Inlägg

Inlägg som Soy_CD har skrivit i forumet
Av Soy_CD
Skrivet av Absurd:

Billigare finns absolut men det pris du ser exkl. moms är inte det pris vi ger för dem heller, det är lägre och iPad är logisk och lättanvänd jämfört med Android, med tanke på att det ska användas i särskolan och bland politiker som är mellan 20-70 år så är det ett självklart val, tjänstemännen har redan fått iPhone för sina saker och fler Mac är på gång, deras samankopplade system fungerar ypperligt vid möten och presentationer och i lektionssalen. De applikationer som används är inget du kan dra hem från Appstore, de är skräddarsydda och utvecklade av http://www.netpublicator.com/sv/ipad/ efter våra behov i kommunen och det är bra mycket smidigare än laptops för ett lägre pris.
Varför skulle folk tappa förtroendet för politiker för det? Det är miljövänligare än den uråldriga pappershanteringen samtidigt som vi sparar miljoner av skattebetalarnas pengar? Och vi följer även med den utveckling som pågår (som man alltid gnällde över att den låg efter när jag var ung, läroböckerna var uråldriga, men denna väg så håller man dem up-to-date ofta) Förklara det

Allt började med en liten kommun i Sverige som blev pioniärer av användantet, Bengtsfors, efter de började så följde flera på, alla kommuner börjar ha samma mål med det, Begntsfors kommun har tagit emot många studiebesök från andra kommuner för att se hur deras system fungerar annars har de åkt till de kommuner och presenterat det, Göteborg hängde på direkt efter ett studiebesök http://www.netpublicator.com/en/ipad/distribution-apps

Det enda jag menar är att du verkar ha väldigt svårt att lyssna på människor med andra åsikter och extremt svårt att inse att andra människor faktiskt kan ha andra krav på mjuk och hårdvara än vad just du har. Själv driver jag företag med för tillfället 32 anställda och har gått ifrån iPhone till Android och möjligtvis kommer vi att gå till windows beroende på om vi kan få det utvecklarstöd vi behöver. Om du nu tycker att iPhone/iPad passar dig och dina behov så bra, av vilken anledning sitter du då och spenderar din tid med att trycka ner andra människor bara på grund av att de tycker om ett annat märke/produkt.

Kort sagt du är som de flesta politiker, du har alltid rätt och om någon annan någon gång har en annan åsikt så är han dum i huvudet. Om du och dina medarbetare skulle kunna lära er att respektera andra människor och deras rätt till en egen åsikt så skulle ni kunna gå långt i ett demokratiskt samhälle. Med att gå långt menar jag inte bara att kunna få tillgång till ett ämbete utan också kunna få respekt av väljare och kanske också av människor som röstar på andra partier.

All heder åt ert uppdrag att hjälpa elever i särskola och människor med behov utöver det vanliga, alla har dock inte samma behov.

Av Soy_CD
Skrivet av Absurd:

Det beror helt på vad du har för jobb och om du har användning för en high-end lur för att göra dina arbetsuppgifter, här har man t.ex möjlighet att få en iPad av skolan (om man går på särskolan) för att det underlättar skolarbetet + att det blir billigare än att köpa in läroböckerna, vi komer att ta steget vidare till gymnasieelever när det har utväderats och vi kommunpolitiker kommer oxå att få en sen pga att det blir billigare än all pappershantering som är idag, men då har vi nytta av dess funktioner

Om 3 veckor får man ju veta vad Apple kommer med, bl.a så presenteras iOS 6 då oxå

Så du menar att presentationen av den 3 Maj inte är att hypa sin produkt? Eller la de bara fram den på ett bord, pekade på den och sa: "Det här är våran nya telefon", sen höll de käften?!

Seriöst så finns det mycket billigare plattor än iPad som klarar av de applikationer som du verkar vara ute efter riktigt bra.
Hoppas bara att du inte bor eller har någon som helst bestämmanderätt i min kommun, representanter som är så pass insnöade på en produkt/ideologi/tankelinje är precis orsaken till att folk inte har något förtroende för politiker.

Vad gäller applikationer för skolor ser jag mycket hellre att man lägger fokus på laptops då plattor har väldigt begränsade användningsområden över lag.

Av Soy_CD
Av Soy_CD
Skrivet av m0rk:

Tja... jag vet inte... Rösta på något annat parti som inte sitter i riksdagen.. Liberaldemokraterna, piratpartiet eller vilket annat parti som helst.

Du har så rätt, problemet är bara att de är så små så genom att rösta på dem röstar man i princip blankt. Samtidigt som de partierna alltför ofta har en familje och skolpolitik som enligt min mening är helt oexisterande eller rent felaktig. Och för min del är det viktigare att barnen får det bra än att jag kan tanka i fred, sorgligt men sant.

Av Soy_CD
Skrivet av m0rk:

Finns inget annat att säga än Jävla fascister

Nästa gång ni röstar så se till att göra av med dessa människor

Och hur hade du tänkt dig det skulle gå till när båda blocken röstade för?

Av Soy_CD
Skrivet av anon142735:

Tänk om LG och samsung och fler kunde komma på nåt eget istället för att använda HDMI, De är lika dumt som en Samsung skulle köra SVHS

FYP, Vad tycker du om det uttalandet för det är precis lika logiskt som ditt, dvs inte alls.

Och till alla som säger att Galaxy S2 känns billig att hålla i ni kan verkligen aldrig ha hållt i den.
Har gott om vänner med iPhone som tycker att Galaxy S2 känns precis lika solid. Och försök hitta en S2 ägare som har fått sin skärm spräckt.

Av Soy_CD
Skrivet av anon142735:

Har själv en Iphone 4S och den funkar riktigt bra, Sen om man tänker på utseende så är ju Samsung riktigt bra på att kopiera apple se bara på galaxy s2 Men de är inge fel på den

Galaxy S2 är verkligen inte lik 4s eller nån annan apple heller för den delen, jag har en S2 och skulle aldrig byta den mot en iPhone och andra har rakt motsatt uppfattning så enda sättet att avgöra vilken som passar dig bäst är arr känna på dom ochleka runt lite för att avgöra.

Av Soy_CD

Dell må förvisso ha bra support men enligt mig är det bättre att ha en dator som håller än bra support. Köper själv in c:a 20 datorer/år till mitt företag och var i början Dell trogen pga supporten men har efter massvis av hårdvarufel samt extremt irriterande mjukvara gått över till Lenovo och så länge dom håller samma byggkvalité som nu kommer jag inte byta. Supporten kan man få ändå om man väljer rätt leverantör.

Av Soy_CD

Körde inte demon men har fullversionen och kan bara säga underbar flashback.
Inte spelat så värst mycket än men enligt mig ett måste ha spel.

Av Soy_CD
Skrivet av spixx^orginalet:

Mycket snyggt men samtidigt tråkigt då detta spel skall "sikta" emot trovärdig verklighet. Nåväl åter till att köra över folk med min Panzer waggon

Undrar bara vad det är i Battlefield 3 som är nära trovärdig verklighet?
Det enda är väl typ att man dör av ett headshot från snipers, annars kan jag inte hitta nåt.

Av Soy_CD
Skrivet av FribBe:

Svårt att ta folk seriöst som köper ett spel som återanvänds med lite nya texturer om de har tur.

Jo men det har knappast något med intelligens att göra. Personlig smak och annorlunda krav kanske men knappast intelligens,

Av Soy_CD
Skrivet av FribBe:

Tyvärr så kommer det inte floppa. Men de som har lite mer intelligens är smarta nog att inte köpa det.

Snälla du, den dagen du inser vad intelligens är så ska jag bjuda på en krogrunda. Misstänker att det inte lär hända i första taget.

P.S. Jag har inte köpt det så tog det inte personligt på något sätt D.S.

Av Soy_CD
Skrivet av Söderbäck:

Jaaa du. Det man kan utröna är väl att personen i fråga inte ringer så mycket. Och det är väl inte själva samtalen eller ringandet som gör Ipone till en intressant pryl som man gärna lägger upp 8 tusen spänn för.
Det denna konsument var ute efter var kanske att surfa (han ville ju ha ett surfabonnemang), En uppsjö appar kan vara av intresse, spel, musik kanske (Itunes exempelvis...). Kanske används telefonen i fråga till att bibehålla konstant närvaro för mail eller som GPSnavigatör.

Vad jag förstått av exemplet så var det bara så att personen inte lade många kronor i månaden på traditionella samtal. Det säger väl inget annat om användningen av telefonen...

Ja fan vad tråkigt att prata med människor.

Av Soy_CD
Skrivet av BergLake:

en sak fattar inte jag...om man sätter en stor fläkt framför en cola burk så måste den bli kallare?
luften känns ju kallare när man står framför en fläkt

Är du ute i 5 minusgrader och det blåser känns det kallare än samma temperatur och vindstilla, temperaturen ändras inte bara på grund av att luften rör sig snabbare.

Av Soy_CD

Sätt klammern på nåt bra ställe i chassit bara så skall det inte vara några problem.

Av Soy_CD
Skrivet av lillvirus:

Lägger också min röst på bf3 , det ser för jävla fint ut . mw3 ser ju ut som cod 4... och senaste infinity ward va me o gjorde nåt blev de bara skit utan patchar

Infinity ward gick i princip under och nästan alla utvecklare är nya, företaget har knappt existerat därav avsaknaden av patchar. Sen om det blir bra nu det återstår att se men man kan knappast säga att MW3 blir kasst pga dåliga tidigare erfarenheter.

Av Soy_CD

Lenovo´s businessmodeller är väldigt trevliga att skriva på och extremt välbyggda.

Av Soy_CD

Var tvungen att regga ett konto när jag läste den här tråden.

Problemet med denna funktion är väl knappast att Apple har tillgång till uppgifterna. Skillnaden mellan den trackningen och den som alla andra tillverkare använder sig av är just att vem som helst som har tillgång till telefonen eller datorn som telefonen synkas till har också tillgång till uppgifterna. Stjäl någon din telefon så vet han också exakt var du bor samt vilka tider du normalt är hemma/ inte är hemma. Har du ett företag vet personen vilka kunder du besökte vid vilket tillfälle. Får du en iPhone av din arbetsgivare kan han utan större problem se exakt hur du spenderar din arbetsdag, hur långa raster du tar, vilken väg du åker osv osv. Överkontrollerande män / kvinnor har ännu en möjlighet att kolla upp var partnern har varit och sådant har i många mer än ett fall lett till grova misshandlar och även till mord.

Ärligt talat tycker du inte att detta är ett problem så är du djävligt inskränkt och speciellt nu när allmänheten också är informerad om hur man får tag i informationen.

Jag kommer i alla fall byta telefon samt även se till att samtliga mina 15 anställda får nya telefoner.