Inlägg

Inlägg som baguette_2 har skrivit i forumet
Av baguette_2

"GetOffMyLAwN"

"KetsuWoTaberu", vad det betyder får ni lista ut själva.

Av baguette_2

Två Cooler Master-frågor, känns nästan orättvist ha.

Av baguette_2

Första frågan gillade jag hehehe, småmissar här och där annars.

Av baguette_2

Cool tråd! Är lite av en parfymnörd så har en del intressanta dofter :'))

Mina favoriter:

Byredo Seven Veils - Bästa doften jag vet, inte hittat en som toppar denna. Använder sparsamt då den inte har tillverkats sen 2016/2017. Så himla dyra på andrahandsmarknaden nu... Fick en utan förpackning, ca 90ml kvar för strax över 2300 kronor.
Noter av morötter, vanilj, sandelträ och cognac.

Malin + Goetz Dark Rum - Decent ersättare för Seven Veils för dagligt bruk, väldigt tung men fruktig doft, parfymolja vilket är ett plus då doften varar vääldigt länge och 8ml per "oil stick" är den perfekt att ta med på resor.
Noter av rom, tobak, vanilj

Les Eaux Primordiales Mécanique Intuitive - En parfym som innehåller många afrodisiaka ingredienser, udda doft som är svår att beskriva. När man luktar på parfymen så luktar det inte "gott", men nånting gör ändå att man dras till doften.
Noter av kakao, kaffe, viol, tonkabönor, bensoeharts

Folie à Plusieurs MASS - Riktigt udda parfym, tänk er läder, frukt och blod... Använder sällan men rolig samlarpryl. Doften är skapad av Sruli Recht, udda rackare som bland annat gjort en 24K guldring som han klätt i sin egna hud, "Forget me Knot".
Noter av rost, blod, läder, cederträ och rosor

utöver dessa har jag:
Malin + Goetz Cannabis
Maison Margiela Jazz Club
Maison Margiela Whispers in the library
Byredo Mandarin Tobacco
Första utvågan av Dior Obsession Night
Tom Ford Tobacco Vanille

Använder alla flitigt förutom Seven veils och MASS.

Av baguette_2

Om 4090 är ett enormt kliv uppåt i prestanda lär jag byta ut mitt 3090, annars behåller jag kortet tills de ger upp och köper nytt xx90 när det väl händer.

Av baguette_2

Tacka AVGN och The 8-Bit Guy för 11/17, hade säkert haft fler rätt om man inte somnade till avsnitten lol

Av baguette_2

Fett! Kul att se min baby bli byggd i :')

Av baguette_2

OLW, Estrella... Snart gamla minnen de, om jag ändå kunde få tag på sånna lyxvaror i Nederländerna.
Här har vi trötta Lays och inhemska märken som är katastrofala, för tunna och smakar literally bara fett toppat med fett.

OLW tar priset bara på grund av deras Flamin' Hot Cheez Cruncherz, snackperfektion.

Av baguette_2
Skrivet av relaxer:

Ser galet fint ut men jag vette tusan om jag får in mitt Suprim X i det? måtten på det är 336 x 140 x 61 mm och utrymmet i chassit är specat till: L: 336mm (incl. power connector), H: 160mm (incl. power connector), W: 75mm (triple slot).

kan bli en tight squeeze alltså men i värsta fall får jag ett tillfälle att bygga något färgglatt åt dottern

Tjena,

Hehe, hade just Suprim X och AORUS XTREME i åtanke när jag försökte MAX:a (pun intended) utrymmet i lådan Den får PRECIS plats, 336mm på papper är just för att visa kortet går in, i verkligheten har du några milimeter över. Så det är inget du behöver oroa dig för, det finns även gott om utrymme mellan kort och sidopanel för att köra TG med sånna monsterkort.

Av baguette_2
Skrivet av anon5930:

Skulle det kunna bli möjligt att köpa bakstycket och vad som mer behövs för vertikal grafikkortsmontering likt Max-modellen som ett kit men för de som har NR200(P)?

Inte aktuellt för mig men det är en snygg montering och frågan kan säkert uppstå.

Tjenare,

Tyvärr går det inte att göra så då konstruktionen är annorlunda, saker har flyttats runt lite där inne i jämförelse med standard NR200P, samt så är bakpanelen på NR200/NR200P är fastnitad till mobo-plate.

Vi kommer säkerligen kika vidare på utvecklingen av GPU-bracketen för framtida SFF-produkter!

Tack för feedbacken!

Av baguette_2
Skrivet av marcusOCZ:

Häftig ide, men kommer bli dyrt. Gissar på minst 3995. 850w gold kostar väl närmare 2000? Chassit nära tusenlappen, och kylningen 1500, minst.

Kan tyvärr inte ge en siffra men NR200P MAX kommer vara billigare än att köpa motsvarande lösa delar.
Utöver det har du features som inte finns på retail-delar som texturerade individuella PSU-kablar, custom längd, blacked out färgtema på kylare etc.

Pay less, get more!

Av baguette_2
Skrivet av THB:

Tråkigt att det inte växt lite på längden, då min GPU är 335 mm långt så är det rejält svårt att hitta något mITX chassi.

336x145x75mm är max GPU-stöd, exkl utrymme för PCIe-kablarna också Med hjälp av den nya bakpanelen är det möjligt att verkligen maxa stödet för stora och moderna grafikkort.

Av baguette_2

Slänger min spec nedanför, vet inte vad det slutade på helt ärligt, fick en del sjuka rabatter så bygget blev billigare är väntat.
Bör ju vara en bit över 40k butikspris men för att sätta perspektiv fick jag över 10000kr rabatt på mitt 3090 :')

AMD 5900X
Cooler Master MA612 Stealth med SF120M-fläktar
Gigabyte X570 I Pro
G.Skill Trident Z 64GB 3600Mhz CL14
Samsung 970 Pro 1TB M.2
Samsung 860 EVO 4TB
MSI RTX3090 Ventus 3X - deshroudat och bytt till SF120M-fläktar
Cooler Master NR200P med SF120M-fläktar
Cooler Master V850 SFX med customkablar

Av baguette_2

10/10, peak consumerism :')

Av baguette_2

Fint bygge!

Av baguette_2

9/10, sista frågan förstörde allt.

Av baguette_2

Här har ni det senaste inom nätagg!

1337W, 80 Plus Brown och självklart ARGB!

https://i.imgur.com/9uNHI0N.jpg

/ Levik

Av baguette_2

Bjuder 350 inkl frakt.

Av baguette_2

H&M x BALMAIN Paris - Köpte ni något?

Tjenare SweClockers hypebeasts!

Vet inte hur modeintresserade folket är här men om det finns ett gäng är det alltid kul Ni som gillar mode/kläder, vad tycker ni om H&M x BALMAIN Paris collaben som släpptes idag? Själv så blev jag kär vid första ögonkastet, kavajerna och skorna var riktigt schyssta!

Valde själv att köa @ H&M Nordstan i Göteborg, trodde hypen inte skulle alls vara så stor som den var. Kom dit 06.00 och trodde jag skulle få en bra plats i kön... NOPE! Ca. 60 personer före mig, sög ganska så hårt och förstod redan då att jag kommer troligtvis inte få med mig något hem.

Väl inne så lyckades jag på nått j*vla vänster få tag på ett par Combat boots, en plånbok, ett skärp och farfarströjan (tröjan lyckades jag få tag på online). Relativt nöjd, önskar jag kunde köpa sneakersen, cargobyxorna, tröjorna och t-shirtsen.
Ni som ville slå till på något, fick ni tag på något? Markbutik eller online spelar ingen roll, alltid kul å veta vad ni lyckades få tag på!

/baguette_2

Av baguette_2

@SweDragon @anon5930: Hämtade precis skärmen, tror jag har haft årets jävla röta då jag har inga döda pixlar, inget damm och väldigt lite BLB jämfört med det jag sett på div forum. Jag är nöjd som fa-an, även glad att jag slipper lämna tbx fanskapet då jag var helt inställd på att jag kommer få ett skitexemplar.

/baguette_2