Inlägg

Inlägg som Alxir har skrivit i forumet
Av Alxir

http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillbehor/Ljudisolering...

http://www.bullerbekamparen.se/akustikskiva-p70.aspx

Bara några snabba exempel, som dock kräver lite ihopbyggnad.. borde fungera att kombinera ihop med nått annat utstörande konstant ljud som djuren får lyssna på, typ en TV eller radio, för att få bort de okontrollerade sporadiska smällarna och tjutljuden

Av Alxir

Jag skulle rekommendera AoC (Age of Conan) eller TSW (the Secret World), båda skapade av FunCom som även skapade AnarchyOnline.. Båda finns på Steam om man nu e en sån..

AoC har nyligen slått ihop sina servrar så det finns relativt mycket folk, (USA + EU ihopslagna) är gratis att spela med restriktioner (som inte spelar allt för mycket roll förens man är lvl80)
Spelet börjar på riktigt efter 80, men finns gott om saker att göra innan dess även om man kör F2P
Är visserligen runt 5år gammalt o kommer inte finnas kvar för all framtid, men finns klart ett par månaders spelande att göra som f2p o då kanske man vill gå över till nått annat nyutkommet spel, eller stanna kvar
AoC

TSW

Av Alxir

Idag släppte HBOnordic "VIP" access till de som anmält intresse tidigare på året..

Citat:

Du är inbjuden
Vi är stolta över att välkomna dig till HBO’s värld och just nu erbjuder vi dig en månad utan kostnad när du tecknar dig för ett abonnemang. Använd din personliga VIP-kod och kom igång direkt.

Bläddra igenom ett brett utbud av TV-serier och filmer. Njut av dina klassiska favoritserier samt de senaste serierna och säsongerna från HBO och andra välkända producenter.

För mer information om våra regler och villkor, klicka här. Din personliga VIP-kod är giltig t.o.m. 31.01.2013

Av Alxir
Skrivet av GuldTrim:

Skulle du kunna vara så himla snäll och ge en länk till programet eller något liknande, googlade på det men hittade inget :/

Gissar på att han menade MSI Afterburner
http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Av Alxir
Skrivet av lolislove:

Ah, tackar och bockar!
Ja (not so)FunCom brukar inte stressa med att göra nytt inte. Men de har väl Secret World att tänka på. Jag antar att du kör Conan, kanske kan lira lite?

Jajemensan, kör fortfarande AoC efter alla dessa år

Finns på Crom som Alxir (eller Alxut) e bara att slänga ett tell o se ifall jag e "ledig"

Glöm bara inte att uppdatera Stonerune till 2.4.3 så här efter Sprint rewampen..

Av Alxir
Skrivet av lolislove:

Hej, som det ser ut har det inte varit mycket aktivitet i denna tråd på över ett år. Jag gör ett tappert försök att få igång den igen med en fråga. Jag har spelat AoC sporadiskt i några år nu och tycker det är helt okej. Innan sommarn så lvla jag och brorsan upp varsina nya karaktärer. Nu har vi gjort nya karaktärer igen men nu på en PvP-server. Jag kör assassin, min första sådana och nu till frågan:

Var hittar jag en PvP-build som gäller för nuvarande version 3.3.5? Jag har inte hittat en enda feat-planner till spelet. De är antingen "trasiga" eller ouppdaterade. Söker någon med en Assasssin (PvP-build) som skulle kunna dela med sig av sin build.

Tjenare!

Iochmed att yg lagt ner sin verksamhet så skulle jag rekommendera assassinshideout, eftersom du vill ha lite Sin råd

http://forum.assassinshideout.com/viewtopic.php?f=7&t=360

FC jobbar tydligen med nån form av ingame-featsharing såhär efter att multi-speccs introducerats, men det dröjer nog ett litet tag tills det är klart

Av Alxir

Prova med Ctrl + +

Av Alxir

litet USB nätverkskort

Så kan du koppla på en trevlig liten antenn för bättre mottagning

Av Alxir

Jag hade ett liknande problem med mitt nya hemmabygge med det var dock MSI MoBO...

nytt MoBo, nya minnen och ny CPU (2500K)

Efter att den var ihopbyggd o klar och startknappen blev intryckt så drog fläktarna igång och CPU LEDarna lyste till en sekund sedan dog allt ner för att upprepa sig själv efter ett par sekunder.. (Dock vaknade datorn till liv efter upprepade försök att starta den (mellan 2 och 25min) vilket gjorde att jag misstänkte PSUet)

Efter mycket om och men och 4 veckor med leveranser fram och tillbaka och utbytade komponenter så lyckades jag komma fram till att mitt PSU inte tyckte om de nya komponenterna.
Så +1 vecka för att få hem en ny PSU så funkar nu datorn som.. som om att den fungerar

(gamla PSUet är ett 1kW CoolerMaster, nya är ett 700W OCZ.. gissar på att de skickar olika mycket strömming vid själva uppstarten vilket gör 2500K förvirrat och inte vill starta ordentligt, eller att PSUet var lite sletet efter 4års tjänst [funkar dock fortfarande till det äldre MoBot..])

Sååå.. har du haft möjlighet att prova med ett annat PSU? annars är det nog det enda rådet jag kan ge så här tidigt på morgonen