Inlägg

Inlägg som Uberlaz0 har skrivit i forumet
Av Uberlaz0
Skrivet av andreas_dock:

Var precis så jag kände också, så jag avvaktar nog lite med att börja kolla tills det finns fler / alla avsnitt ute. Vet nån hur många det skall vara totalt ?

Det ligger 9 avsnitt listade på IMDB. Sista avsnittet har premiär 12 Mars, jag känner mig som en udda fågel men jag ser fram att följa Ellie och Joels resa igen, vecka för vecka.

Av Uberlaz0
Av Uberlaz0
Skrivet av Lagerlöf:

Vilken CGI?

Hehe, ok inte mer än efter produktion då. Såg trots allt arbete dessvärre ut som rätt kass CGI.

Av Uberlaz0
Skrivet av anon134512:

En sådan YouTubekanal utan insyn och särskilt en som nerdrotic som bara gnäller om "woke" och att allt som görs är DISASTER och frekvent användande av den klassiskt sexistiska benämningen m-she-u känns som tveksamma källor till vad som komma skall.

"En sådan YouTubekanal utan insyn...".

Många av de som driver dessa "sådan YouTubekanal utan insyn" är personer som jobbat länge med folk inom film/spel branschen. I vissa fall har de själv arbetat i branschen, se Clownfish TV. I många, många fall har läckor som dessa YouTubers fått tag på visat sig vara näst intill 100% korrekta, se YongYea, The Quartering, WorldClassBullshitters eller Overlord DvD.

När man gång på gång ser att en källa är korrekt eller visar sig vara av samma åsikt som en själv, så brukar det resultera i att man lyssnar mer på den källan. Vise versa gäller med de källorna som ständigt visar sig bara snacka skit eller direkt ljuga för en, då vet man att man skall ta det mesta med en nypa salt.

Så när det gäller "The Lord of the Rings: The Rings of Power", så hoppas jag på det bästa men det jag hört låter tyvärr inte lovande.
Dessutom var CGI-teasern inte så mycket att hänga i granen.

Av Uberlaz0

Adda gärna mig /Uberlaz0 söker folk så man kan köra Raids och annat.

Danke

Av Uberlaz0

Warframe, Teamfortress2 och Fortnite är gratis, bra och roliga. Warframe är dessutom ett otroligt djupt och bra spel.

Av Uberlaz0

Stort tack för att du delade med dig!

Av Uberlaz0
Skrivet av Boss302:

Vinst efter skatt ▲ $ 1,156 miljarder

På ruinens brant ser jag.

Sedan Lootcrategate startade har EA's aktie sjunkit med ca 7%, det är ca 80 miljarder $, inte småpengar direkt och detta innan spelet släpptes. Kursen kommer naturligtvis att ändras beroende av hur pass bra den initiala försäljningen går. Allt handlar om pengar för EA, så varför inte passa på att visa dem med just era pengar vad ni tycker om deras system.

Så köp om ni vill ha fullpris spel med P2W och progression knuten till Lootboxes och det mesta av utvecklingen i spelet låst bakom tusentals timmar av grind om du inte vill betala.

*sry red. särskrivning

Av Uberlaz0
Skrivet av ExcZist:

Har precis beställt det.

Men jag köpte spelet för att jag gillar Star Wars spelade första spelet och tyckte det var riktigt kul.
Jag spelar inte spelet för loot boxes även om det finns.
I battlefield 1 finns det en massa lådor för skins/extra xp osv .
Så jag bryr mig inte riktigt om de.
Om folk inte vill spela så behöver de inte köpa det.:)
Men folk som vill ha de kan köpa de om de vill
Men får Battlefield "5" och de loot boxes ska ingen köpa spelet då ?;)
Call of Duty WW2 var ju skit enligt många men de spelas ändå:P
Vill man ha spelet för att det är star wars så spelar man.
Jag köpte det iallafall för att det är star wars , de jag kollar på har iallafall grymt kul även om det finns " loot boxes"
Lådorna ska ju ha tagits bort . "tillfälligt"
Köp det om du gillar star wars eller så skippar du det. Jag köpte det för spelet i sig och inte lådorna hehe

Återkom gärna med vad du tycker efter 30-40 timmars spelande, då bör du ha en bättre insikt hur systemet fungerar. Skulle vara kul och se vad du tycker om systemet då. Kan också vara intressant beroende på vad EA bestämmer sig att göra med sitt system.

Av Uberlaz0

Varför inte köpa BFII, jag skiter väl i Lootcrates!

Jag fullkomligt älskar StarWars Universumet, spelade både Alfan och Betan(totalt ca 40timmar) och då spelet är riktigt snyggt, ljudet är helt otroligt och spelkänslan är helt ok. Så kommer jag inte att köpa spelet, jag vill också uppmuntra alla andra att inte köpa spelet, iaf inte än.

Här är varför, det system som EA implementerat är fullständigt spelförstörande. Att knyta progression till Lootboxes är något, vi måste visa utgivare av fullpris-spel, vara något som inte får lov att förekomma. Detta i kombination med att låsa all progression bakom tusentals timmar av spel är fruktansvärt fult, även för att vara EA. Så försök inse vikten av att i varje fall vänta till EA ser tydligt att deras kunder inte uppskattar detta.

Mina förhoppningar är att de tvingas och lyckas ändra systemet till BFII så att det åtminstone inte är totalt spelförstörande.

Av Uberlaz0

Skulle också säga runt tusenlappen. Kanske runt 1200:- på Blocket.

Av Uberlaz0

Det hela beror nog på vad du syftar på med prestanda, om du endast syftar på processorns prestanda så påverkas det inte nämnvärt av ditt moderkort, förutsatt att du inte skall överklocka.

Men jag tycker saker som sli/x-fire stöd, antal pci-platser(och lanes), extra strömförsörjning(för oc iofs), stöd för m2, vilken typ av ram-minne(och hastighet/mängd), typ av integrerat ljudkort och nätverk. Samt vilka utgångar som finnes på moderkortet, definitivt påverkar den prestanda som jag anser kortet har.

Av Uberlaz0
Skrivet av Jonssown:

2,000 kronor med GTX 570, alternativt 2,8-3,000 kronor med 290X skulle jag säga.
Om du säljer datorn på normala marknaden så får du säkert runt 3,5-4,000 kronor, men nu utgick jag ifrån hur jag själv hade lagt priset vid försäljning till en vän.

Håller med 2-2,5k med GTX570 eller 2,5-3k med R9 290X, om den skulle säljas till en polare. På Blocket ytterligare någon tusenlapp

Av Uberlaz0

Hänger gärna på, är redan med i en 30+ klan med de spelar tyvärr mest på Fredag kvällar som också råkar vara "familjekväll". Tar gärna en rökig Whisky och babblar lite över valfri voip. Taggar Uberlaz0 i de flesta multiplayer spel, adda gärna

Av Uberlaz0
Skrivet av Weiman:

Lenovo Tab 2 A10 för 1490:- måste väl vara ett bra köp?

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3153283

Har två Lenovo Tab 2 A10, båda köpta för under 1500:- funkar bra för sitt pris.

Av Uberlaz0
Skrivet av BergEr:

Utöver ändring i valutakurser, nej tror inte det kommer hända.
Kanske närmare jul.

Håller med du!

Av Uberlaz0
Skrivet av Vinolik:

Visa mig stenen du bor under

(RX480 lanserades i onsdags)

Förväntade mig att de skulle vara lika svåra att få tag på som 1080, som fortfarande inte levererats ut för många. Men följer inte heller Team Red längre för den delen.

Av Uberlaz0

Hej,

Vad har du för budget?, cpu kylare och överklockning är en självklarhet. Sikta på runt 4,3 det borde inte vara några problem. Följ överklockningsguide på youtube och läs på lite först bara.

Det blir ca 350kr för Bequite Pure Rock eller 850kr för Noctua D15. Som får plats utan bekymmer, om du inte har ram med superhöga kylflänsar.
Om din budget är 3-3,500kr för gpu kör med ett 970.
Har du råd med ett kort för ca 5000kr kör på ett 1070.
Har du råd med ett kort för ca 7000kr kör på ett 1080.

Om du kan vänta ett tag kommer Radeon med RX480 för 2-2500kr som presterar som ett 980. Ingen jätte uppgradering men bättre än 970.
Du kan köpa ett 980Ti på kampanj för under 5000kr nu, presterar snäppet under ett 1070.

Av Uberlaz0

På Sweclockers kan du nog få en 6-7000, någon tusenlapp mer på Blocket.

Av Uberlaz0

Här högg folk priset till höger och vänster så då vill jag också hugga till. Skulle jag vart tvungen att köpa den kunde jag tänka mig att ge 5-600kr eller 800kr med skärm. Vill du få ut lite till lägg ut den på Blocket för 1500-1600kr och räkna med att få kanske 1000-1300kr. Men minst 2000kr, nja det finns säkert ett par som skulle betala det men det är nog inte så många, men om det kommer en fin skärm till så kanske