Inlägg

Inlägg som bollen123 har skrivit i forumet
Av bollen123
Skrivet av Pågenlimpa:

Har dragit upp microphonen och microphon boosten till det högsta, men samma resultat :/

Direkt läge? Vart hittar jag det?

bredvid nivåfliken, enhancements på engelska

Av bollen123

Det behövs olika många wins osv för olika spelare, det som avgör ifall du kommer gå upp eller inte beror på vilka du spelar bra mot och vilka du spelar dåligt mot. Du förlorar ganska mycket mmr om du dör mer än du dödar och vice versa.

Jag spelar i princip alltid med mina vänner och det är en av oss som är många gånger bättre än oss andra, medan vi andra har droppat rank någon gång har han aldrig gjort det och det är nog för att han alltid har typ 30+kills. Så tror faktiskt det spelar stor roll hur pass bra du presterar. Har tex vänner som rankade upp från DMG till eagle på 6-7 matcher medan jag gjorde det på 3-4, sen gick jag tex från LEM till Supreme på 2-3 oavgjorda och en vinst. Brukar bara spela och skita i hur det går, annars blir man bara sur för allt som händer och att man inte rankar upp det är bara att öva och panga på

Av bollen123
Skrivet av AmdX2:

Är precis som komplett beskriver den en entry gamer = en dator som klarar alla spel galant mot att skruva ner inställningar.

Tänk till lite nu, i det paketet får man datorn färdigbyggd inkl. t-bord och mus. Vilket innebär att man nog kan bygga en själv för betydligt mindre, och kollar man runt så kostar en vanlig surfdator lika mkt. Största skillnaden är grafikkortet, men kollar man upp R7 250X så är det inget vidare hett kort http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Radeon+R7+250. När jag väntade på nytt grafikkort testade jag göra med det integrerade och då hade jag kanske 50-60 fps med allt på low.

Föga förvånande med 60-70 fps i de flesta spel utom möjligtvis CSGO?

Av bollen123

Den datorn är "gamingdator" enligt komplett, men sanningen är att den inte är speciellt bra. Ganska dålig CPU och grafikkort. Jag hade lagt runt 10k om jag velat ha en gamingdator, i alla fall om du vill ha bra fps med höga inställningar (majoritet av nya spel).

Av bollen123

jadu, den skärmen jag hade var från 1993 eller nåt på 15" och fattig upplösning som fan, vad använde du?

Av bollen123

Finns pros som spelar med diverse upplösningar, allt handlar egentligen om preferens. Har själv spelat CS ett bra tag och började med 4:3 på min gamla CRT skärm 800x600 för att på den tiden var det typ maxupplösning på skärmnarna. Sen köpte jag en större och körde automatisk samma upplösning, bytte senare till en widescreen LCD och var datornoob så upplösningen blev utsträckt. Visste inte hur man bytte och spelade med det, och gör det än idag. Testat högsta upplösningen i CSGO men tycker inte om det, det är som sagt personligt.

Av bollen123

Var den totala kostnaden 314kr? var det någon fraktavgift? försäkring? osv. Sen är det typ ingen tullavgift för de flesta datorprylar.

Du får helt enkelt fråga dem, för momsen osv har ju egentligen inget med företaget du köpt från att göra

Av bollen123

Tangentbord: Ducky Shine 3
Resultat: THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG

Av bollen123

Kör röda brytare, spelar mest cs och blir även mycket skrivande. Sköna att spela med och funkar bra att skriva med också, har även testat bruna, blåa och svarta (nästan som röda)

Röda
+ Sköna att spela med
+ Lite lättare än svarta
+ Okej att skriva med

Bruna
+ Sköna att skriva med
+ mycket lätta

- Gillar inte att spela med dem (CSGO)

Blåa
+Sköna att skriva på

- Ljudet kan vara störande
- Känns som det är något resetläge så man måste typ släppa upp den helt

Svarta
I princip som röda men måste trycka lite hårdare

Tycker att röda och svarta passar bäst till spel, speciellt CS:GO och andra FPS

Detta är av mina erfarenheter

Av bollen123

det nätagget kommer med största sannolikhet att funka, har fan överklockat sönder här hemma det har aldrig kommit i närheten av 400W.

Av bollen123

Om nätagget är för långt kommer det ta upp platsen för en eventuell extrafläkt

Av bollen123

Det kommer du att kunna göra, jag har i3570k och 7950. Har nästan all grafik på högsta och enda gångerna det laggar lite är när det är typ 200 pers på samma ställe

Av bollen123

3D applikation är tex ett spel

Av bollen123

har du startat din 3D applikation? för isåfall ska det dyka upp där

GPU1
________________________________________________________________________________
Display device : AMD Radeon HD 7900 Series on Tahiti GPU
Display driver : 9.14.10.0945, Catalyst 13.1
BIOS : 015.013.000.010
GUID : VEN_1002&DEV_679A&SUBSYS_04261043&REV_00&BUS_1&DEV_0&FN_0

On-Screen Display server
________________________________________________________________________________
Active client(s) : video capture module
Active 3D process : MSIKombustorDX11.exe

så ser det ut för mig

Av bollen123
Skrivet av Pyroq:

Jag har gjort det. Fungerar fortfarande inte.

vad står det i afterbruner, när du trycker på "i"

Av bollen123

Du ska markera den i on-screen display, och till höger ska du ändra "application detection level" till "none"

ccSvcHst.exe, googlade det och verkar vara nåt med norton antivirus program

Av bollen123

tryck på "i" i afterburner, där står det vilka 3D-processer som är igång. Själv hade jag problem med Razer synapse då afterburner trodde det var 3D eller nåt.

Hur som helst, ifall det står något annat än det spel du spelar eller har igång där så måste du avaktivera det. Starta on-screen display programmet, tryck "+" nere till vänster och leta upp programmet (mitt fall razer synapse). Markera den och väl detection level till "none". Förhoppningsvis ska det fungera

Av bollen123
Skrivet av Alle22:

tänkte mer som om du kan fixa buntband eller liknande så att du får upp kortet, t.ex. http://www.sweclockers.com/image/gallery/2012/09/12/Img_8921....

Okej, tror jag hittade felet nu (om det nu kan vara så). Testade stödja upp det lite och då bombar fläkten som fan och tempen blir låg, släpper jag den helt utan stöd så ökar tempen. Höll den vid något mellanläge och då jobbar fläkten lagom och tempen är hyfsad.

Har en R4, finns typ inget ställe jag kan fästa med buntband löst det tillfälligt nu med en kloss som jag sågade till. Det får duga så länge

Tack för hjälpen iaf

Av bollen123
Skrivet av Alle22:

Skulle du kunna försöka lyfta upp kylaren, så att kylaren får bättre kontakt med gpun när du kör igång stress-testet.

Du menar att använda något stöd underifrån eller?

Av bollen123

när jag stresstestade den så gick det ganska fort, men inte överdrivet. Har kört dessa drivers i 2 månader utan problem, random att det skulle börja nu..