Inlägg

Inlägg som Oskar-_- har skrivit i forumet
Av Oskar-_-

vänta ska se men som sekundär disk då va?

Av Oskar-_-

nej hoppades det fanns något sätt att lösa detta på utan att ominstallera windows. Och det finns det väll inte

Av Oskar-_-

Har inte möjlighet att testa ssd:en i en annan dator men det ända sättet att få windows att starta på är att formatera om ssd:en instalera windows igen

Av Oskar-_-

jag har testat att köra reparera dator och välja startreparation. Jag kör en kingston hyperx 120g

Av Oskar-_-

Jag kör os på en ssd men har en hdd med

Av Oskar-_-

Windows 7 startar inte HJÄLP!!

Hej
När jag satt och slö surfade så stängdes datorn bara av och när jag startar den igen så säger den att den inte kan starta windows och jag ska sätta i skiva. Hade dock ingen skiva men har gjort ett usb minne jag kan bota ifrån. Detta funkar och jag kan välja reparera datorn men den säger att den inte kan åtgärda felet och jag ska kontakta datorns tillverkare. Men jag har byggt datorn själv så jag har ingen aning om hur jag ska fixa detta snälla hjälp mig

Mvh oskar

Av Oskar-_-

Svar nej detta är en stationär.

Av Oskar-_-

Hittar inte nätverkskablen!

Hej

Nu har jag botat om mina föräldrars dator med win xp sp3 skiva som jag fick låna av en kompis allt funkar bra tills jag kommer in i windows och pluggar in nätverkskabeln. Den hittar inte den eller något trådlöst nätverk (troligtvis för att det inte finns några drivrutiner för nätverkskortet) men varför funkar inte kablen? (har testat samma kabel i en annan dator och det funkar perfekt). Något som kan hjälpa är om någon vet hur man ser vilket nätverkskort man har ifrån window för isf kan jag ju ladda ner drivrutinerna till nätverkskortet från min dator och sen lägga in installationsfilen.

Hjälp sökes!!!!!

Mvh Oskar

Av Oskar-_-

BF3 kommer i fönster!

Hej!

Jag har ett problem!
mitt bf3 kommer i fönster inte i fullskärm. Även om jag ändrar till fullskärm i bf3.
Är detta för jag har tab:at ner det för mycket?

Mvh
OGGE

Av Oskar-_-

tack för tipset ska kolla upp den

Av Oskar-_-

Hemma server (HJÄLP SÖKES!)

Hej!

Jag är ute efter en hemma server som jag kan köra backup på 2 datorer och dela filer till min boxee. Jag vill även kunna nåden från min ipad när jag är ute och reser jag vill kunna ha 2-4tb på den.

Mvh Oskar

Av Oskar-_-

Om du inte hade tänkt köpa ny mus och ett nytt tangentbord inom 1 månad eller så så skulle jag lagt mer pengar på det!

Av Oskar-_-
Skrivet av addepladd:

Här är ett ganska så kraftigt gamingpaket http://www.inet.se/kundvagn/visa/1505193/2012-02-18 går dock lite över din budget men där har du de bästa inom grafik väg du kan få tag på. Inga sleevade kablar på nätagget heller så inte direkt det snyggaste.

Hårddiskar?

Av Oskar-_-

Hemma server HJÄLP!!

Hej!

Jag har fått tag i lite gammla server delar jag undrar om ni vet nån bra guid till att bygga en hemma server med detta!!

Av Oskar-_-

Boxee<33