Inlägg

Inlägg som snabelsnigel har skrivit i forumet
Av snabelsnigel

Det första jag vill säga är att du bör farma MP0 tills du har fått gear, allt annat är helt fel om du inte är ute efter keys. Och med det som utgångspunkt forsätter vi med att:

Köp relativt billig IK hjälm och ett par IK skor (400k respektive 800k) och ett par IK gloves med vettig str (180+ och borde inte kosta något alls, kolla här om du kan få vettig vit också till rimligt pris ~250-300k) så har du 5-bonus, lika bra att skaffa när du redan har chesten. Köp dig en offhand med ~50%+ CD, socket och ~2.6%+ lifesteal och gärna str och vettig dps om du kan hitta någon. Oftast blir det billigast att köpa utan STR då kan man få väldigt prisvärda saker. En unity ring är jättebillig och har väldigt bra stats och kommer mest troligt att öka din DPS ganska rejält, och om inte annat ökar den din utility då du bör ha ~45-50% crit iaf.

Den build du bör använda för att farma (act 3 alkaizer run) är en standard barb WW build.

Bash med Instigation
Whirlwind mer Hurricane
Battle rage med Into the Fray
WotB med Thrive on Chaos
Sprint med Run Like the Wind
War Cry med Impunity

Passiva animosity/ruthless/weapons master eller ev bloodthirst istället för animosity om du känner att din lifesteal inte räcker till, blir dock väldigt svårt att hålla uppe WotB då. Crit är också en av de sakerna som du saknar väldigt mycket av då det används för att hålla uppe WotB under hela din run, om du spelar rätt ska du kunna köra en hel run utan att behöva refresha den. Har säkert missat massa men där har du lite att börja med iaf...

Av snabelsnigel
Skrivet av martin_opell:

du skulle kunna byta ut den gula ringen du har till en som har ias med så ökar det en del i din dmg

Tappar zunni 2-bonus sen när han byter chesten till en tal'rasha. Jag tror inte att det är värt helt ärligt.

Av snabelsnigel

Hur du farmar utan LS och med så låg physres/armor övergår helt mitt förstånd, blir dock bättre nästa patch så inte värt att investera i ett LS vapen. Dock så har jag testat utan LS med liknande DPS och man typ instantdör mot reflect damage även med blood magic på force weapon. Annars så är dom stora sakerna du kan få ett tal neck för 6% damage (dock så kostar dom faktiskt nästan mer än dom smakar), crit på din mempo, socket på din EF eller en riktigt fin tal chest. Du har alltså kommit till den brytpunkten där varje del går från miljoner tilll biljoner för att vara rejäla upgrades.

En övrig sak är att jag föredrar CM över Evocation för att få lägre CDs även om det inte ser ut som att man crittar i archon formen så gör man det och CD sänks. Har för övrigt en socket EF som skulle öka din DPS som är till salu den är inte den sjukaste du sett eftersom den saknar CD men 28% bonus CD över din nuvarande kommer att öka din DPS rejält

http://imageshack.us/a/img7/6273/76834179.jpg

Av snabelsnigel

http://imageshack.us/a/img7/6273/76834179.jpg

Säljes på bud, inga skambud är ni snäll!

Av snabelsnigel
Skrivet av boris_vodka:

Droppade visserligen igår.
Snabb koll på AH säger 130m ungefär.

http://www.ulurimg.com/images/2motR.jpg

Köpte med 269 statpoints (182+87) och höga armor rollen åt en kompis förra veckan för 26 miljoner, det måste alltså ha varit världens bästa klipp >_<

Av snabelsnigel

http://img7.imageshack.us/img7/6273/76834179.jpg

Denna funkar till min archon wiz

Av snabelsnigel
Skrivet av Ralle_81:

+% to elemental damage skall endast ge dig högre skada om du använder ett vapen med BLACK damage, alltså vanlig minimum / maximum skada, dvs alla vapen med fire, cold, poison, lightning, holy/archon damage skall inte få någon ökning av skada.

Även all avg damage som du får från ringar/necks/offhands, sen får man inte glömma tal necket som också ger 6% damage Anyways så syncar zunni bootsen bättre med en windforce än manticore eftersom windforce är ren black damage, men i slutändan kommer det alltid vara värt att gå mot natsboots!

Av snabelsnigel
Skrivet av TiasE:

Du får se det från den ljusa sidan, amuletter kommer droppa i pris som fan och även om du craftar något riktigt bra så kan du inte sälja det ändå eftersom de blir account-bound så det gör inte så mycket om det är på PTR

Den var typ 30k+ dmg och +1000 hp för mig, så det svider faktiskt lite för mig

Av snabelsnigel
Skrivet av zachie:

Jag har inte haft råd med några nya ringar, de enligt mig känns väldigt överprisade. anledningen är att jag enligt D3 dmgcalc måste höja allt över skyarna för att ens komma upp i samma dmg jag har nu. i princip måste jag ha 40%CD 6%CC 40-60 dmg samt 70str då AS verkar ge så mycket mer dmg.

Kolla in STR unity på ah, har damage mot elites hög AVG dmg och str + 4,5% crit för ~600k om du kollar vid rätt tillfälle på dagen. Borde vara mycket bättre än en av dina ringar iaf.

Skrivet av zachie:

Amuletten känns lite samma sak, fast där har jag också AR vilket känns lite väl lågt redan nu, och med den så steg priset en hel del.
Böt plats på vapnen och ändrade till weapon mastery.
ligger nu på lite bättre dmg med ~65K

Amulet kan man vänta med till 1.0.7 har craftat några riktigt sjuka på PTR med mainstat, avgdmg och trifecta, det gjorde ont i själen när man craftar necks för 2b+ på PTR...

Skrivet av zachie:

Bracers har jag inte bytt då jag vant mig för mycket med 24% MS, sen tycker jag strongarm bracers verkar lite svaga mot lacunis. men jag har det iaf i tankarna

24% MS är guld, men utan damage/EHP så man kan göra effektiva runs är det faktiskt prio 2. Du har nog damage för att kunna köra MP1 som WW vilket är MYCKET snabbare farm än din nuvarande build MEN då måste du köpa ett IK bälte med 2,8-3% lifesteal för att du ska överleva, egentligen kommer MP0 farm act 3 vara ditt bästa alternativ just nu men det är inte alla som vill göra det. WW barbs bygger också på att du har hög crit för att få tillbaka fury, därför är det nice att ha mace i mainhand och ringar/necks/bracers/gloves/hjälm med crit så man landar på runt 55% iaf.

5 set IK är ofta värt att skafa i början då du får mkt reduced damage taken, armor och ganska bra stats, även 5 bonusen är bra (dock inte så bra att man kan skaffa dåliga delar bara för att få 5 bonus). IK hjälmen är bra (underskatta INTE reduced damage taken, det är sjukt bra) då du får hög %life, mer crit dock så har du inte sådär jättebra AR så det kan vara svårt att hitta en billig IK hjälm som är så mkt bättre... IK chest är guld värd, men med låg budget är det sällan eller aldrig värt att köpa en tyvärr. När du kommer upp i ~25-30m guld leta efter en IK chest med ~270 statpoints fördelade som du behöver dom så har du fått ett bra köp.

Det du måste komma ihåg är att ju mer crit du får desto bättre blir CD. Så stacka crit och CD och du kommer få se fantastiska siffror flyga över skärmen. Måste bara säga att din offhand är bra med %dmg mot elites men den kommer tyvärr inte hålla sådär jättelänge då den saknar socket. Man kan köpa relativt billiga vapen på AH nu med hög CD, lite str, lifesteal och en socket och ~800-900 damage för en relativt billig slant. Detta kommer ge dig ~70-100% extra critdamage beroende på vad du köper för gem. Detta gör också så att du inte måste leta en EF med LS utan är fri att köpa en med CD/socket och när du får pengar för det CD+socket.

Anyways det kanske finns bättre sätt att geara upp men det var så jag gjorde det iaf och det funkade faktiskt bra för mig. Se bara till att du inte gimpar din HP för mycket och då är billiga items som strongarm bracers väldigt bra. Köpte t.ex. dessa för 295k till en vän tidigare idag. Och glöm inte bort detta gott folk, enligt mig så MÅSTE man ha minst 5 yard pickup radius.

p.s. om du inte redan gör detta, kolla upp items på ah, länka dom åt dig i chatten, skriv ner priserna och sen loggar du in, klickar på dom och ser hur mycket du tjänar på att byta till just detta itemet. Dom har snackat om att man ska kunna se det direkt i AH 1.0.7 men vi får se...

http://img194.imageshack.us/img194/97/strongarm.jpg

Av snabelsnigel

Ett tips som kanske inte är så superaktuellt just nu men jag har märkt att om man monterar alla diskarna nere (har 3 precis som du) så ökar luftflödet något enormt då kablarna läggs undan mycket bättre. Jag minskade min idle temp på min cpu med ca. 5 grader på en sån enkel förändring. Hoppas det kan hjälpa lite efter alla problem du har haft. Hoppas att du får till din dator snart!