ett race och det gör en galen när man kommer i 180 knyck och så laggar det till och hoppar rakt ut i skogen

Dator i sign har ca 135 - 144 fps hela tiden, Gsync aktiverat spelar ingen roll vilka inställningar jag använder mig av

dessutom blir det bara värre och värre ju längre man kör...

Nån mer som har detta problem eller vet nån vettig "fix" för det?

Av Argybarg

edit: kan rekomendera Astro serien har själv ett par A40 med mixamp men passar inte det med koppar sladd finns även A50 men kanske för dyrt?

Av Argybarg

Alla ägare till motorfordon är skyldiga enligt lag att ha en trafikförsäkring på fordonet från första dagen man äger det. Om giltig trafikförsäkring saknas tvingas ägaren betala trafikförsäkringsavgift till TFF för varje dag fordonet är oförsäkrat.

För närvarande är avgiften för oförsäkrad personbil i privat trafik 103,46 kr per oförsäkrad dag (april 2013). För andra fordonstyper är beloppen annorlunda.

Antar jag att det är den du betalar nu då din huvudförsäkring inte har gått igenom.

Av Argybarg

Vad kan tomten fixa för pris på denna enhet?

http://cdon.se/hemelektronik/samsung-850-evo-basic-ssd-1tb-mz...

Av Argybarg
Av Argybarg
Skrivet av thu3n:

Vet inte om det är rätt tråd, men ni får flytta den..
En spontan fråga precis som rubriken lyder, går det? Jag tänker eller är det högspänning så att man kan få en stöt?

Nej det är ingen fara