Inlägg

Inlägg som IgelQott har skrivit i forumet
Av IgelQott

nödvändigt att det syns mkt då snipers förstörde bc2, nu kräver det att de förflyttar sig lite iaf.

Av IgelQott

Det måste upp mer servrar, under early access betan så var varenda server totalt full, caspian border var iofs lättare att komma in i, då alla blev kickade när den bytte karta så det var bara att hålla koll på vilka servrar som startade om, och sen hammra sig in.

Men om nu hela allmänheten ska på, så kan man ju säga hejdå till att komma in på någon server.

Dock måste jag säga, caspian border visade hur bra battlefield 3 kommer bli, ja jävlar

Av IgelQott

no problems, finns en tråd på EA forumet om det också såg jag nu, så det är en del som har problem med det, det utesluter iaf att mitt grafikkort skulle vara problemet, då bf3 är nog det första spelet där jag pressar det till max, förutom heaven.

Men om det sker på både Nvidia och AMD så är ju mer troligt att det är spelet i sig och inte drivrutinsproblem. Osannolikt att båda drivrutinerna ger upphov till samma fel.

Av IgelQott

Kan citera DICE om demo påståendet ;).

jag har även precis i posten ovan, sagt att det är en beta, och jag förväntar mig problem, då jag själv är i IT branchen så vet jag precis vad en beta innebär. Anledningen till att jag skapade tråden var att se om andra hade samma problem.

Jag kör även med "preview" drivrutierna, som du ser om du läser min första post.

Av IgelQott

Har lekt runt lite nu, verkar ske mest när man är utomhus, och speciellt när man precis kommit in i spelet och en ny runda har börjat, om man drar runt och kollar i skyn lite, så kan man hitta "the sweetspot", dvs drar man fram och tillbaka över den punkten så blinkar det som in i norden.

Kan nog fånga det på bild via fraps, ska fixa med det imorgon.

Jag tror det är en glitch i spelet faktiskt, vertical sync verkar inte ens fungera, blir screen tearing ändå, trots hög fps över 59hz som skärmen är på.

Men det är ju en beta (demo enligt DICE) så kan ju hoppas att mitt bidrag till dem hjälper dem att fixa det till release.

Av IgelQott

Blinkande vitt / vertical sync

Körde igång BF3 nu, flyter underbart på ultra, i 1680x1050, men jag får blinkande vitt ibland, helt random, går jättefort(typ 1 millisekund, men det är fruktansvärt irriterande.

Spelar med datorn i sig, och med nividias nyaste beta drivrutiner "GeForce 285.38 Driver BETA".

Någon som upplever samma sak ?

Av IgelQott

Kul att de som faktiskt beställt via origin får det sist... beställde för läääängesen och ingen nyckel än, 4 min kvar dock

[Edit]precis när man skrev detta så fick man mailet :), jinx

Av IgelQott

Finns vissa överklockade modeller av 570 om du vill ta ett sådant, kostar en slant extra oftast.

Annars om du planerar på att köra SLI i framtiden så hade jag valt ett kort med referenskylaren eller liknande som puttar ut luften ur chassit.

Annars finns det ASUS och MSI som båda har fått bra recensioner på kylaren och vara hyfsat tysta.

Av IgelQott

Det är lite mer meckigt, mer värme, drar mer ström, ibland dåligt med drivutinsstöd i spel, profiler, ojämn prestanda (pga av drivrutiner och profiler etc), microstuttering.

Generellt så slipper du mkt av problemen med ett singelkort, men SLI i rätt förhållande och framförallt i benchmarks presterar bra överlag. Jag rekommenderar dock aldrig SLI iaf inte än, men andra gör det, och de har antagligen haft bättre upplevelser med det än vad jag har haft.

Av IgelQott

Sjukt taggad nu, har VNC på telefonen redo att logga in och tanka hem det, så man har det redo när man slutar jobbet

Av IgelQott

mani13, nu tycker jag du läser vad vi skrivit, faktiskt :).

ja ett 570 kommer klara bf3 bra, hur bra vet vi inte än, men runt high inställningar i 1080p som verkar vara det du spelar i.

Vill du mecka med SLI så är 2st 560ti prisvärda, annars tar du ett singel 570.. det är mitt slutgiltiga råd för dig.

Z68 moderkort kan du slänga på också som nämts innan, det funkar att klocka med alla moderkort, speciellt med 2500k då du bara ökar multipliern. Så ta ett Z68 om du vill ha nyaste tekniken helt enkelt.

Av IgelQott

Underhållande om man tar det som att han skämtade, men tyvärr tror jag han var seriös, och då är det bara sorgligt.

Jag testade att logga in igen på battlelog och då fick jag det vanliga meddelandet, så kontot är nog inte blocked som tur är.

Av IgelQott

har testat logga in 2 gånger idag, och en igår.... aja, shit happens

http://img6.imageshack.us/img6/9132/captureyre.png

@mannen33 pinsamt, bara pinsamt

Av IgelQott

Användare och användarens beteende så som sökningar och programanvändning är värdefull information för marknadsförare idag.

Facebook är väl det bästa exemplet på sånt här, där allt du lägger ut får användas av dem och säljas som information till marknadsförare.

Förstår varför det är mycket snack om detta och jag som verkligen värnar om våran integritet(piratpartist även). Men jag förstår inte varför det är så mkt snack om just origin.

Om man vill skydda sig så får man helt enkelt se till att inte använda dessa tjänster, och använda proxy etc etc så mkt det går.

Jag anser att jag har inte så mkt val än att använda origin för att spela bf3, den dagen jag inte vill spela det, så avinstallerar jag det.

Problemet ligger mkt djupare än origin, det ligger i hur enkelt det är att analysera en ensam användare och dess vanor på internet, social mappning, samt det finns inget som hindrar företag att skriva in detta i en EULA som du måste acceptera för att använda deras programvara.

Sen vem läser en EULA idag ? installera, ja ja ja ja, byt katalog, ja ja, färdigt.

Av IgelQott

om ditt gamla moderkort stödjer SLI så kan du ju fundera på ett till 460 om du vill köra SLI dvs.

Det beror lite på vad du är ute efter, kommer 2st 460 klara bf3 ? ja, kommer 1st 570 klara bf3? ja, kommer 2st 570 klara bf3? ja....

Förse oss med lite mer information, vilken upplösning spelar du i, hur ser resten av datorn du har nu ut, vad är ditt mål med datorn, ska du maxxa spelet för sakensskull, eller räcker det att köra på high inställningar och det flyter bra ?

Av IgelQott

Har inget som helst att klaga på egentligen, det kommer fungera fint ihop, och prisvärt.

Dock hade jag inte köpt 2 st 570, utan bara 1, och isf uppgraderat till ett bättre singelkort om något halvår/år när nya generationen kommer eller ett bättre singelkort nu. (förutsatt att du inte spelar i väldigt höga upplösningar)

Men onekligen kommer 2st 570 fungera fin fint.

Av IgelQott

Dator:
I5 2500k @Stock
ASUS P8Z68-V PRO
Gainward GTX570 GS
Corsair Vengance 2x4gb LP
Systemdisk SSD: Corsair Force 3 90gb
Speldisk SDD: Crucial m4 64gb

Drivrutiner:
Nvidia 285.38 beta för Windows 7 64bitars

Inställningar
Upplösning: 1680x1050 (16:10)
FPS:
Min:
Average:
Max:

Bild

Egen kommentar
Kör med Ultra inställningar, allt på max, och märker inte av något lagg faktiskt, verkligen förvånad, återkommer med FPS och en liten film

Av IgelQott

Sitter ni på SLI/corssfire lösningar själva, när ni rekommenderar det ?

Jag måste haft otur som fasen, för jag har försökt SLI/Crossfire tåget några gånger, slutar bara i missnöje.

Problem med drivrutiner, profiler för spel, allmän ojämn prestanda samt mycket microstuttering.

Utifrån mina upplevelser och reviews på nätet så skulle jag aldrig rekommendera 2 sämre kort över 1 bättre.

Vill poängtera att benchmarks och verklig spelupplevelse är 2 skilda världar enligt mig, speciellt de som mäter medelfps och inte min/max.

Av IgelQott

Hur nytt är nätagget ?

Har du kopplat strömen på egna kablar till grafikkortet ?

Jag fick nämligen exakt samma problem med datorn i sig. nätagget var ett lite äldre 560W och det gjorde hela datorn konstig och CPUn gick i taket och överhättades, så datorn krashade.

bytte nätagg, och datorn blev mkt mkt tystare (då fläktarna jobbat galet hårt) och temperaturen på både grafikkort och cpu överstiger inte 70*C.

Så kolla nätagget som sagt.

Av IgelQott

"it is rather difficult to get two Nvidia cards obtained from different vendors, which deviate from the reference specification, to cooperate in SLI. From a pool of six different GeForce GTX 580 cards, only two would work together consistently. From a pool of five different GeForce GTX 570s, only three would. We had problems mixing clock rates, BIOSes, supporting platforms, and so on." - http://www.tomshardware.co.uk/radeon-geforce-stutter-crossfir...

rekommenderar fortfarande referensdesign och samma tillverkare.