Inlägg

Inlägg som innoAX har skrivit i forumet
Av innoAX
Nytt bud: 550 kr Finns låda och tillbehör kvar? Kan du tänka dig att skicka mot fraktkostnad?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av innoAX

Vore inte tillämpningen av AI speltestare höjden av sunt förnuft för utvecklare? Läckorna borde vara nära noll och möjligheten till att standardisera tester och analyser maximala..

Bara någon bygger en datorfarm med en idiotiskt stor bredd av komponenter och en AI för spelstyrning och en AI för övervakning och rapportering.. ett sånt system kan säkert drivas av en försvinnande låg personalkostnad..

Av innoAX

Det är intressant att varenda jämförelse eller frågeställning runt fsr helt ignorerar GSR som amd jobbar på för att utmana DLSS och att FSR inte marknadsförs som en konkurrent.

Av innoAX

Hej @LastNinjas

Alltså, det är ju svårt att säga rakt av vad vissa tycker är kreativitet och spännande vidareutveckling.
Det är säkert super svårt att hålla sig trogen sin skapelse samtidigt som man utvecklar det i relevanta termer.

Men Jag tycker iallafall att dom har gjort ett stort steg i många avseenden, även om jag hade önskat mer i vissa områden.
Här kan du läsa ganska koncist om vad man kan förvänta sig - https://www.windowscentral.com/destiny-2-beyond-light-xbox-pc...

Av innoAX

Beyond Light - Destiny 2 Sverige

Go'kväll folket!

Destiny 2 Sverige har sparkat igång sin rekrytering inför Beyond Light med ett rekryterings event och uppskattar allt stöd vi kan få i form av likes och shares!
Ju fler vi blir här desto bättre kommer alla få det. Fler och bättre events, lättare att hitta grupper och för er PVP spelare, fler att "bagga"!

På Tisdag kl 18 ska en 14 timmars downtime vara avklarad och kö'n till orbit och tower kommer vara ett faktum!
Sprid länkar, klicka Like eller share om ni nu vill det.
Facebook event: https://fb.me/e/jxZlZgoZC
Discord länk: https://discord.gg/hWEcTvMq7z

Trevlig helg!

Av innoAX

@retro123, jag skyller på massive som gjort spelet möjligt att spela utan riktig klan

Av innoAX

@maddox, ja, men jag fick lite god hjälp med att tolka den delen av inlägget med utomstående ögon och insåg det meningslösa och potentiellt negativa.

@jaegerlicious, absolut, men målet handlar väl mer om hur personer väljer att utnyttja servern, inte vad jag har för personliga förhoppningar.
Men självklart hoppas jag många ska komma in och hitta nya kompisar att spela med

Av innoAX

the Division 2 LFG Sverige

Hej!
Vad är syftet med servern?
Vi strävar efter att stärka den svenska Division 2 gemenskapen genom ett gemensamt utrymme att träffas och samarbeta i.
En plats som är till för att hitta aktiva medlemmar och underlätta samarbetet mellan svenska spelare. Här kan ni också utmana varandra i tävlingar, skapa event i eventkanalen, hjälpa varandra med frågor om spelet eller hitta hjälp med ett uppdrag.

Detta är en server för PC, Playstation och Xbox spelare, med separat rekrytering men gemensama sociala kanaler där alla uppmuntras att umgås.

Här är inbjudningslänken till servern: https://discord.gg/WbEMhJj
Ses där!

Av innoAX

Destiny 2 Sveriges nya LFG och rekryterings Discord

Hej Väktare! gud va nördigt det lät då..
Den svenska Destiny 2 gemenskapen fick ett ordentligt bakslag när ATS - Alla Talar Svenska bestämde sig för att byta fokus på sin server för att fokusera på klanen och deras egna ansträngningar istället för den samhällshub som de så länge varit.
För att avhjälpa detta tomrum skapas en ny server enbart för att komplettera alla klaner och gemenskaper som är kvar ute i kylan.

Vad är syftet med servern?
Här kan din klan och andra spelare skapa nya klaner, byta eller hitta nya medlemmar till sina klaner utan stora krusiduller eller svårigheter.
Ni kan utmana varandra i tävlingar i en eventkanal eller hjälpa varandra med frågor om spelet eller hitta hjälp med ett uppdrag.
Målet är att klaner och andra grupperingar ska hitta aktiva medlemmar för sina servrar och därför ser du inga ljudkanaler här.

Vi strävar efter att stärka den svenska Destiny 2 gemenskapen genom att erbjuda ett gemensamt, neutralt utrymme att träffas och samarbeta i. Detta är en multiplattformsserver med separat plattformsrekrytering och en delad social struktur där både konsol och pc spelare uppmuntras att umgås.

Här är inbjudningslänken till servern: https://discord.gg/u9Q83sz
Ses där!

Av innoAX

Borderlands 1/2/tps/3 - Casual loot hunters club

https://i.imgur.com/5Gm2cCS.png

We like the loot in you!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I och med Epics stora Borderlands giveaway kanske du letar efter fler att spela med?
Kom o jaga loot med oss då, vi spelar borderlands nästan varje dag i vår lilla klubb och uppskattar alltid nya vänner!

I klubben älskar vi att jaga loot, mängder av loot! Har spelet loot att jaga vill vi spela det och vi vill spela det med er, för vi älskar att jaga loot tillsammans!

Klubben behöver en plats att organisera olika äventyr, prata och skriva - så vi skapade en Discord server!
I vår klubb kommer du hitta modern och fullt justerbar eventplanering och ett kanalupplägg vi tillsammans utvecklar i takt med spelen vi spelar. Självklart kommer du hitta spelsugna och (om vi får säga det själva) rätt jävla trevliga människor att spela med, inga ödlor i förklädnad här inte!

Så, är du inte ödla och gillar att jaga loot i oändlighet i oändligt många spel, kom och gör det med oss! https://discord.gg/zXa5Q3s
Välkommen in i värmen, främling och framtida vän!

andra spel vi spelar / planerar att spela i klubben
The Division 1/2, Outriders, Anthem, Diablo 3/4, Grim Dawn, Last Epoch, Path of Exile, Wolcen, Risk of Rain 1/2, Torchlight 1/2/3

Av innoAX

Kom och samla loot med oss!

https://i.imgur.com/5Gm2cCS.png

We like the loot in you!

Vi älskar att jaga loot, mängder av loot! Har spelet loot att jaga vill vi spela det och vi vill spela det med er, för vi älskar att jaga loot tillsammans!

Klubben behöver en plats att organisera olika äventyr, prata och skriva - så vi skapade en Discord server!
I vår klubb kommer du hitta modern och fullt justerbar eventplanering och ett kanalupplägg vi tillsammans utvecklar i takt med spelen vi spelar!

Av innoAX

De stora fördelarna med H220 ligger ju i utbyggnadsfunktion för MB chipsets och GPU.
Tänker du bara kyla CPU med förbyggd vattenkylnings lösning kan du lika gärna välja ett enklare alternativ för mindre pengar..

Av innoAX
Skrivet av mange16:

kör en återställning av boxen. gå in på canaldigitals hemsida för teknisk information. Dom har haft mycket problem med sina uppdateringar av mjukvaran till boxarna som ger buggar. Jag hade samma problem som du med bildformatet och körde en återställning av boxen . Tydligen så har hdmi-aktiveringen stängts av på något sätt så att man måste göra en ny installation av boxen. När boxen är igång, tryck i snabb följd på fjärrkontrollen till boxen: röd knapp,3,5,3,texttv,1 följ sedan anvisningarna på tvskärmen.

Det förutsätter ju att han har den Inspelningsbara boxen. Om det nu är felet kan man alltid aktivera HDMI ut genom att slå över till en annan utgång som SCART eller Komponent på de flesta produkter vid dessa typer av fel..

Skrivet av SherIIF:

Hårdvara: 40"LED Samsung, Canal digital HD-box.

Problem: Jag får inte med hela bilden, det försvinner en del av textningen nedtill och en bit av bilden upptill, mest troligt på sidorna också.

De inställningar på Tvn som jag kan använda mig av i bildformat är 16:9, auto zoom och auto skala. Den klassiska auto wide finns inte med som alternativ utan är gråad. Oavsett vilken jag väljer så finns det inget alternativ som ger mig det som saknas (inte ens om man zoomar eller flyttar åt det hållet) Det känns som att boxen inte ens förser TVn med dessa bilddelar.

På boxen har jag inställningen:
HD bild (HDMI kompisit ist för scart)
1080p och när jag har den inställningen kan jag på boxen.

Använder du Komposit istället för HDMI kabel för att leverera bilden menar du?
Komposit levererar en Analog signal att jämföra med SCART om jag inte miss minner mig från förr.. alltså kommunicerar inte din sprillans nya tv och din HD Box med varandra och auto formatering av bilden försvinner som alternativ tillsammans med den bra bilden

Av innoAX

RE: HTPC HD-Kanaler på Canal Digital

För att kunna nyttja en HTPC lösning eller annan icke anpassad mjukvara hos en satellit leverantör krävs det ofta en hel del tid och kunskap för att få det att flyta när man väl sitter i soffan.

Vore det inte enklare att seriekoppla en dekoder genom din HTPC eller direkt till tv'n med en multifjärr funktion som kan styra båda?

Sysslar du med HTPC lär du ju ändå ha för avsikt att hämta media från en server eller dylikt. sätt dekodern där så slipper du ha den i vardagsrummet.

Det kanske inte är uttömmande i den stil du hade tänkt dig, men du slipper både riskera avtalsbrott och mycket tekniska problem genom att välja anpassad hårdvara!